Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 AHAHAHHAHAAHHAHAAHAHH TRABZONDA TSUNAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fener yönetimi ilk defa akıllı bir hamle yaptı, madem dedi şampiyonlar liginde göndermiyorsun tedbir olarak, o zaman bizde tedbir olarak 1 nci lig e düşür diyor, çünkü lig böyle başlar sezon ortasında ceza gelirse 2 sene gidecek, ama şimdi düşerse zaten avrupaya gidemiyor 1 sene bank asyada oynar seneye çıkar, gayet mantıklı bir hareket, fedarasyon fenerin isteğini kabul etmezse ve düşürmezse , sezon ortasındada iddanama çıktıktan sonra düşme kararı verirse fener tazmınat davası açabilir, fedarasyon iyice çıkmaza girdi şu an , bence düşürmesi lazım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Trabzonda tsunami olsa harbi, evlerini sörf tahtalarına iple bağlayan lazların trollfacelerini görür gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Düşürmelerinin de çok bi olayı yok aslında DÜşürmek dediğin zaman evet, taraftarın da bi tepkisi oluşur yöneticilere karşı, "madara ettiniz bizi" der en hafif konuşanı bile. Maşallah fener taraftarına bakıyosun, azizin yerine hapse girmek isteyen bile bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/314165_10150267781693935_756868934_7631793_525642_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 oha wot yazmışım. kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Cons said: AHAHAHHAHAAHHAHAAHAHH TRABZONDA TSUNAMI AHAHHAH ortaokul coğrafyası terk adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Tsunami için illaa okyanus olmasına falan gerke yok yalnız, istanbul için bile tsunami riski olduğu söylenir. Kalkıp büyük okyanustaki gibi olmasa da olabilir yani sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tinu said: fener yönetimi ilk defa akıllı bir hamle yaptı, madem dedi şampiyonlar liginde göndermiyorsun tedbir olarak, o zaman bizde tedbir olarak 1 nci lig e düşür diyor, çünkü lig böyle başlar sezon ortasında ceza gelirse 2 sene gidecek, ama şimdi düşerse zaten avrupaya gidemiyor 1 sene bank asyada oynar seneye çıkar, gayet mantıklı bir hareket, fedarasyon fenerin isteğini kabul etmezse ve düşürmezse , sezon ortasındada iddanama çıktıktan sonra düşme kararı verirse fener tazmınat davası açabilir, fedarasyon iyice çıkmaza girdi şu an , bence düşürmesi lazım, tinu neyin kafasındasın? Şu anda düşüremiyor savunma almadığı için. Sezon ortası alabilecek ve gerekirse düşürecek. Tazminat davası falan da açamaz Fenerbahçe böyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 pelin ah canim benim sinirlenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 e savunma almadan sampiyonlar liginden men edebiliyorsa tedbir amaçlı, fenerbahçede 2 senesi çöpe gitmemesi adına böyle bir talepte bulunma hakkı olması lazım, yani fenerin ne suçu var bu durumda? 1 sene ceza alabilecekken 2 sene alacak, o yüzden tedbir amaçlı biz peşinen kabul ediyoruz şimdiden düşür bizi deme hakkı olmalı bence, yani bir nevi suçu kabul edecekler. cezayı şimdiden ver diyecekler , adam savunma yapmak istemiyor ki fedarasyon savunma almak için iddanameyi beklesin , adam savunma yapmadan düşür beni diyor işte, abı siz gs lılarda hiç bi şey memnun değilseniz ya! ulan adamlar düşsün diye kıcınızı yırtıyosunuz adamlar tamam dusurun diyo onada ıtıraz ediyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Suçu itiraf etmeleri takdiriyle olur tabi. Ama itiraf gelmezse bir takımın durup dururken "beni ikinci lige at" deme hakkı var mı onu bilmiyorum. Varsa da muhtemelen federasyonun takdiridir ama kesinlikle dava açamazlar sezon ortasında düşürülürlerse, kural ne derse onu uygulamış olur çünkü federasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 demın tv de ntv de bırı telefonda fenerı dusurmezse ve sezon ortası dusururse fener dava acabılır dedıler, ona istinaden söyledim ne kadar dogrudur bilmem, ama nasıl uefa suphe üzerine önlem olarak feneri istemiyorsa, fenerbahcenınde benim üstümde bi şike davası var ve daha ağır ceza almamak adına şimdiden 1 nci lige düşmeyi kabul ediyorum deme hakkı olması lazım, ligin ortasında suçu sabit olursa zaten düşmüş olacak , he suçsuz bulunursa tazminat davası açmamayı kabul etmesi lazım tabi, bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fenere bak hem suçlu hem güçlü lan dava açıcak bide ahahah trollük konusunda cem uzan ile yarışıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 SeaGle said: Şu Ali Koç "FENER NERDEYSE O LİG İZLENİR, FENER NERDE TOP OYNARSA ORASI MARKA OLUEĞĞRRRRRH" diyen barzo diil mi? sleepingdeath said: hah asıl barzoya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kara murat hikayesine döndü ALİ KOÇ BENİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 toggie said: kaldı ki maa'nın bjk kupayı vererek akıllılık etti acıklaması turk futbolu adına korkunc bir durum. bunun tek anlamı bjk'nin suc islediginin kanıtı var ama alttan aldıkları icin durumdan yırttılar demek oluyor.cok dogru olmus. maa zaten ne dese ayri falso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Sotto said: Kararı TFF'nin vermesine niye herkes takıldı ben onu anlamadım. UEFA, TFF aracılığıyla verdirmiyor mu. Adam almıyorum Şampiyonlar Ligi benim demiş. Sen kendi liginde ne yaparsan yap, ben ligime aldırmam demiş. Bunu Platini basın toplantısıyla açıklamayacaktı ki zaten...arada fark var. birinde kararı uefa alıyor, birinde tff. yetki farkı var. valiliğin yapması gereken işi belediye başkanı yapabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Belediye baskani melihse yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 valilik belediye örneği doğru değil ama. uefa tffnin amiri sayılır. farklı alanda yetkileri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 uefa tff'nin amiri değil. uefa ile tff birbirinden bağımsız kurumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 vay be cumhuriyetten anarşiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ya bağımsız kurumlar tamam. valilik belediye ilişkisi yok arasında. daha çok ilçe karakolu, emniyet müdürlüğü ilişkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tff uefayla en fazla anlasmali filan kurumdur, uefanin yaptigi islerde yer almak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ahahaha komediye gel. UEFA'sız TFF koca bir hiç. Futbol dünyasında en sözü geçen kurum UEFA kimse kusura bakmasın. Kağıt üzerinde FIFA ama UEFA bağımsızlığını ilan etse FIFA'dan, dünya kupası dışında bir kaybı olmaz dünya futbolunun. Aynı çarklar dönmeye devam eder. Ama şampiyonlar ligine, uefa kupasına falan muhtacız. Dolayısıyla TFF kesinlikle bağımsız değil, UEFA kurallarına uymakla yükümlü bir federasyon. İsterse bağımsız olabilir, ama bu Türk futbolunun sonu olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar