kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 oha diyorum bi hero bu kadar abartılır diyorum yeni 1.17 patchinde bu heroyu aşırmışlar ya acayip bi şekilde movement speedi var heronun ve çıkardığı summonlarda cabası ilk levelda 11 - 27 arası vuruyolardı galiba bide kendiliğinden bölünme gibi bi olayları var aşmış hero tek kelime ile ultimate skill ini söylemiyorum zaten o ayrı bi abartı ![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 daha oynamak nasip olmadı bi inse patch.. bakcaz bizde.[signature][hline]Rhino Ceros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kardeş cekilmiyhor bu nası cekcemm??[signature][hline]Rhino Ceros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ok abartı incrinate gibi bır okuzlugu varki nedir onlar oyle. Fire Spawnlar kolay kolay bolunmuyor allahtan. Sorun incrinatin mana yememesi cooook ucun olmus 30/40/60 dmg koyuyorkı oha demekten baska birsey kalmıyor bence geriye. Su anda 1. hero firelord 2. MK deniyorum ve elimden kurtulan hero yok sorun şu ki Firelordun lvl yuksek olan kazanıyor bu kadar.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003 This program patches Warcraft 3 Log created at 11:53 pm on 09/21/2004 Registry error loading key 'Warcraft IIIInstallPath' The system cannot find the file specified. RESULT: Prepatch failed diyor neden ?[signature][hline]Rhino Ceros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 crackli exe falan?[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Patrone, 22 Eylül 2004 00:05 tarihinde demiş ki: Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003 This program patches Warcraft 3 Log created at 11:53 pm on 09/21/2004 Registry error loading key 'Warcraft IIIInstallPath' The system cannot find the file specified. RESULT: Prepatch failed diyor neden ? netten indirmeyi dene 1.17 yi ben öyle yaptım[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... paranoya yapmayın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hayır bide sirke döndürdüler bu son hero acayip fosforlu felan renkli bişi adam gibi biş iyapsalardı keşke[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... paranoya yapmayın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Yok ya sonucta Wc atmosferino uyuyo olay. Firelorda cok karizma bıraz fazla büyük ama.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Cuce, 23 Eylül 2004 12:35 tarihinde demiş ki: Yok ya sonucta Wc atmosferino uyuyo olay. :D elimde diil yarildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Af edersin ama uyuyor.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Peki firelord nedir dersem dövermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 dövmeyiz frozen thronen ın 1.17 patchinde gelen 2 yeni heroda biris aşmış hero yani[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... [Bu mesaj kermit_frog tarafından 25 Eylül 2004 08:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Patrone, 22 Eylül 2004 00:05 tarihinde demiş ki: Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003 This program patches Warcraft 3 Log created at 11:53 pm on 09/21/2004 Registry error loading key 'Warcraft IIIInstallPath' The system cannot find the file specified. RESULT: Prepatch failed diyor neden ? sanırım windowsu tekrar yükledin veya diskini formatlayıp baştan kurdun oyunu silmeden. regedite girip local_machine->software->blizzard ent.->warcraft iii anahtarını bulup installpath anahtarı açıp oyunun yüklü olduğu yeri yazarsan düzelir.[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ben tipini begenmedim acikcasi, cok cirkin..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 birde bu hero undead e benziyo ama değil coil atmayı denedim olmadı[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 nesi benzio lem undeade :p[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ne biliyim ya aslında hiçbişie benzemiyo ama[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Infernal_Reborn, 25 Eylül 2004 15:51 tarihinde demiş ki: said: Patrone, 22 Eylül 2004 00:05 tarihinde demiş ki: Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003 This program patches Warcraft 3 Log created at 11:53 pm on 09/21/2004 Registry error loading key 'Warcraft IIIInstallPath' The system cannot find the file specified. RESULT: Prepatch failed diyor neden ? sanırım windowsu tekrar yükledin veya diskini formatlayıp baştan kurdun oyunu silmeden. regedite girip local_machine->software->blizzard ent.->warcraft iii anahtarını bulup installpath anahtarı açıp oyunun yüklü olduğu yeri yazarsan düzelir. oyunun oldugu klasorude değiştirirsen aynı sorun oluyor.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 FireLord bahane beyler. Alchemistin %125 kızlaması ne demektir ya=) ayrıca lvl 6sıda gayet güzel downtımeı az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 alchemist hiçde kullanışlı bi hero değil bi kerem 1 armor ve str herosu olcak iş değil tek hero focusta yatıyo heali desen atıyosun ve karşındaki düşman bile altına girerse heallenebiliyo sadece biraz damage i yüksek ama dediğim gibi 10 sn lik focusta aşağı alırlar[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bugun 1 kac mac attım cidden asmıs bi hero gibi geldi bana firelord :) sadece biraz mana eksikligi cekio o kadar onun dısında gayet fuzel skilleride statlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostarrow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 firelord kullanışlı bi hero ama birçok zaafı var.mana eksiklii (iyiki var)ayrıca tavern den yapılması ve geleneksel ilk altar yapma olayını yerden yere vurması gibi şeyler.ayrıca inatçı avrupa gençlii buna çözüm bulmak için araştırma yapıyor,dökümanlar topluyor bildiriler yayınlıyor :D ve ilerle me kaydediyorlar.mesela firelord u sora yapıcana güveni hero kasan bi adama farseer ve arcmage ile dalıp ülkeyi hero suz yakalamak şu an en popüleri bide iki takım arkadaşının da firelord yapıcanı tahmin eden ve birine şiddetle dalan ikililer var (2v2 de)dieri teleport a yetisemiyince dieri çaresiz kalıyo ve takım arkadaşını sövüyo halbüki dierine dalsalar oda gelemicek nise bence hero yoktur oyuncu vardır hepsi lvl 6 nın üstünde 3 oyuncuyu 9 ve 8 lvl lık herolar la yenen bi oyuncu görmüştüm geçen sene farewell chunky[signature][hline]Madem Türksün göster Ürksün!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostarrow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bu arada goblini firelord un yanına yapma gibi bi talihsizlik yapmıştım ve sırf etrafı çevrilmiş lord ölmesin die healing sprey sıktım neredeyse hepsi ölmek üzre olan düşmana güzel bi takviye oldu ve uyandım ve firelord un mov speed i çaktım arkasına taktıı footman lerle karşı tarafın hero sunun etrafında 3 tur attım :D yorulan footmanler formdan düstü bende yendim .ne taktik ama düşmanı koşturum biraz adam sıkılıyo :D bide firelord + boots of speed deniyin[signature][hline]Madem Türksün göster Ürksün!!! [Bu mesaj Frostarrow tarafından 26 Eylül 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Frostarrow, 26 Eylül 2004 22:21 tarihinde demiş ki: mesela firelord u sora yapıcana güveni hero kasan bi adama farseer ve arcmage ile dalıp ülkeyi hero suz yakalamak şu an en popüleri bide iki takım arkadaşının da firelord yapıcanı tahmin eden ve birine şiddetle dalan ikililer var (2v2 de)dieri teleport a yetisemiyince dieri çaresiz kalıyo Bu biraz uydurm aolmus. Oyunun basinda altar basıp hero cıksan bile taverndeki cooldowna anca yetisiyorsun yanı, tavenrden cıkıyor diye sonradan gelicek diye bır durum yok.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar