Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

barbu sen bana UEFA'nın fenere garezini açıklasana :)

uefanın garezi olduğunu yazmadım hiçbir yerde. ama okuduğunu anlayamayanlardan olduğundan şaşırmıyorum artık.

ben zaten olayın acayip saçma olduğunu söyleyen biriyim. eğer genel mantık ve hukuk çerçevesine oturtabilen varsa söylesin. sorduğum şey bu zaten.

ama gelip de savcı ts hakkında bilgi vermiş filan demeyin cahil cahil. elinizde kanıt varsa bu konuda da o zaman paylaşın da görelim neymiş avukatlara bile verilemeip uefaya gönderilen bilgiler.
Mesaj tarihi:
fizban said:

uefa yetkilisinin savcı ile konuşup trabzonun beraat edeceği bilgisini alacaklarına inanıyorsan nileppedzel önce kendini yak, sonra yanarken camdan aşağı atla.

nileple ilgili yazdığım uzun entriyi tamamlamış adeta.
Mesaj tarihi:
barbu tamam işte UEFA'nın bunu yapmasındaki tek mantıklı açıklama bana göre savcıdan gerekli bilgileri almaları. Burası Türkiye malesef, vermiş de olabilir hiç belli olmaz yani. Bunun dışında mantıklı açıklaması yok, e UEFA da böyle kolay kolay saçmalayacak bir kurum değil bence. Tek kalan açıklama Fenerbahçe'ye garezi olması oluyor

fizban Türkiye gerçeklerini bilmiyorsan ve her şeyin harfiyen kanuna göre uygulandığını düşünüyorsan kendini yakıp camdan atla
Mesaj tarihi:
daha 1 hafta önce , kanaat oluştu diyorsun, düşür o zaman diyenler şimdi yok bekle bakalım adamlar yargılansın filan diyor.
Sonra dansöz diyincede kızıyorsunuz :)
Mesaj tarihi:
hepinizde hala fener in şike yaptıgı fikri oluşmadı mı ?
oluştu .
neymiş mahkemeden beraat etcekmiş de suçu ispatlanmamış da falan mış
i.akın a para verdiğine dair deliller i hepimiz gördük işte bu konuşmalar aziz in hapis yatmasına yetmesede
tff ye yetmesi gerekiyor yaptırım uygulamak için .
kasti faul yapan adama darp dan dolayı dava açılabiliyor mu ?
birde aykut çıkmış gs fayda sağlamak için yaptırıyor bunu dedi
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

barbu tamam işte UEFA'nın bunu yapmasındaki tek mantıklı açıklama bana göre savcıdan gerekli bilgileri almaları. Burası Türkiye malesef, vermiş de olabilir hiç belli olmaz yani. Bunun dışında mantıklı açıklaması yok, e UEFA da böyle kolay kolay saçmalayacak bir kurum değil bence. Tek kalan açıklama Fenerbahçe'ye garezi olması oluyor

fizban Türkiye gerçeklerini bilmiyorsan ve her şeyin harfiyen kanuna göre uygulandığını düşünüyorsan kendini yakıp camdan atla

çok saçmaladı uefa daha önce. hani hiç olmamış olsa neyse.
Mesaj tarihi:
yusema said:

daha 1 hafta önce , kanaat oluştu diyorsun, düşür o zaman diyenler şimdi yok bekle bakalım adamlar yargılansın filan diyor.
Sonra dansöz diyincede kızıyorsunuz :)

şahsi kanaatim, yeterince güçlü kanıt varsa savunma almanın anlamsız olduğu. Bu yüzden o kurala karşı öfkem vardı onu dile getirdim. Ama kural öyleyken düşüremezlerdi onu da söyledik. dansözlük yok. Kuralı eleştirdim, kuralın uygulanışını değil.
Mesaj tarihi:
nilep kadar Fenerbahçe taraftarını varsayımlarla hareket ettiğini savunan ve hayalperest imasında bulunan bir başka kafası karışık var mıdır acaba dünyada. yazdıklarına bak eleştirdiklerine ayrı bi bak, yazık.
Mesaj tarihi:
Noyanh said:

hepinizde hala fener in şike yaptıgı fikri oluşmadı mı ?
oluştu .
neymiş mahkemeden beraat etcekmiş de suçu ispatlanmamış da falan mış
i.akın a para verdiğine dair deliller i hepimiz gördük işte bu konuşmalar aziz in hapis yatmasına yetmesede
tff ye yetmesi gerekiyor yaptırım uygulamak için .
kasti faul yapan adama darp dan dolayı dava açılabiliyor mu ?
birde aykut çıkmış gs fayda sağlamak için yaptırıyor bunu dedi

kanıtlarmısın bunu lütfen? direk gs ye yöneltip laf edeceğini, hele hele aykut'un hiç sanmıyorum.

kanıtlarsan sevinirim. kanıtlayamazsan hayali ürünlerini de alıp git lütfen burdan.
Mesaj tarihi:
"BU DURUMDAN YARARLANMAYA ÇALIŞAN KULÜPLER VAR"

Bu durumdan yararlanmaya çalışan kulüpler olduğu son derece ortada. Bunu artık net görüyoruz. Fenerbahçe’nin gücünün tırpanlanmasından avantaj sağlayacak kulüpler var. TFF’de olan bağlantılarının da bu konuda yardımı oluyor

bundan sonra ilk gün toopuk yaylasındaki konusmasından futbolun içinden gelen insanlardan bahsetti .
yani kendilerine fayda saglamıyorlarda fb nin zarar görmesini istiyorlar dedi .
neyini kanıtlıyım bunun basın toplantısında imalı imalı konuştu işte adam
Mesaj tarihi:
Artık mizaha bile konu oluyor Bank Asya Ligi isteğimiz...

Hakaret olarak algılanabilir

Sevgili karıcım Gassaray,
Sen bu satırları okurken artık ben bank asyada manuel takılıyor olacağım.
Kol kırılır yen içinde kalır dedik.Hani mahalle karıları kadın programlarında beylerini şikayet eder ya, sende uefa'ya mahalle karısı gibi beni yok yere şikayet ettin.
Neden karıcım neden? Şerefli türk basını diğerleriyle para karşılığı beraber olduğumu sana anlatmış.Sende buna inanmışsın. Gidip avrupalıları buraya davet etmişsin, ispiyonculuk yapmışsın.

Haklısın aslında. Gazeteleri okuyunca "bana 104 yıldır bedava geçiriyor" diye düşündün... Neyse karıcığım,
Seni bir seneliğine nadasa bırakıyorum.
Bu süre içinde sana olan özlemimi senede 2 kez tıpkı senin gibi sarı tenli kızıl saçlı olan gözgözle geçireceğim.Çok pis geçireceğim...

Ben yokken süper ligde istediğine verebilirsin.
Zaten geçen sene ben kuman olan ts'yle uğraşırken sen gelene geçene vermişsin.
Olur da türkiye kupasında eşleşirsek sana yine koymak isterim.
İstersen kadıköy'de, istersen vergilerle yapılan yeni yatak odamızda.Zevk-i sefa içinde çığıklarla desibel rekoru kırdığın yatağımızda...

Beni çok canın çekerse, 6 kasım 2002'de çektiğimiz Sado-mazo içeren kasetimizi çekmeceye bıraktım.Hadi gömdüm.
Kocan FENERBAHÇE.

Mesaj tarihi:
aahahha bu nasıl bir kafa ya ?
herkes savcılık hakimcilik oynamaya başlamış adam bariz söledi işte .
neyini kanıtlıycam ben bunun ayrıca adam bunu ima etmiş net bir şekilde direk söylese ne farkeder söylemese ne farkeder
Mesaj tarihi:
şu durumda açık şekilde ts yararlandı gs değil. sonradan patlayabilirler ama hiç düşünmüyorlar o ayrı bir tartışma konusu.

kısaca ts de avantaj elde etti bu durumdan. dehşet para kazandı. siz gs li olduğunuz için kendinize yoruyorsunuz. objektif olmayı öğrenin azcık ne olur.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...