Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Duels of the Planeswalkers alıp Steam'den oyunun kurallarını öğrendim, ama sıkıcı geldi oyun bir süre sonra. Hep aynı desteler var, ne zaman ne gelebileceğini biliyorsun rahat. MTGO'yu aldım ben de. Orada da Planeswalker kartlarıyla oynuyorum (hepsini aldım II dışında) ama hep farklı desteler çıktığından çok zevkli geçiyor. Bir heyecan her oyunda acaba ne olabilir destesinde, ne iyi gider bu oynadığı kartlarla diye. Sözün özü, hastası oldum oyunun adam gibi oynamaya başlayınca. Oyuna gelince, 5 gündür gece-gündüz oynuyorum. 76 oyun atmışım ve son dün ve bu gündür 2/3 gibi bir başarı oranım var New Players odasında. İlk günden beri hazır destelerle oynamadım, ama en başta destelerim beş oyundan birini ancak kazanabiliyordu. Tüm Planeswalker kartlarını edindim, 7-8 daste yaptım şimdiye kadar ve yavaş yavaş minik değişiklikler yaparak içlerinde oynadım hep. Kavrıyorum nasıl hazırlayacağımı destelerimi ucundan. Bir süre daha Planeswalker ile devam edeceğim, ne zaman sıkılmaya başlayacak seviyeye gelirim yeni oyuncular arasında, yeniliği üzerimden atarım, pauper denen işe gireceğim. Duels of the Planeswalkers yalanmış ama, asıl iş deste hazırlayıp oynamaktaymış. Yardım istediğim bir konu var şu anda, deste kurmayı iyi kötü öğrendim, pauper için tüm kartları görüp, kendi kendime desteler hazırlamama yardımcı olacak bir program var mı? Magic Workstation diye bir şey varmış sanırım. İşime yaramı o? Para vermek istemiyorum ama ayrıca. Bir soru daha, Darksteel Plate ve Pariah ile iyi bir kombo oluyor ama kartım saldırınca garip bir şekilde Pariah yok oluyor. Kartın özelliği mi bu (üzerinde yazmıyor) yoksa bug diye bildireyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bu oyunu bende aldiydim bir hevesle, 100sayfalik kural kitapcigini gorunce 360derece donup geri kactim. sen iyi sabredip okumussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Okumadım hiç bir şey. Steam'den şunu aldım yarım saatte öğrendim tüm oyunu. İnce detaylar oynadıkça geliştiriliyor zaten. Korsanını indir bence onun, bir-iki saat kadar oynayıp öğren, sonra şunu al: http://www.wizards.com/Magic/TCG/Article.aspx?x=magic/magiconline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 deck editorde "show cards i own" gibi bisi olmasi lazim, onun tikini kaldirirsan workstationa falan gerek kalmadan bakabilirsin tum kartlara. pariah in yok olmamasi gerekir creature saldirinca muhtemelen gozden kacirdigin bisi olmustur. o durumun bi ss ini falan koyarsan yardimci olabilirim. profilinden eski attigin oyunlarin replaylerine ulasabiliyo olman lazim ordan bakabilirsin araya cok mac girmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bulamadım o kaydı. Çok oyun var. Ama tüm kartları göstermeyi buldum. Yapılmış öbür destelere bakıyorum pauper turnıvalarında iyi yerlere gelmiş. Onlardan bir şeyler öğrenirim sanırım. Bir de eski turnuvaların replaylarını bulabileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecegezen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 /addbuddy bashibazouk senin mtgo nick aynı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar