Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

fener yönetimi ilk defa akıllı bir hamle yaptı, madem dedi şampiyonlar liginde göndermiyorsun tedbir olarak, o zaman bizde tedbir olarak 1 nci lig e düşür diyor, çünkü lig böyle başlar sezon ortasında ceza gelirse 2 sene gidecek, ama şimdi düşerse zaten avrupaya gidemiyor 1 sene bank asyada oynar seneye çıkar, gayet mantıklı bir hareket,

fedarasyon fenerin isteğini kabul etmezse ve düşürmezse , sezon ortasındada iddanama çıktıktan sonra düşme kararı verirse fener tazmınat davası açabilir,

fedarasyon iyice çıkmaza girdi şu an , bence düşürmesi lazım,
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

fener yönetimi ilk defa akıllı bir hamle yaptı, madem dedi şampiyonlar liginde göndermiyorsun tedbir olarak, o zaman bizde tedbir olarak 1 nci lig e düşür diyor, çünkü lig böyle başlar sezon ortasında ceza gelirse 2 sene gidecek, ama şimdi düşerse zaten avrupaya gidemiyor 1 sene bank asyada oynar seneye çıkar, gayet mantıklı bir hareket,

fedarasyon fenerin isteğini kabul etmezse ve düşürmezse , sezon ortasındada iddanama çıktıktan sonra düşme kararı verirse fener tazmınat davası açabilir,

fedarasyon iyice çıkmaza girdi şu an , bence düşürmesi lazım,

tinu neyin kafasındasın? Şu anda düşüremiyor savunma almadığı için. Sezon ortası alabilecek ve gerekirse düşürecek. Tazminat davası falan da açamaz Fenerbahçe böyle bir durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

e savunma almadan sampiyonlar liginden men edebiliyorsa tedbir amaçlı, fenerbahçede 2 senesi çöpe gitmemesi adına böyle bir talepte bulunma hakkı olması lazım, yani fenerin ne suçu var bu durumda? 1 sene ceza alabilecekken 2 sene alacak, o yüzden tedbir amaçlı biz peşinen kabul ediyoruz şimdiden düşür bizi deme hakkı olmalı bence, yani bir nevi suçu kabul edecekler. cezayı şimdiden ver diyecekler , adam savunma yapmak istemiyor ki fedarasyon savunma almak için iddanameyi beklesin , adam savunma yapmadan düşür beni diyor işte,

abı siz gs lılarda hiç bi şey memnun değilseniz ya! ulan adamlar düşsün diye kıcınızı yırtıyosunuz adamlar tamam dusurun diyo onada ıtıraz ediyorsunuz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Suçu itiraf etmeleri takdiriyle olur tabi. Ama itiraf gelmezse bir takımın durup dururken "beni ikinci lige at" deme hakkı var mı onu bilmiyorum. Varsa da muhtemelen federasyonun takdiridir ama kesinlikle dava açamazlar sezon ortasında düşürülürlerse, kural ne derse onu uygulamış olur çünkü federasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

demın tv de ntv de bırı telefonda fenerı dusurmezse ve sezon ortası dusururse fener dava acabılır dedıler, ona istinaden söyledim ne kadar dogrudur bilmem,

ama nasıl uefa suphe üzerine önlem olarak feneri istemiyorsa,

fenerbahcenınde benim üstümde bi şike davası var ve daha ağır ceza almamak adına şimdiden 1 nci lige düşmeyi kabul ediyorum deme hakkı olması lazım, ligin ortasında suçu sabit olursa zaten düşmüş olacak , he suçsuz bulunursa tazminat davası açmamayı kabul etmesi lazım tabi, bu durumda
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Kararı TFF'nin vermesine niye herkes takıldı ben onu anlamadım. UEFA, TFF aracılığıyla verdirmiyor mu. Adam almıyorum Şampiyonlar Ligi benim demiş. Sen kendi liginde ne yaparsan yap, ben ligime aldırmam demiş.
Bunu Platini basın toplantısıyla açıklamayacaktı ki zaten...
arada fark var. birinde kararı uefa alıyor, birinde tff. yetki farkı var. valiliğin yapması gereken işi belediye başkanı yapabilir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha komediye gel. UEFA'sız TFF koca bir hiç. Futbol dünyasında en sözü geçen kurum UEFA kimse kusura bakmasın. Kağıt üzerinde FIFA ama UEFA bağımsızlığını ilan etse FIFA'dan, dünya kupası dışında bir kaybı olmaz dünya futbolunun. Aynı çarklar dönmeye devam eder. Ama şampiyonlar ligine, uefa kupasına falan muhtacız. Dolayısıyla TFF kesinlikle bağımsız değil, UEFA kurallarına uymakla yükümlü bir federasyon. İsterse bağımsız olabilir, ama bu Türk futbolunun sonu olur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...