cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 fb'nin savunması da şu ben suçsuzum, buna bağlı olarak cl'den men edilmem hukuka aykırı madem hukuka aykırı şekilde hareket ediyorsun düşür beni ben bu düşüncesini savunuyorum fb'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 gönderilecek takımları tff belirliyor, uefa değil. yani uefa fenerin gelmesini istemeyebilir, ama fenerbahçenin hakkı o. "fenerbahçe gelirse onu men ederim" dedikten sonra, tff'nin yapması gereken şey, bunu fenerbahçeye ilettikten sonra "iyi banane" demekti. şu an "hukuksuz" biçimde, fenerbahçenin cl'de oynama hakkını gasp etmiştir federasyon. uefa değil, federasyon gasp etmiştir. kararı alan tff, ve bu kararı alması yönünde bir telkin var sadece uefadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Suçsuzken men etmesi aykırı değil işte, şüphe olması yeter diyor. Bu durumda tek dayanakları Trabzon'un alınması. Bir tek o konuda haklılar, gerisi hikaye mektubu okumadın mı fizban? Siz "şu anda" gerekeni yapmazsanız TFF hakkında da disiplin soruşturması açacağız diyordu mektupta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yusema said: eğer fener aklanırsa zaten fener bu cl olayı yüzünden , yeterince tazminat alcak.Aklanmazsa zaten sorun yok.Neden korkuyorlar çözemedim. bir takımın cl'den men edilmesi önemli bir prestij kaybıdır görüldüğü üzre zaten oyuncuların birkaçı gitti birkaçı da gitmek istiyor bu gayet de korkulması gereken birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yusema said: eğer fener aklanırsa zaten fener bu cl olayı yüzünden , yeterince tazminat alcak.Aklanmazsa zaten sorun yok.Neden korkuyorlar çözemedim.sorun şu; aklanırsak alacağımız tazminat giden/kaçan oyuncular, kaybedilecek zaman açısından yeterli olmayacak. aklanmazsak, sezon başında düşürülmediğimiz için 2 senemiz yok olacak. -- mektubun üzerinden geçerek okudum. milli takım ve diğer takımlarla ilgili bir uyarı aradım, bulamadım (zaten saçma olurdu). ama maa bu konuda ulusal kanalda insanların (75 milyonun) gözünün içine baka baka yalan söylemekte beis görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Çetintaş pardon da, en başından beri bu dava dava değil, Ergenekon gibi, Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonu bu, olay Fenerbahçe değil demiyor muydun ben mi yanlış hatırladım?.. cetintas said: Mevzunun Aziz Yıldırım mevzusu olmadığını herkez anlayacak. Ama herkesin anlama süreleri kapasiteleri ile ilgili. Aziz Yıldırım kimdir? Ali Şen kimse, Güven Sazak kimse, Metin Aşık kimse ve diğer Fenerbahçe başkanları kimse o da onlardan birisidir. Yapılan her şey Fenerbahçe'ye yöneliktir. Burada ukala ukala yazan anti-fenerlilerden bazıları açık açık"abü aziz yıldırımı indürseydünüz başkanlıktan bunların hiçbürü olmazdu" yu bile savunmuşlardır. Kendi kurduğunuz kurguya o kadar kendinizi inandırıyorsunuz ki, bu kadar olur. Yoksa gelinen noktada Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor. Takımın oyuncuları birer ikişer takımdan satılıyor. Madi anlamda klüp büyük zararlara uğruyor. Taraftar bundan en az bu olumsuzluklar kadar olumsuz etkileniyor. Aziz Yıldırım bu anlattıklarımın hiçbir yerinde yok. O da hapishanede tutuklu, onun da özgürlüğü kısıtlanıyor, suçluysa da cezasını çekecek ama suçsuz olma ihtimali var. Ve o durumda bunun karşılığını maddi-manevi sorgulayacak imkanlara sahip. Ama Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynamamasının telafisi para ile pulla olmaz. Takımdan satılan oyuncuların artık geri alınması da olmaz, hangi birini geri alacaksın? Taraftarın moral bozukluğunu da hiç kimse telafi edemez. Bütün olan biteni "aziz yıldırıma sahüp çıkmayun o zaman süz de" ye getirmek soytarılıktan başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 aklanmazsanız ağlamaya hiç hakkınzı yok yalnız fizban, "savunma almadan düşüremem" dediğinde alkışlayan yönetiminiz de taraftarınız da ağlayamaz o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Herşeyi geçtim şunu yazarken utan bari. Daha fazlasını söylemeyeceğim. janis said: Nicki kadar karakterli, guzel insan kantona; Oncelikle sectigin nick zaten seni yansitmis. Sen cok sey istemissin be genc. Bende biraz biseyler istiyim izninle. Bir Fenerbahceli olarak son 10 yili hatirlamayan, kendi elinden gelmeyeni baskalarindan ummayan, kendi kepazeliklerini unutup baskalarina bok atmayan, 6 tane yedigi macta FByi alkislayan baskanina kukla lakabi takmayan , calistirdigi takimin taraftarina hirsiz diyen adami kurtarici diye tekrar getirmeyen, her FB macina 1-0 yenik baslayarak cikiyoruz demeyen , dim dik ayakta duran, ezilmeyen galatasaray ve taraftari istiyorum. Benim yetistigim evladim hakkinda burda kimsenin yorum yapmaya hakki yok. Mermer kafalida olur, tahta kafada. Ama her turlu FB li oldu zaten benim oglum. Biz Feneri sampiyon oldu diye tutmadik aslan parcasi. Biz feneri babamizdan ogrendik, anamizin kucagindayken. Benim babaligimda, evladimda seni ilgilendirmez. Girmeyin ozelime, girerim ozelinize. Edepli olun , bizde saygili olalim. Kisisellige cekmeyin, forumun tadi kacmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 aklanmazsak yatacak yerimiz yok zaten, ben aklanacağımıza inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Abi Fenerbahöe yönetiminin yarısından çoğu tutuklu şuan match-fixing suçundan. Yoğun şüphe var Fenerbahçe üzerinde bu yüzden göndermiyor ŞL'ye bedeli çok ağır diye. Ligde ise problemi yok,yasal süreç var ortaya konulmuş o süreç tamamlandığında cezası neyse vericekler zaten. Bunu anlamamak ısrar etmek şark kurnazlığı asıl. Fenerbahçe hiç bir talebini bakın büyük harflerle yazıyorum YAZILI OLARAK VERMIYOR FEDERASYONA çünkü yarın dansöz gibi kıvırıcaklar... Federasyon dinleyip alt lige düşürse bu sefer diyecekler ki dava sonuçlanmadan nasıl düşürürsün sen... Saçma sapan bi politika izliyor şuan Fenerbahçe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 nileppezdel said: Suçsuzken men etmesi aykırı değil işte, şüphe olması yeter diyor. Bu durumda tek dayanakları Trabzon'un alınması. Bir tek o konuda haklılar, gerisi hikaye mektubu okumadın mı fizban? Siz "şu anda" gerekeni yapmazsanız TFF hakkında da disiplin soruşturması açacağız diyordu mektupta sen de haklısın, yani kararın neye göre alındığını söylüyorsun eyw ama fb şunu diyor tff olarak sen benim şike yaptığımdan emin değilsen, yeterli kanıtın yoksa beni göndereceksin ve uefa'ya henüz karara bağlanmadığı için durum bunu belirteceksin eğer trabzonu/beşiktaşı yollarsan bu demektir ki elinde yeterli kanıt var ve beni düşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 cavanagh said: yusema said: eğer fener aklanırsa zaten fener bu cl olayı yüzünden , yeterince tazminat alcak.Aklanmazsa zaten sorun yok.Neden korkuyorlar çözemedim. bir takımın cl'den men edilmesi önemli bir prestij kaybıdır görüldüğü üzre zaten oyuncuların birkaçı gitti birkaçı da gitmek istiyor bu gayet de korkulması gereken birşey hayır ben federasyon açısından söylemiştim.Niye düşürmeye korkuyorlar diye.Zaten cl ye göndermeyerek olası bir aklanmada yüklüce tazminat vercekler fenere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Bence iki tarafta anlamıyor. UEFA sırf gıcık olduğu için bir takımı düzenlediği bir organizasyon da oynatmama gibi bir hakkı var. UEFA TFF'ye demişmiş işte emin ol öyle yolla, TFF'de emin olamamışmış men etmişmiş FB'yi. FB'de diyor ki madem emin olamadın beni düşür. Çünkü sezon ortası veya gelecek sezon düşürülmesi bir anlamda 1 yılı çöpe atmak oluyor burada haklılar. Ancak FB'nin anlamadığı şu, TFF Türkiye sınırları içinde FB'yi düşürebilseydi, zaten düşürürdü. Topu UEFA'ya attı men olayında. Topu yargıya atıcak eğer şike varsa ve düşürülme olayı olursa. TFF tek başına karar alamıyor ki, yayıncı kuruluş bir taraftan, belki devlet büyükleri, basın öbür taraftan. Yani TFF kızıyoruz çünkü zaten işini yapabilseydi, belki şu an her şey daha farklı olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ali koç açıkladı; yasal olarak düşürülme talebinde bulunmamız için genel kurul kararı lazım. bu da en az 20 gün sürüyor, ligler başlamış oluyor, herşey için çok geç oluyor. uefa'dan kuralar çekilmeden bir gün önce fenerbahçenin adını çeken tff böyle bir şark kurnazlığına başvurunca, fenerbahçe yasal olarak düşürülme talebinde bulunamayacağından, madem şike var düşürün diyor. fenerbahçe yönetimi "evet şike yaptık, düşürün" demiyor; çünkü hala şike yapmadığına, aklanacağına inanıyor. söylediklerinin arkasında duruyor. federasyona da diyor ki, sen de biraz dik dur, söylediğinin arkasında dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Abi güvenç beni anla bari lütfen. UEFA tehdit ediyor federasyon bu tarz bir durumda ne zaman uefa'ya karşı gelebilir biliyor musun Fenerbahçe'nin %100 masum olduğuna inanırsa. Şike yapıldığına kanaat getirilen maçlar var diyen Federasyon sence Fenerbahçe'nin masum olduğuna ne kadar inanıyor? Sen TFF başkanı olsan UeFa soruşturması geçirmeyi göze alır mıydın Fenerbahçe için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 chagy, dışarıda uefa'nın, içeride devlet büyüklerinin, lig tv'nin, medyanın, kamuoyunun baskısına dayanamayıp ona göre karar veriyorsan; hala orada işin ne ? (yanlış anlama, bu dediğine katılıyorum ben de, fakat bu durumda orada işi ne ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 federasyon niye onu yaptı niye bunu yaptı demek zaten bana göre anlamsız sana karşı söylemiyorum bunu en başından beri çok kötü yönetti durumu her fırsatta bir açıklama yapma gereği duydu aydınlar ve hem yaptığı açıklamalar hem de gazetelerde kendi ağzından yazılan sözlere bakarsak tümü biribiriyle çelişen açıklamalardı ama madem böyle bir yola girdin, sonuna kadar gidecektin en baştan bunlar bunlar suçludur diyip cezaları kesecektin madem bunu yapmadın, uefa'ya karşı klüplerini koruyacaktın yarı yolda şu kararı vermesi federasyonun şu süreçteki en büyük hatasıdır bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Ya bakın UEFA tehdit ediyor bu adamlar şike yaptıysa yakarım diye, TFF de tedbiren yollamıyor Fenerbahçe'yi şike den ceza alma ihtimali yüksek diye Fenerbahçe'nin. Ligden düşüremiyor TFF çünkü bir kere verdiler lige devam kararını ne değişti de düşürüyosun derler adama. Emin olun şu UEFA mektubu TFF açıklamasından önce gelseydi Fenerbahçe küme düşürülmüştü zaten şuan... Oyalıyorlardı ligtv ve Fenerbahçe'nin iyiliği için ellerine yüzlerine bulaştırdılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Herşey güzel de Federasyon 15 gün önce "Şike ve teşviğe teşebbüs ile ilgili şüpheler bulunmuş ve bu yüzden Fenerbahçe'yi küme düşürme kararı aldık" deseydi bu ülkede sen nasıl savunma hakkı almazsın diye yaygara kopmayacak mıydı?... Çünkü belli belgelerle bazı maçlarda ciddi şike ve teşvik bulunduğu söylendi açıklamada. Ama savunma hakkı vs yüzden TFF düşüremedi işte. 15 gün önce düşürseydi Fenerbahçe yaygara koparmayacak mıydı, muhtemelen haklı olarak. Niye düşürmedi peki o zaman diyorsunuz ki ben oraya takılıyorum. UEFA'nın böyle bir derdi yok işte, karar vermezsen ben almam istemezsem şüpheli takımı diyor. Burada Fenerbahçe suçlu olabilir, suçsuz olabilir veya aklanabilir. UEFA'nın böyle bir derdi yok. Karar alsaydın İtalya gibi diyor. Trabzon konusunda ise zaten durum belirsiz dedik. O konuda hak veriyorum ve birşey diyemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Yahu elinde yeterli delil varsa da düşüremez zaten yasal olarak. Adamlar savunma almadan karar veremeyiz dediğinde alkışlayan yönetimin burada böyle tepki vermesi dansözlük zaten. Şunu savunmayın gelip :/ Trabzon'un gitmesi abes eyvallah da, yöentimin tepkisi de "düşür o zaman düşür" olamaz, olmamalı üstümdeki post daha güzel açıklamış, repler sottoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Aynen bence de zaten artık orada olmaması lazım. Olay taraftarlıktan çıktı. Sıktı artık. Lig başlıyacak her hafta FB maçında özellikle deplasman maçlarında olay olma riski var. Bunu bu duruma getiren yine TFF. GS'lisi FB'lisi şu an birbirine bu yüzden kin kusuyorsa yine suçlu TFF. Daha maç yapmadık bu sezon utanalım başladık birbirimizi boğazlamaya. Peki maçta ne olacak? maç öncesi? maç sonrası? maç sırasında? Kimse bunları düşünmüyor. edit: @Fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 EricCantona said: Abi güvenç beni anla bari lütfen. UEFA tehdit ediyor federasyon bu tarz bir durumda ne zaman uefa'ya karşı gelebilir biliyor musun Fenerbahçe'nin %100 masum olduğuna inanırsa. Şike yapıldığına kanaat getirilen maçlar var diyen Federasyon sence Fenerbahçe'nin masum olduğuna ne kadar inanıyor? Sen TFF başkanı olsan UeFa soruşturması geçirmeyi göze alır mıydın Fenerbahçe için? madem %100 masum olduğuna emin değil fb'nin, daha evvelden bunun kararını verecektin, fb'yi men edecektin uefa'nın en ufak şüphe zımbırtısı 2007'de gelmiş bir olay yani tff bu kararını uefa'dan bir yetkilinin gelmesini beklemeyip en baştan verseydi belki fb genel kurulu toplayıp düşme isteğini sunabilecekti? liglerin başlamasına 2 hafta kala, cl'nin grup kura çekimlerine 1 gün kala şu kararı verirsen adamlar da beni 1 alt lige düşür der şu hareketi yapmaları çok doğal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Sotto said: UEFA'nın böyle bir derdi yok işte, karar vermezsen ben almam istemezsem şüpheli takımı diyor. Peki neden UEFA, TFF ye mektup yollayıp onları böyle bir karar almaya zorluyor, UEFA doğrudan böyle bir karar veremiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Abi niyet farkı, Fenerbahçe adam olsa dese ki kardeşim biz topluyoruz hemen yarın genel kurul yazılı dilekce vericez sana 20 gün sonra sen ligi ertele 20 gün, ertelenir zaten. Şuan ligtv ve federasyon dışında kimse ligin başlamısını istemiyor zaten şu şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yani ben burda fb'yi savunmuyorum onlar da geç davrandılar ama geç davranmalarının nedeni tff'nin şu tutumudur benim söylemek istediğim tff'nin bu olayı olabilecek en kötü şekilde yönetmesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar