Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 http://gazete.medyaloji.net/arsiv/2011/08/27/s/2117_1_t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Şu herifler yüzünden fenerbahçeyi savunamıyoruz yalnız of lşakslşsdkfasdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 abi fotospor ne ağlıyor günlerdir ya hasdhlasjksdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 abi böyle gazetecilik mi olur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Futbol camiasında heyecanla karşılanan, Fenerbahçe’nin ünlü avukat Jean Louis Dupont’la anlaştığı yönündeki haberlerin doğru olmadığı ortaya çıktı. Sorularımızı yanıtlayan Dupont “Bu tarihe kadar, kulüp tarafından benimle iletişime geçilmedi” dedi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) önceki gün aldığı, Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmayacağı yönündeki kararının ardından dün bazı gazetelerde, Bosman kararının mimarı olarak bilinen avukat Jean Louis Dupont’la anlaşma yapıldığı yönünde haberler çıktı. Haber Fotospor’un manşetinde “UEFA şimdi yandı” Habertürk’ün sürmanşetinde ise “Devler Ligi’ni oynatmam” başlığıyla verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ahah nası lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Holy said: Senin az çok bilgi ve kültür seviyeni biliyoruz/görüyoruz forumdan ama gerçekten futbol ile alakalı yazdıklarının %90'ı deli saçması gibi :( Ben de isterdim ki sana katılayım, en azından 1-2 konuda ortak bir fikrimiz olsun ama yok maalesef. şunu da ekleyelim oraya, bi insan bu kadar boşsa bu kadar çok niye konuşur ki, 30 saniyede bir mesaj atıyor şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 size ne adamın mesaj sayısından hızından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 size ne değil işte, sadece futbolda değil hemen her bölümde devamlı olarak o kadar saçma mesaj bombardımanı yapıyor ki onları atlasak bile diğer kişilerin mesajları da havada kalıyor. Yoksa kendine özel bi başlık açıp durmadan yazsın sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yo kurallara uyduğu sürece gayet de size ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Bu kadar çok mesaj atma deseydik bize ne olurdu ama kimse öyle bir şey söylemiyor. Boş boş mesaj spamlıyor, bu ulaşılan bir sonuç. bize, o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 said: şunu da ekleyelim oraya, bi insan bu kadar boşsa bu kadar çok niye konuşur ki, 30 saniyede bir mesaj atıyor şaka gibi. niye bu kadar çok mesaj atılıyor denmiş zaten. Reading - 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 abi fotospor çokomilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 CthuLhu said: said: şunu da ekleyelim oraya, bi insan bu kadar boşsa bu kadar çok niye konuşur ki, 30 saniyede bir mesaj atıyor şaka gibi. niye bu kadar çok mesaj atılıyor denmiş zaten. Reading - 101 Sen bi benim mesajımı oku tekrardan, yine anlayamazsan o dersi kendin alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 federasyon toplandı bakalım ne çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Aynen devam kararı çıkacak, laf eden Fenerlileri de gözlerinden öpüyorum. Şu konu kapansın, tek tek mesajlarımı quotelayacağım da boş mu konuşmuşum haklı mı çıkmışım göreceğiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 boş konuşuyorsun. çünkü fener düşmeyecek demiştim ben, en fazla -8, -10 puan verilir süper ligden devam eder dedim. belki o da olmaz dedim. sen yok kesin düşecek zaten, amatör falan olsun vs. kafalarında gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Aslına bakarsan ben TFF'nin yönetmeliğine göre ya düşecek ya hiç ceza almayacak diyorum yani yönetmeliğe göre konuşuyorum, sen "totoları yemez ya şöyle yaparlar" diye yönetmelikle alakası olmayan şeyler sıkıyorsun. Kim daha boş konuşmuş oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 tff düşürür, tahkim - puana döndürür. uefa 5 sene men çakar. üstüne lig düşürülmesi için mektup yollamakatan fazlasını yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 sen hiç ceza almayacak şeklinde hiç konuşmadın ki, nasıl kıvırmak bu şimdi ? yönetmeliğe göre konuşup veya konuşmadığını bilmem, senin günlerdir söylediğin şey, ''en azından küme düşer'', ''küme düşme isteklerini söylemelerinin sebebi daha ağır ceza almak istememeleri'' vs. şeklinde. bunu diyen adam bugün nasıl ceza almama ihtimallerini hatırlıyor tam crt kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Kanıt yoksa hiç ceza almazlar dedim her zaman. Sadece işinize gelmeyen kısımları okuyorsunuz mesajlardan. @Esh: Tahkimin öyle bir şey yapmaya hakkı yok zaten de olur da yaparsa dediğin gibi olur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bana kalırsa bu toplantıdan bişi çıkmaz. beyram kutlayıp geçerler, ya da fenerin bank asyada oynama teklifini kabul ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ya bırak şimdi, kanıt yoksa ne demek. kanıt var, kesin dedin ki zaten kaç gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Ee ben öyle olduğunu düşünüyorum. Kanaat ayrı, olacak olanları söylerken kullandığım cümleler ayrı. Neyse açıkça anlayamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. @Esh: Kabul edemezler ki onu, edecek yasal dayanakları yok yani. Anca itiraf gelmeli Fenerbahçe'den. Bayramlaşırlar işte hakkaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Esh said: bana kalırsa bu toplantıdan bişi çıkmaz. beyram kutlayıp geçerler, ya da fenerin bank asyada oynama teklifini kabul ederler. bank asyada kendileri oynarsa milliyette vardı bugün 2.lige bile gidebilirlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar