Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G-Mail dağıtımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana da bi yer kaldıysa dıorum yenı topıc acıldı mı ?
yada bundan sonrakı ılk sırada ben warım ))) bıır ınvıte hakkım war kımı ınvıte edeyım demesın dırek benı ınvıte etsın
ehehe hemen kaynak yaptım sıraya[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
  • Admin
Mesaj tarihi:
Delanoresse'ye gönderdim invite hakkım çıktıkca buraya gönderecem lütfen alanlar aldıklarını söylesinki gereksiz invite göndermeyelim[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
ya invite'a gerek kalmadıki
kendimiz üye olabiliyoruz
yoksa ayrı ayrı şeyler mi bunlar?[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
[email protected]

şimdiden teşekkürler...[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Burdan Sturm'a Teşkürlerimi yolluyorum...[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
6 invite hakkım varmış
özelden ulaşan ilk 6 kişiye atayım[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
said:
darkwingduck, 04 Eylül 2004 02:41 tarihinde demiş ki:
şu gmailin özelliği nedir ki yahoo da 1 gb yaptı işte neyinize yetmiyo.. amma aç gözlüsünüz ulan

bak insanlarla dogru duzgun konus burda kimseye ac gozlusun falan diyemezsin yok yere hele ulanli falan hic konusazamazsin . yahoo 100mb hala 1 gb falan olmadi birtek gmail ve israilli bir sirtket 1gb e-mail veriyo ki yahoo verse bile insanlar istediklerini alir sana du$mez bu durum...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
cok tesekkur ederım guvenc guven abımız abımız bana yollamız ınvıte ben de bana ınvıte cıkınca yoollarım baskalarına
artık benımde gmaılım war cok tesekkkurler guvenc abey[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Mesaj tarihi:
hmm dün bende gmail sahibi oldum 4 kişiyi invite ettim. bugün tekrar 6 invite hakkım var nasıl oluyor bu böle her gün 6 hak falan mı var?[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Mesaj tarihi:
invite inboxun maillari gosteren yerinin hemen yukarisinda mavi cubugun ustunde beyaz yaziyor ben daha dun farkettim 6 tane varmis yani farketmek zor oluyor[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
said:
kertenkel, 04 Eylül 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
merhaba,
elinde hala invite olan arkadaşalar varsa bana bir adet bağışlayabilirler mi acaba?

[email protected]

şimdiden teşekkürler.

yolladım sana

said:
Burax, 04 Eylül 2004 19:26 tarihinde demiş ki:
cok tesekkur ederım guvenc guven abımız abımız bana yollamız ınvıte .............cok tesekkkurler guvenc abey

önemli değil[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
  • Yeni Oluştur...