Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yok olm adamın mailini ekle veya online chatten konuş böyle böyle yatırdım 5 dakka önce de adım şu de paticik de hallour(veya işte sitede form dolduruon aynısının form şeklini düşün adama o form gidio ama karşılıklı konuşmak daha iyi direk işin halloluo) ben daha almadım tabi mw2 aldıydım daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 site degil satici ile livechat olayina da gerek yok, parayi yatirip mail atin iste kendi anlattigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 alan var di mi? tek başıma pıtırcık yapmayayım asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Haftaici soylucem ben de. Yarin ya da sali hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 haftaiçi hallediyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanuslink Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Hala alabiliyormuyuz? Bide paypal'dan ödeme şansım varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 alırsın daha bugün almaya başladık zaten ama paypal yok sanırım bi mail at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanuslink Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 "Maalesef paypal kullanmadığım için paypal ile ödeme kabul etimyorum. Sadece havale eft, gittigidiyor veya sanalpazar üzerinden kredi kartı ile ödeme kabul edebilirim." böyle bi cevap geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 biri özet geçsin ne yapmamız gerektiğini. alıcam ben de bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 nucLear said: Merhaba. Evet bilgim var. Banka hesaplarim: www.gamekeystore.net/banka Size uygun olan hesaba her kişi 30 TL yatirabilr. Yatirirkenn aciklama kismina pitircik yazin. Parayi yatirdiktan sonra hangi bankaya saat kacta yatirdiginizi ve isminizi belirten bir maili [email protected] adresime mail atin. Gonderdiginiz email adresine oyun ciktigi gun keyleri gonerilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 steame gelmicek mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 gelmiyo ea inat etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bisey sorucam ben 60 verip limited almaya gecermi 2 kati verip ? limited olayinida tam cozemedim ama sanki bf3+ exp pack gibi bisey heralde. bf2+ special ops gibi oylemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 limited bf2 maplerini veriyor bide oyuna başlarken 1-2 silah açık oluyor bence değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 40 45 olsa düşünürdüm ben de ama tam 2 kat fazla vermek aynı oyuna saçma geliyor dlc silah harita falan olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 aralda 60 liramı oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 aralda limited 99,99 TL standart yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bende yarın alayım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Abi BF3 gibi bir oyun açıkçası 60 doları hak ediyor. 30 liraya normal, 60 liraya limited bulup "değmez" demeyin tepenize binerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 nerde 60tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 abi ben herturlu deger diyorumda hani 30 yerine 60 degermi limitedle elimize gecen + lar acisindan onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 şu 30tlye nasıl alınıyor rusyadan key mey yapanları görüyorumda nasıl olduğunu anlatır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ya gittigidiyordan 38 e alıcan yada adama pıtırcık diye havale yapıcan 30 liraya öyle lacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yaptım havaleyi. akbank internet şubesi ücret almıyor diye hatırlıyodum değişmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Adam keyleri oyun ciktigi gun gondericek. Peki biz betaya nasil giricez ? Betaya girmek icin oyunu aldigimizi kanitlamamiz mi gerekiyor yoksa onune gelen betaya girebilecek mi? Beta benim icin cok onemli sistemimin kaldirip kaldirmadigina bakmam gerekiyor. Biri aciklayabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar