Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Lord !!

kermit

Öne çıkan mesajlar

oha diyorum bi hero bu kadar abartılır diyorum
yeni 1.17 patchinde bu heroyu aşırmışlar ya
acayip bi şekilde movement speedi var heronun ve çıkardığı summonlarda cabası
ilk levelda 11 - 27 arası vuruyolardı galiba
bide kendiliğinden bölünme gibi bi olayları var
aşmış hero tek kelime ile
ultimate skill ini söylemiyorum zaten
o ayrı bi abartı ![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

ok abartı incrinate gibi bır okuzlugu varki nedir onlar oyle.

Fire Spawnlar kolay kolay bolunmuyor allahtan.

Sorun incrinatin mana yememesi cooook ucun olmus 30/40/60 dmg koyuyorkı oha demekten baska birsey kalmıyor bence geriye.

Su anda 1. hero firelord 2. MK deniyorum ve elimden kurtulan hero yok sorun şu ki Firelordun lvl yuksek olan kazanıyor bu kadar.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patrone, 22 Eylül 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003
This program patches Warcraft 3

Log created at 11:53 pm on 09/21/2004

Registry error loading key 'Warcraft IIIInstallPath'
The system cannot find the file specified.

RESULT: Prepatch failed

diyor neden ?

netten indirmeyi dene
1.17 yi
ben öyle yaptım[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular

paranoya yapmayın !
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bide sirke döndürdüler
bu son hero acayip fosforlu felan renkli bişi
adam gibi biş iyapsalardı keşke[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular

paranoya yapmayın !
Sosyal ağlarda paylaş

dövmeyiz
frozen thronen ın 1.17 patchinde gelen 2 yeni heroda biris
aşmış hero yani[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 25 Eylül 2004 08:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

diyor neden ?

sanırım windowsu tekrar yükledin veya diskini formatlayıp baştan kurdun oyunu silmeden. regedite girip local_machine->software->blizzard ent.->warcraft iii anahtarını bulup installpath anahtarı açıp oyunun yüklü olduğu yeri yazarsan düzelir.[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Sosyal ağlarda paylaş

birde bu hero
undead e benziyo ama değil
coil atmayı denedim olmadı[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 25 Eylül 2004 15:51 tarihinde demiş ki:
said:

diyor neden ?

sanırım windowsu tekrar yükledin veya diskini formatlayıp baştan kurdun oyunu silmeden. regedite girip local_machine->software->blizzard ent.->warcraft iii anahtarını bulup installpath anahtarı açıp oyunun yüklü olduğu yeri yazarsan düzelir.

oyunun oldugu klasorude değiştirirsen aynı sorun oluyor.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

alchemist hiçde kullanışlı bi hero değil bi kerem
1 armor ve str herosu olcak iş değil
tek hero focusta yatıyo
heali desen atıyosun ve karşındaki düşman bile altına girerse heallenebiliyo
sadece biraz damage i yüksek ama dediğim gibi 10 sn lik focusta aşağı alırlar[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Sosyal ağlarda paylaş

firelord kullanışlı bi hero ama birçok zaafı var.mana eksiklii (iyiki var)ayrıca tavern den yapılması ve geleneksel ilk altar yapma olayını yerden yere vurması gibi şeyler.ayrıca inatçı avrupa gençlii buna çözüm bulmak için araştırma yapıyor,dökümanlar topluyor bildiriler yayınlıyor :D ve ilerle me kaydediyorlar.mesela firelord u sora yapıcana güveni hero kasan bi adama farseer ve arcmage ile dalıp ülkeyi hero suz yakalamak şu an en popüleri bide iki takım arkadaşının da firelord yapıcanı tahmin eden ve birine şiddetle dalan ikililer var (2v2 de)dieri teleport a yetisemiyince dieri çaresiz kalıyo ve takım arkadaşını sövüyo halbüki dierine dalsalar oda gelemicek nise bence hero yoktur oyuncu vardır hepsi lvl 6 nın üstünde 3 oyuncuyu 9 ve 8 lvl lık herolar la yenen bi oyuncu görmüştüm geçen sene farewell chunky[signature][hline]Madem Türksün göster Ürksün!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada goblini firelord un yanına yapma gibi bi talihsizlik yapmıştım ve sırf etrafı çevrilmiş lord ölmesin die healing sprey sıktım neredeyse hepsi ölmek üzre olan düşmana güzel bi takviye oldu ve uyandım ve firelord un mov speed i çaktım arkasına taktıı footman lerle karşı tarafın hero sunun etrafında 3 tur attım :D yorulan footmanler formdan düstü bende yendim .ne taktik ama düşmanı koşturum biraz adam sıkılıyo :D bide firelord + boots of speed deniyin[signature][hline]Madem Türksün göster Ürksün!!!

[Bu mesaj Frostarrow tarafından 26 Eylül 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Frostarrow, 26 Eylül 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
mesela firelord u sora yapıcana güveni hero kasan bi adama farseer ve arcmage ile dalıp ülkeyi hero suz yakalamak şu an en popüleri bide iki takım arkadaşının da firelord yapıcanı tahmin eden ve birine şiddetle dalan ikililer var (2v2 de)dieri teleport a yetisemiyince dieri çaresiz kalıyo

Bu biraz uydurm aolmus.

Oyunun basinda altar basıp hero cıksan bile taverndeki cooldowna anca yetisiyorsun yanı, tavenrden cıkıyor diye sonradan gelicek diye bır durum yok.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...