Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Futbol camiasında heyecanla karşılanan, Fenerbahçe’nin ünlü avukat Jean Louis Dupont’la anlaştığı yönündeki haberlerin doğru olmadığı ortaya çıktı. Sorularımızı yanıtlayan Dupont “Bu tarihe kadar, kulüp tarafından benimle iletişime geçilmedi” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) önceki gün aldığı, Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmayacağı yönündeki kararının ardından dün bazı gazetelerde, Bosman kararının mimarı olarak bilinen avukat Jean Louis Dupont’la anlaşma yapıldığı yönünde haberler çıktı. Haber Fotospor’un manşetinde “UEFA şimdi yandı” Habertürk’ün sürmanşetinde ise “Devler Ligi’ni oynatmam” başlığıyla verildi.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Senin az çok bilgi ve kültür seviyeni biliyoruz/görüyoruz forumdan ama gerçekten futbol ile alakalı yazdıklarının %90'ı deli saçması gibi :(

Ben de isterdim ki sana katılayım, en azından 1-2 konuda ortak bir fikrimiz olsun ama yok maalesef.

şunu da ekleyelim oraya, bi insan bu kadar boşsa bu kadar çok niye konuşur ki, 30 saniyede bir mesaj atıyor şaka gibi.
Mesaj tarihi:
size ne değil işte, sadece futbolda değil hemen her bölümde devamlı olarak o kadar saçma mesaj bombardımanı yapıyor ki onları atlasak bile diğer kişilerin mesajları da havada kalıyor. Yoksa kendine özel bi başlık açıp durmadan yazsın sorun değil.
Mesaj tarihi:
said:
şunu da ekleyelim oraya, bi insan bu kadar boşsa bu kadar çok niye konuşur ki, 30 saniyede bir mesaj atıyor şaka gibi.

niye bu kadar çok mesaj atılıyor denmiş zaten.

Reading - 101
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

said:

niye bu kadar çok mesaj atılıyor denmiş zaten.

Reading - 101

Sen bi benim mesajımı oku tekrardan, yine anlayamazsan o dersi kendin alırsın.
Mesaj tarihi:
boş konuşuyorsun. çünkü fener düşmeyecek demiştim ben, en fazla
-8, -10 puan verilir süper ligden devam eder dedim. belki o da olmaz dedim. sen yok kesin düşecek zaten, amatör falan olsun vs. kafalarında
gg no rmk
Mesaj tarihi:
Aslına bakarsan ben TFF'nin yönetmeliğine göre ya düşecek ya hiç ceza almayacak diyorum yani yönetmeliğe göre konuşuyorum, sen "totoları yemez ya şöyle yaparlar" diye yönetmelikle alakası olmayan şeyler sıkıyorsun. Kim daha boş konuşmuş oluyor?
Mesaj tarihi:
sen hiç ceza almayacak şeklinde hiç konuşmadın ki, nasıl kıvırmak bu şimdi ? yönetmeliğe göre konuşup veya konuşmadığını bilmem, senin günlerdir söylediğin şey, ''en azından küme düşer'', ''küme düşme isteklerini söylemelerinin sebebi daha ağır ceza almak istememeleri'' vs. şeklinde. bunu diyen adam bugün nasıl ceza almama ihtimallerini hatırlıyor tam crt kafası
Mesaj tarihi:
Kanıt yoksa hiç ceza almazlar dedim her zaman. Sadece işinize gelmeyen kısımları okuyorsunuz mesajlardan.

@Esh: Tahkimin öyle bir şey yapmaya hakkı yok zaten de olur da yaparsa dediğin gibi olur muhtemelen
Mesaj tarihi:
Ee ben öyle olduğunu düşünüyorum. Kanaat ayrı, olacak olanları söylerken kullandığım cümleler ayrı. Neyse açıkça anlayamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun.

@Esh: Kabul edemezler ki onu, edecek yasal dayanakları yok yani. Anca itiraf gelmeli Fenerbahçe'den. Bayramlaşırlar işte hakkaten ^^
Mesaj tarihi:
Esh said:

bana kalırsa bu toplantıdan bişi çıkmaz. beyram kutlayıp geçerler, ya da fenerin bank asyada oynama teklifini kabul ederler.

bank asyada kendileri oynarsa milliyette vardı bugün
2.lige bile gidebilirlermiş
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...