cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 @nilep biz de zaten elimizden geldiğince uyarılarla vs. geçiştirerek kazasız atlatmak istiyoruz bu durumu forumca anlık müdahale ediyoruz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Şu nil ne içiyorsa söylesinde bizde içelim, hani bu forumda bir çok birey gördük holigandı, taraftardı falanda bu adam resmen kin kusuyor, balonsu tittleni sonuna kadar hak ediyor, adam balonsunun paticik temsilciliği biraz saygı be arkadaşım burada ne sana Ali Koç gelip cevap verir nede bir başkası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 NE saygısı ya? Belge istemek en doğal hakkı adamların. Sen kafana göre beni düşür diyemezsin. Yapılan şey şark kurnazlığı falan değildir, yapılması gerekendir zaten. Bunu yaptı diye adamlara öyle laf etmek de terbiyesizliktir. Nesine saygı duyayım bunun? edit: Ben de fenerliler ne içiyorsa ondan istiyorum, bambaşka bir kafa, o kafayla yaşamak çok zevkli olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 nilep olay ali koç tamamen haklı ya da haksız olayı değil fb niye men edildi cl'den? şike şüphesi güçlü olduğu için peki bu şüpheleri güçlendiren evraklar vs. paylaşıldı mı fb ile? hayır paylaşılmadı sonuçta belgesiz bir şekilde adamların hakkı elinden alındı. bu doğru mudur? bence değil şu durum karşısında fb'nin tff'den beklentisi "madem belge göstermeden men ediyorsun yine aynı şekilde belge göstermeden bir alt lige düşür" bence haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuya dönersek şark kurnazlığı yapıp sonra Federasyonu şark kurnazlığıyla suçlamak epik oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 nileppezdel said: Belge istemek en doğal hakkı adamların. Sen kafana göre beni düşür diyemezsin. adam da diyor ki bize gösterin men etmenize yol açan delilleri en doğal hakları adamların bunu istemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 sana saygı duy diyen yok zaten terbiyesizlik yapma yeter kaç gündür okuyorum miğdemi bulandırıyorsun, bak renktaşın sana cevap vermiş zaten tenezzül edip cevap bile vermek istemiyorum. Türk futbolunun geldiği nokta ile şu paticik-futbol'un yerin aynı gözümde aman neyse banane takılın siyaha beyaz diyen kafaların olduğu bir bölümde yazmak ne kadar manidar olabilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Bozacının şahidi şıracı,kaç gündür takip ediyormuş... Bak dikkat et ben bu forumda bana saygısızlık yapmamış kimseye saygısızlık yapmadım daha... Git bi hava falan al miğdenin bulantısı geçsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Valla siyaha beyaz denildiği doğru ancak işte bazı fenerlilerin de siyaha beyaz dediğini görseniz de öyle yorum yapsanız, tam olacak. Yoksa sadece fenerliler haklı diğer herkes haksız muamelesi, asıl o zaman siyahı beyaz değil adeta limoni olarak görüyorsun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 @cavanagh: UEFA CL'ye takım gelmemesini isterken "şüphe yeterli" diyor, ama düşürülme için "şüphe" yeterli değil. Bunun da gayet farkındalar ama şov yapıyorlar. Şüphenin yeterli olduğu ve olmadığı iki ayrı durum var. Başkan'ın şike suçlamasıyla tutuklanmış olması yeterli zaten "şüphe" oluşması için. Dolayısıyla CL'ye yollanmamasında haksızlık göremiyorum bu konuda UEFA'nın tavrı netken. Ama küme düşürme için şüphe yeterli olmadığından belgesiz düşüremezler. Bu basit durumu "şark kurnazlığı" diye lehine çevirmeye çalışmak TFF'ye karşı yapılan terbiyesizliktir, ha daha büyük terbiyesizlik resmi sitelerinden ilk günlerde TFF'nin tavrını öven ve destekleyen yazılar yazan kulübün, işler tersine dönünce bir anda "başından beri yönetemediniz, komplocular" moduna girmesi. Şu iki yüzlülüğü göremeyip bir de atarlanıyorsunuz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 atar yaptığım yok ama sonuçta klübün üst düzey yöneticisi olarak menfaatlerini korurken bunu yapmak zorunda adam bu şüpheye dayanarak beni düşür diyor işte daha ne desin benim kendi düşüncem, bu tutumunu yanlıi bulmuyorum ben ali koç'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 trabzonun katılmasını engelleyen de "şüphe" var. anlamak niye bu kadar zor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 heh bir de bu var örneğin madem fb-ts vs. şüpheli alayını göndermeme kararı al madem trabzon bu süreçten kazasız belasız çıkacak elindekilere göre fb'yi düşürmene yetecek birşeyler vardır elinde demek bu o halde de bizi düşür diyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Fener'in cl ye katılamayacağının kararını halkıp da tff verirse sorarlar tabi hesabını. TFF suçluluğunu ilan etmediği takımını uefaya karşı korumalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 nileppezdel said: @cavanagh: UEFA CL'ye takım gelmemesini isterken "şüphe yeterli" diyor, ama düşürülme için "şüphe" yeterli değil. Bunun da gayet farkındalar ama şov yapıyorlar. Şüphenin yeterli olduğu ve olmadığı iki ayrı durum var. Başkan'ın şike suçlamasıyla tutuklanmış olması yeterli zaten "şüphe" oluşması için. Dolayısıyla CL'ye yollanmamasında haksızlık göremiyorum bu konuda UEFA'nın tavrı netken. Ama küme düşürme için şüphe yeterli olmadığından belgesiz düşüremezler. Bu basit durumu "şark kurnazlığı" diye lehine çevirmeye çalışmak TFF'ye karşı yapılan terbiyesizliktir, ha daha büyük terbiyesizlik resmi sitelerinden ilk günlerde TFF'nin tavrını öven ve destekleyen yazılar yazan kulübün, işler tersine dönünce bir anda "başından beri yönetemediniz, komplocular" moduna girmesi. Şu iki yüzlülüğü göremeyip bir de atarlanıyorsunuz bana iyide diğer aynı durumdaki takımlar örneklerinde takımların yaptıkları kesinleştikten sora izin verilmiş avrupada oynamalarına. bizim ne kesin bişi var ne başka bişi. suphe daha buyuk bi suç mu nedir? yani şike yap sora kanıtlansın yaptığın sora avrupaya git ama şike yaptığına dair şüphe olsun sora avrupaya gideme. bu mudur şimdi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 E tamam şüpheye göre düşürülme hukuksal değil ama, sen hukuksal olmayan şekilde düşürülmeyi istiyorsan, dava da açamazsın sonra. Bunu kabul etmezsen de kimse düşürmez, geri zekalı değiller. Kanıtları beklerler. @fizban: Haklısın o konuda, bizim gördüğümüz kadarıyla Trabzon üzerinde de şüphe var. Ama UEFA yetkilileri neler konuştular nasıl bilgiler edindiler bilemiyoruz. UEFA'nın Fenerbahçe'ye bir garezi olamayacağına göre mantıklı tek açıklaması Trabzon'un aklanacak olması. ve fizban bak trollemek için değil, yemin ederim ki anlamak için soruyorum. UEFA'nın Trabzonspor'u alıp Fenerbahçe'yi almaması ve tehdit falan yollamasını nasıl açıklıyorsun? Yani neden çifte standart uygulasınlar Fenerbahçe'ye karşı? Kaç gündür şuna bir açıklama getirmediler. Suçlamada bulunuyorsunuz ama suçlarken bunu destekleyemiyorsunuz. Yani "UEFA haksızlık etti" diyin ama "UEFA size neden haksızlık etsin? Ne garezi olacak size?" diyince verebilecek mantıklı bir cevabınız olsun bir de Milan olayı şurda kaç kere anlatıldı, hala şikeci milan gitti şüphe yüzünden bizi niye almıyorlar demeyin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Benim asıl kızdığım nokta, TFF'nin eğer GS bu durumda olsaydı şu an sitesinden sert yanıtlar vereceği hatta; Susun yoksa değil bank asya, sizi amatöre yollarız gibi tehditvari açıklamalar bile yapabileceğidir. Ancak FB TFF'nin tabiri caizse yemek yediği yere, boşaltım sistemiyle saldırıyor ama TFF Ali Koç'un dediği gibi dik duramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Ahmet Cakar: "FB, Dupont'la TFF'yi 50M € tazminata bogacak, yazin kenara. Ve bu da FB'nin TFF'ye tecavuz etmesi demektir. Hazir olun buna" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Dupont yalanladı onu, kaldı ki Aydınlar'ın dediği gibi UEFA tazminatı kabul etmişse UEFA'dan alır tazminatı. 