Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Aslında mal gibiyim aylardır da, neyim var bişi yok diyip geziyorum. Var aslında. Ben kız arkadaşıma güvenmiyorum abi. Zerre kadar. bu huzursuzlukla nasıl yaşamaya devam edicem onu da bilmiyorum. Neden derseniz 6-7 ay önce olan bi olay yüzünden. kötü zamanlardı. 4 seneye yaklaşıyoruz birlikteliğimizde. ortada bir sorunumuz da yok. yaptığı bi yanlış yok. abi kavga bile doğru düzgün etmedik kaç zamandır. fakat ben o yaşanan bikaç şeyden sonra bu hissi tamamen kaybettim. çok kötü bi his ya. çok. trollemeyin cidden fenayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 o olayın ne olduğunuda söleseydin keşke.. seviyosan git konuş bencenin başka bi versiyonu mutsuzsan ayrıl abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mutsuz değilim abi. gayet çok mutluyum. ama huzursuzum. nası anlatsam ki asdsalkjdsa mal oldum iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Böyle böyle diye kıza söyle, terk ederse seni haklı ve mıtsız olursun. Etmezse çözersiniz gibi sıkıntıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yok abi o çözülebilcek bşi diil bnce ayrılık sürecini başlat kendi kendine çözemiosan.. ya kabullencen yada böyle devam edicek çnkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 söyledim ki. haklısın ben sana karşı hata yaptım falan dedi. biliyor o da. geçer dedim. dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 rahat batması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 git kızla konuş abi belki trip filan yapar ama huzursuzluğu atarsın belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Abi ya anlat böyle böyle oldu bundan dolayı sıkıntılıyım diye ya da troll falan bekle onlara kız başka türlü tavsiye verebiliceğimizi sanmıyorum. (ki kelin ilacı olsa başına sürer ile forever alone arasında olan, kendim olarak tavsiye versem ne vermesem ne diye sorguluyorum arada O_o) Mesela editlemiyorum yukardakini neyin kafasındayım ne yazmışım ben bile anlamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 DoruK said: rahat batması düşünmedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Benim gibi yay mısın diyeceğim değilsin de. O ufak şeyler o kadar soğutuyor ki ilişkiden insanı... Sen harcadığın emeğin boşa gitmemesi için çabalıyorsundur büyük ihtimalle şu anda. Sıkıntın da ondan. Tartış abi. Tartışmazsan aşamazsın. Eğer iş ciddi ve hayat birleştirme gibi bir gayen varsa %80 mutsuz diken üstünde bir evlilik yaşamayı istemezsin. Ciddi bir şekilde aç konuyu. Fazla üstüne gitmeden, kızı konuştur. İçinde bir yara mutlaka açmıştır bu olaylar. O yarayı kusma kıza. Eğer sen de onun için bir önem arzediyorsan o zaten her kelimesiyle içindeki sıkıntıyı siler. Öff aşk doktoru gibi konuştum. Öeagh. Ama durum bu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Abi gittim konuştum ben zaten. HAtta kustum madem o tabirden gidiyoruz. sorun yok hepsini düzelticez dedi. bana ara ara hala basıyor işte. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 E o zaman senin muhabbet "beyler benim kız arkadaşım var"a dönüyor... :D Derdin ne birader? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bazen her insan hata yapabiliyor, bazen bazı hatalara rağmen ilişkiler devam ediyor, mağdur olan kişi bir süre huzursuz olabiliyor hatta artık -yaşanmış olaya ve duruma göre- paranoyaklık bile başlıyor. Önemli olan hata yapanın hatasını anlamış olması ve senin o kişiye, seni kendisine tekrar tam anlamıyla güvendirebilmesi için bir şans verebilmenden öte değil. O şansı verebiliyorsan ne ala, ama bazen ne yapsakta, o şansı bir türlü veremiyoruz. Sanırım bu da savunma mekanizması gibi bir şey ya da hata yapanın hatasını anladığına tam olarak inanmıyor olmamızın nedeni. edit: görebildiğim imla hataları, yorgunluk + uykusuzluk kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 vaperon said: E o zaman senin muhabbet "beyler benim kız arkadaşım var"a dönüyor... :D Derdin ne birader? :D paranoya hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 milletin dertleri bile guzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 o zamanki olaylar ile ilgili içine sinmeyen muhtemelen açıklamasına rağmen inanmadığın bazı şeyler var. onlar arada sırada dürter. ya tamamen aş o mevzuları, ya da dibine kadar sorgula. böyle illa bir yerde patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Geçer geçer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Eger supheleniyorsan kesin bisey vardir abi, kuruntulari olan bir insan degilsen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ya icindeki kurdu oldur ya da iliskiyi. o huzursuzlukla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 senko said: milletin dertleri bile guzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi işte vardı. doğru çıktı. ayrı bi süreç geldi sonra yaptığı hataların farkında olduğunu, neyi nerde yanlış yaptığını neden yaptığını bir bir anladığını söyledi. tamam dedim ben de . hadi inandır beni. eskisi gibi olucak herşey yavaş yavaş dedi. öyle gözüküyo. evet. herşey süper. abi her an gidebilirmiş gibi içimde garip şeyler yaşıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ya beyler bu arada hani kişisele açmak için dert-metre falan vardı da biz mi görmedik. Herkesin sorunu kendine ciddi. Gidin burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 guzel bisi abi iste yani sunu dert ettigine gore kendine gayet guzel bir yasam suruyorsun demektir. e benimde imrenmem dogal bu yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 hor görür bi hava anlaşiliyo hacı gücenme ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar