Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AliBaba

Joker

Öne çıkan mesajlar

Alibaba'daki satıcılar eğer Gold Supplier ise %99 sağlamdır.
Çoğu direk fabrika'dır ve toptancıya mal verirler.
İthalat yapacaklar için bakılması gereken ilk site burası.

Bizde işyerinden bir ton müşteri buluyoruz bu site aracılığıyla, adamları davet ediyoruz, geliyorlar İstanbul'a :)
Yani daha çok işletmelere yönelik bir site.

Mesela ;
Monitör için minimum order 20,
Diğer alet için 100 adet diyor.

Bunu getirsen dahi gümrüğünü açtırıp, bir firma üzerine faturalandırıp getirtmen lazım.

Bu arada görmeyenler için Alibaba'nın Çin'deki binası ;

Foto

Sosyal ağlarda paylaş

elektronik değil de elektronik parça aldım ben beşyüz liralık, da fabrikayı arayıp doğrulatman lazım çinde güvenilir bi aracıya, sonra kargoyu ona yollayıp onun sana göndermesi vs lazım yoksa fabrikalar adrese direk gönderim yapmıyor senin kullanıcağın posta şirketlerini kullanmıyor olacakları için.

aracıyı da tanıdık vasıtasıyla bulman lazım, alibaba forumlarında da var galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

fabrikadan alırken çindeki bi adama gönderince adam pakete bakabiliyor bi de içinden taş çıkıcak mı diye, ayrıca dolandıracak bi adam çindeki birine taş kargolamaktan çekinicek, gelir ağzıma vurur bu adam diye.

da genel mantık, telefon gibi popüler ürünlerden uzak durmak, dolandırıcılar böyle şeyler satıyorlar genellikle, ayrıca ne kadar kâr a geçiceğinizi düzgün hesaplayın, kargonun tutulması durumunda ne kadar para kaybediyorsunuz bunları da dahil edince, gireceğiniz stresi düşününce türkiyede yeterince sürede satılan ürünler daha ucuza gelebiliyor.

yok ben ciddi ithalat yapcam diyosanız zaten gitmeden olmuyor bu işler pek eheh.

http://www.instructables.com/id/How-to-Buy-from-the-Greatest-Store-The-World-Has-E/

şu linki de şeyedeyim, buradaki şeyleri takip ederek baya bişey aldım sırf alibabadan değil.

regards
amatör ithalatcı (kaçakcı)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...