50 milyon zaten olmaz, en fazla 30 falan olur. Hepsini geçtim, mahkemece aklanmadan bu konuda dava açsalar kazanmaları mümkün değil. Bir de Ahmet Çakar diyo lan, bikini giyerim diyip de moraran adamın lafına mı inanmaya başladınız zamanında "fönörböhçö ödömö bökönö göydörör" diye dalga geçerken? :) denize düşen yılana sarılırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 uefa'nın ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. eğer uefanın müfettişi gelip, üzerinde gizlilik olan soruşturmada savcıdan veya tff'den; şu şike yapmış bu yapmamış diye bir sonuç alıyorsa, tff ve savcılık gizlilik ilkesine uymamış oluyor (ki savcılığın 100 bininci vakası), uefa, savcılık ve tff de hep beraber olarak masumiyet karinesi denen evrensel hukuk ilkesine uymamış oluyor. fenerbahçe şu an suçsuz. ya da şöyle diyim, daha net olur; fenerbahçe şu an trabzonspor kadar suçlu. fenerbahçe uefa'dan tazminat alamaz. tff'nin elinde böyle bir belge yok. aydınların sallamalarından biri o da; aynı "diğer türk takımlarıyla beraber milli takımlar da 8 yıl men edilir" cümlesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 dupont yalanladı. Federasyon neden arkasında durmadı olayı, UEFA demiş ki isterseniz gelsin ama suçlu çıkarsa sizin hakkınızda da soruşturma başlatırım... E güzel kardeşim basmıyor mu hiç Federasyon inanmıyor ki Fenerbahçe'nin masum olduğuna arkasında dursun... Şikeye kanaat getirdim diye açıklama yaptı adam... Ha Fenerbahçe'yi küme düşürmek için kendi kuralları içinde savunma almamız gerekiyor dedi adamlar o yüzden düşüremiyorlar. Neyin kavgası hala bu bu kadar anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 hakkınızda disiplin soruşturması açarız diyorlar ama siz bu konuya müdahale etmezseniz diye. TFF ben bu kararı UEFA'nın baskısı altında aldım diyip o mektubu mahkemeye sunarsa cezası hafifleyecektir. Onu geçtim, mahkemenin karar vermesi gerekmiyor şikeye. TFF de UEFA da bu konularda özerkler. Onlar mevcut delilleri yeterli bulurlarsa istediklerini yaparlar. Ancak gizlilik olan davada belgelerin verilmesi tabii ki hukuksuz, o konuda Fenerbahçe haklı. Ama bu davada hala gizliliğin olması da hukuk sistemimizin felaketidir zaten o da ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Anlayamayanlar bu yazdigimi 3 kere sesli olarak okusun. Cok rica ediyorum. FB yonetimi , TFF den sunu taleb ediyor. Takimi CL ye gitmekten men ediyorsan , demek emin oldugun konular var. O zaman takimi alt lige dusur. Ben sana CL ye gitmicem diye belge vermedim ama sen beni men ettin. Simdi de belge istemeden dusur beni alt lige. Benden belge isteme, cunku ben iddia edilen sucu kabul etmiyorum. Sen beni suclu goruyorsan , dusur beni alt lige. Kaldiki CL den men etmen, beni suclu olarak gordugunun ispati. O zaman beni dusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 E hukuksuz olarak mı düşürsün? anlayamadığınız nokta şüphe varken yollamamasını zaten UEFA istiyor ve bunda bir hukuksuzluk yok. Ama delilsiz düşürürlerse bu hukuksuzluk oluyor. Siz bunu bir anlayın, sonra deneriz biz sizi anlamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 eğer fener aklanırsa zaten fener bu cl olayı yüzünden , yeterince tazminat alcak.Aklanmazsa zaten sorun yok.Neden korkuyorlar çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar