nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Polyushka said: pelin 24 saattir veya daha da fazladır onlinesın heralde. hep de bu konuda sürekli yazıyorsun. içindeki fb nefretini anlamak mümkün, gayet olası bir şey ama, senin bir nerd olup olmama ihtimalin nedir Evet bu günlerde nerdlük ediyorum da sanane bundan? Nasıl yaşadığım benim kararımdır. Bana balon diyenler de utanın lan, haklı çıktım işte hala balonsu falan. İçinizdeki adalet nefretini anlamak mümkün ama işte biraz daha sakin olsanız keşke :) @fede: Ben katılmıyorum kesinlikle. Ki UEFA ve pek çok federasyon da katılmıyor ki yönetici seviyesinde şike yapılınca kural o şekilde uygulanıyor. Biz yaptıysak bizi de düşürsünler diye kaç kere dedim. Adam gibi caydırıcı ceza vermezsen şikenin önüne geçemezsin. Yakalansak nolcak bi sene şampiyonluk gider derler. Ama bu durumda düşürülürse yakalansak nolcak diyemezler zira milyonlarca dolar kayıp olcak, prestij kaybı da cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Fener bizi bank asyaya yollayın demiş TFF ye.Noldu canolar yemedi mi ligden çekilmek.Amatörden başlamak acı mı verdi.Zaten şikecilerin bir alt lige düşürüldüğü ortamda ne gururu yapıyorsunuz da bank asya talebinde bulunuyorsunuz.Hakettiğiniz yere gidiyorsunuz boşuna kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 şampiyonluk gider ve haksız kazancı para cezası olarak kesilirse ne kadar ceza alacağını düşünüyosun bi takımın. sadece maç gelirleri ve lig şampiyonluğunda 20 milyona yakın para kazanıyo takımlar. ben de diyorum ki yayın gelirleri, stat gelirleri, lisanslı ürün satışları ölçüsün de para cezası verilsin. bi otur hesapla cezayı. bakalım caydırıcı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Küme düşürme takım için nereden baksan en az 3 senelik bir kayıp, maddi kaybı da en az 120 milyon euro falan olur muhtemelen. Bu ceza caydırıcıdır. Kaldı ki yine şahsi görüşüm, şike yapan takıma o ligde yer olmadığıdır kusura bakmasınlar temizlenip gelsinler der yollarım yani. edit: fede senin dediğin hırsızı yakalayıp, çaldıklarını sahiplerine geri iade edip salmak gibi oluyor. Zaten hak etmediği şampiyonluğu elinden almak ceza değil ki, olması gereken şey. Üstüne ek olarak ceza verilmeli ve sağlam bir ceza olmalı ki caydırıcı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 organizasyonun kaybolan değerini de sen karşılarsın ligden düşürünce o zaman. bak serie a diyorum. 2006dan önce 2. olan lig şimdi 5. seneye de avrupaya 4 değil 3 takım gönderecek. daha ne diyeyim ben bilmiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fede sen de haklısın. ama nilep de haklı. 2 ucu boklu degnek bu sike olayi. bir de bence cozulmeler basladi. belli ki kararin ne olacagi fisildandi, ozdemir istifa etti ali koc da dusurun cezamisi cekelim aslanlar gibi doneriz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Eee? Organizasyon değer kaybetmesin diye şikeciler af mı edilsin? Para için onurunu satan adamlar gibi konuşma fede yakışmıyor sana hakkaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 iyi dövelim adamları o zaman toplayıp. ayrıca dediğim şeyin para ile alakalı olmadığını bi daha okursan anlarsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 iyi de fede. çürük malın marka değeri mi ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 5. sıraya düşünce ne olacak? O başarıya göre düşüyor sonuçta, prestijle alakası yok. Başarının düşmesi de maddi kayıptan falan kaynaklanıyor şu anda. Ha Serie A'ya bok atıyorsun da 2006da Milan, 2010'da da Inter şampiyonlar ligini aldı daha ne olsun? Adamları dövelim demiyorum, UEFA'nın da uygun gördüğü ceza bu ve gerçekten adam gibi caydırıcı bir ceza diyorum. Esas sen bu cezayı veremezsen liginin iki paralık değeri kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 siz nası galatasaraylısınız abi ya. metin oktay size böyle mi öğretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Metin Oktay şikecilere prim vermezdi bence, temiz kalpli saf bir adam olduğundan affetmeyi düşünebilirdi ama bu yüzden yönetmelikler var, temiz kalpli ve saf insanlar daha da kandırılmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 beyler tmm relax adam zaten diyor ki; "bizi ŞL'ye göndermeyerek bizim suçumuzu ispatlıyorsunuz madem öyle yerse düşürün" diyor bunu siz neden dramaya bağlıyorsunuz? bunu düşünecek şu an yayıncı kuruluş ve federasyon. ha birde yerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ters psikoloji uyguluyo fener. ters teperse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 nileppezdel said: Metin Oktay şikecilere prim vermezdi bence, temiz kalpli saf bir adam olduğundan affetmeyi düşünebilirdi ama bu yüzden yönetmelikler var, temiz kalpli ve saf insanlar daha da kandırılmasın diye beşiktaşlı adam normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Şu Ali Koç "FENER NERDEYSE O LİG İZLENİR, FENER NERDE TOP OYNARSA ORASI MARKA OLUEĞĞRRRRRH" diyen barzo diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fm12 çıkmadan düşseler bari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hah asıl barzoya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 BloodyBeast said: fm12 çıkmadan düşseler bari ya patch geliyor problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Yere yatın beyler adam ali koç, alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 şikeciler dediklerin insanlar, oradaki yöneticiler veya futbolcular fenerbahçe birey değil. milyonlarca şikeci olmayan insanın taraftarı olduğu takım. fenerbahçeyi ligden düşürdüğün zaman taraftarına da ceza vermiş oluyosun. şikeyi kurum yapmaz kurumun içindekiler yapar. cezayı da onlara kesersin. olaya hırsızın çaldıklarını geri verelim diye bakamazsın burda. kurum var çünkü olayın içinde. bu kadar basit görülemez bunlar dediklerimden ülkenin sosyoekonomik hedehödösü anlamı çıkıyor olabilir ama çok başka bişeyden bahsediyorum. marka değerini korumak zorundasın sen organizatör olarak çürük malın değeri olmaz argümanı da burada çürüyor, zira burada çürüyen kurum değil içindekilerdir. ligden düşürerek de evet hem kurumu temizlersin hem de şikecilere ceza verirsin. ama sadece şikeicilere ceza verirsen fenerbahçe markasını korumaya çalışırsan daha yapıcı olursun. 10 senedir filan fenerbahçe ülkenin tümünden nefret toplamış olabilir ama azıcık o nefreti kenara bırakıp mantıklı düşüneceksiniz. bi de şu var tffdeki adamlar keşke sizin gibi yanlış düşünse ama kararlı olsa. şuanda adamlar hem fener markasının hem türk futbolunun değerini düşürüyolar. trabzon CL ye alınınca sokağa dökülen trabzon taraftarı gibi davranıyosunuz şuanda. halbuki şenol güneş gibi davranmanız lazım. ayrıca caydırıcı caydırıc diyip durmayın. caydırıcı olmanın tek çözümü ceza vermek değildir. başka yolları da vardır bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bursa 1 gol daha atsa geçiyo turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 http://a1108.hizliresim.com/11/8/25/15375.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fede sen 3-5 kişiyi temizlersin, takım kalırsa aynen, ceza vermezsen, o zaman 3-5 yeni kişi çıkar gönül rahatlığıyla tekrar yapar nasılsa kanıtlaması zor, en kötü futboldan men yeriz zaten zenginiz oh ne ala fark etmez falan derler. Çürük mal argümanının çürüdüğü falan da yok. Yöneticiyi kim seçiyor, kulüp üyeleri. Yani kulüp topluca suç işlemiş gibi aslında. Adam gibi yönetici seçselerdi, bariz mafya olan adamı seçmeselerdi. Taraftara gelince, şike yapılmış hala yüzsüzce Aziz başgaaan diye dolaşıyor yarısı, bu taraftarı cezalandırdığıma zerre üzülmem. Ayrıca taraftarı federasyon cezalandırmıyor, yöneticiler yaptıklarıyla cezalandırıyor. Federasyon sadece kulübe gerekli cezayı veriyor. Kişilerle kurumları ayırırsan önünü alamazsın şikenin, ama ayırmazsan o 25 milyon taraftara karşı olan sorumluluk da devreye gireceğinden çok daha zor cesaret ederler şikeye bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Masquerade said: http://a1108.hizliresim.com/11/8/25/15375.jpg hahaha lan bu adamlar siyasete bu kadar ilgili olsa her sene devrim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar