Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 geldi oyunum biraz oynadım. alışamadım bir türlü asdf ikili oyunları pek iyi beceremiyorum, birde nedense hiç şut girmiyor ... bomboş babalar gibi yolluyorum girmiyor deli olacam. Var mı tekniği vs.? en son sağ analog ile çekmeye başladım şutları daha bir iyi oldu sanki de, pota altında çok etkisizim birde, online'a giremedim birde, gerçi serverlar şuan yok diyor düzelir birkaç saate sanırım. Onun dışında nba işte, ilk defa konsolda oynuyorum gerçi alışmam gerke adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Dark nerdeydi tam bilmiyorumda kurs gibi bişey var bütün hareketleri falan öğretiyor michael jordan falan böyle onu yap baya geliştiriyor oyununu bide şuttada free throw gibi timing önemli doğru zamanda elinde çıkarırsan girme olasılığı artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 nba2k özel ders verilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 he baktım o jordan derslerine güzel şeyler öğrendim adsf el alışkanlığı gerekiyor ama aşırı şekilde onu anladım. Çoğu zaman ne yapacağımı karıştırıyorum elim ayağıma dolanıyor. Birde savunma yapmayı öğrendim mi tamamdır asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 abi savunmada altın kural dışarda adamların dibinde durmayacan içerde potaya mümkün olduğunca uzak tutacan. gidip te chris paul'u rose'u yakından savunursan şansın olmaz zaten kaçar giderler içeri doğru. içerde de bol bol adamları ittir dışarıya doğru ittirebildiğin kadar. Bir de her topa blok için zıplama adamın dibinde değilsen coğu zaman bloga zıplayacakken pota altındaki adamı box-out etmek daha faydalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 DarKRideR said: ikili oyunları pek iyi beceremiyorum, birde nedense hiç şut girmiyor ... bomboş babalar gibi yolluyorum girmiyor deli olacam. Var mı tekniği vs.? en son sağ analog ile çekmeye başladım şutları daha bir iyi oldu sanki de, pota altında çok etkisizim birde Her adamın şutu farklıdır, şutu yedirerek atacaksın, bomboş dahi olsan düğmeye hissederek basmazsan kaçar Yani ne uzun ne kısa basacan tam adamın release anında bırakacan düğmeyi. Eğer maçta heyecan oluyor dersen, traininglerde atış çalış her mesafeden, sonra maç yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 tatar kapmış bak olayı hakketen hissederek basman lazım öyle bir an geliyor, artık o şutun gireceğini veya kaçıcağını hissedebilir hale geliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 senko said: abi savunmada altın kural dışarda adamların dibinde durmayacan içerde potaya mümkün olduğunca uzak tutacan. gidip te chris paul'u rose'u yakından savunursan şansın olmaz zaten kaçar giderler içeri doğru. içerde de bol bol adamları ittir dışarıya doğru ittirebildiğin kadar. Bir de her topa blok için zıplama adamın dibinde değilsen coğu zaman bloga zıplayacakken pota altındaki adamı box-out etmek daha faydalı oluyor. genelde bir adım geriden savunuyorum zaten, özellikle sırtı dönük potaya oynayanlarda çok işe yarıyor. Lakin benim sorunum orta mesafe oldu. Bakalım alışıyorum yavaş yavaş, asıl sorun kontrollere alışamamam oldu ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 sevişeceksin o düğmeyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 senko said: tatar kapmış bak olayı hakketen hissederek basman lazım öyle bir an geliyor, artık o şutun gireceğini veya kaçıcağını hissedebilir hale geliyorsun My player'da şut isabeti baya random ya. Yeri geliyo perfectle bomboş şutları kaçırıp, el üstünden ardarda sokuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 olabilir myplayer hiç oynamadım gibi bişi ben. tek kişi oynayınca sıkılıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 my player'ın tam oturması için 2 3 sene var daha. association'dan şaşmayın abi. her sene 15 sezon falan oynuyorum. en son artık durant falan basketbolu bırakıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 online'i bayağı dandikmiş bunun ya, gecikmeler vs. ilk rakip lakers'i aldı, sadece kobe ile 40 sayı falan attı sanırım. nerden atsa girdi ... orlando'ydum ben bu arada ikincisinde dallas'lı bir eleman geldi. thunders almıştım koydum sdfs oyun bitmeden çıktı. pratice'de ard arda üçlükler sokuyorum her şekil deneyip, ama maçta yine atamıyorum. Gerçi son thunders maçımda hayden ile 2 tane üst üste sallayınca adam pes etti ama olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 maç ayrı antreman ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 uff rütbeler ne bilmiyorum ama all star 4'lü bir adamı minnesota ile çok pis yendim. önce 11 sayı geriye düştüm, kapattım, 6 sayı fark koydum. Sonra o fark kapandı, adam 5 sayı öne geçti. Kevin Love yandı kül oldu 9 sayı fark yaptım sonra. O da kapandı adam 7 sayı önde girdi son 2 dakikaya, Kevin Love çıldırdı şampiyonluk istedi, en son topta 67-66 kazandım aasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 çok bebe var online'da ya, bundan böyle miami alanla oynamayacağım, en son maçımda kazandım gerçi lakin sinir krizi geçirdim resmen, LeBron'u oyun kurucuya koyuyorlar, geliyor penetre ediyor, şut atıyor vs. durdurmanın imkanı yok. Adamlardan çok atamazsan her şekilde maçı kaybediyorsun ... Dallas'lı bir ezik geldi. Her top Nowitzki'ye veriyor, adam el altından, bacak arasından, yan yatarak vs. her şekilde atıyor. Durduramıyorsun asdfds Clippers'lı elemanlarla da çok kötü yenilgiler yaşadım. Ama birazda Minnesota'yı seçmemle alakalı birşey asdf Zaten artık tek takımım var. Direk OKC ile oynuyorum ne olursa olsun. Güçsüz takım seçmek isterse karşıdaki vs. Minnesota alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 çok ezik var, fifa'dan çok sinirleniyorum şunun multisini oynarken resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 izmir SATURN de 89 tl kampanya fiyatı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 d&r'da indirim yapmış 89 lira magic johnson boxart'lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 oha bekleseydim keşke, 120'ye jordan kapaklı almıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 D&R dan aldım bende 89 TL ye M.Johnson kapaklı.Çakal satış elemanı yok kalmadı falan zaten onlar hep 189 TL idi gibi çelişkili söylemlerde bulununca bende kelli felli mekan yetkilisi olduğu belli olan kişiye sordum bir daha.Adam bilgisayardan stoklara baktı.4 adet oyunun var olduğunu gördük.Sonra çalışan adventure oyunlarını aratmayacak gizlilikte bir çekmece açtı.İçinde her oyundan üçer beşer tane vardı.Ordan çekti verdi bir tane.Resmen D&R gibi yerden tezgah altı alışveriş yaptık.Artık satış elemanlarının yok lafına hemen inanmamak gerektiğini anladım.Sanki babasının dükkanı da kara borsa yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 oyunun online'ı bariz gerilemiş 11 de iyidi bunda çoğu şeyi kaldırmışlar formaları bile değiştiremiyorsun! bune be tekel diye kafaları rahat galiba adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 öncekinin online'ını oynamadım hiç, lakin şunu rahatlıkla söyleyebilirim bende ki gerçekten kötü bir multisi var. Kötü demeyelim de, insan biraz emek verir cidden. Çok sıradan, sadece "multi de koyduk" demek için yapılmış. -Lag durumu gerçekten çok can sıkıyor. 1 saniyelik vs. sorun olmuyor eninde sonunda olacak fakat bazen öyle rakipler veriyor ki oynanmıyor. Oyundan çıkma diye bir olay yok mesela buna bağlantılı olarak. Ben takımı seçtikten sonra lagı fark edip hemen çıkmak istesem bana loss yazıyor. Karşıdaki adamda bundan dolayı çıkmıyor. Loss yazılacak diye berbat ve tamamen şansa dayalı bir laglı oyun ortaya çıkıyor. Hayır birde yaklaşık 25 dakika sürüyor maçlar, buna katlanmak zorunda mıyım ben ? En azından bir 30 saniye falan çıkma hakkı tanınsaydı ... -Multi de bazı oyuncular aşırı derece hileli diye tabir edilebilir. Nowitzki misal; dış şut, orta mesafe, pota altı, pota üstü, el üstü, bacak arası falan filan... oynayan adam 1 gün dallas ile oynamışsa ve nowitzki'ye alışmışsa tek başına istediği yerden istediği şekilde sayı atabiliyor. Aynı şekilde Kobe'de buna güzel bir örnek. Yine dış şutlarda birazcık etkisiz olsa da içeri drivelarında neredeyse imkansız onu durdurmak. Kendim kullandığım içinde Westbroke için aynısını diyebilirim. Her şeyi yapıyorum bu adamla resmen asdfsa Buna bağlı olarak yine bazı oyuncuların aşırı overrated olduğunu söyleyebilirim. Geçen gün NOH seçen bir eleman ile oynadım. Ariza'ya nasıl görev verdi nasıl yaptı bilmiyorum ama sayı-top çalma-rib-blok herşeyi tek başına yaptı ve 65-59 mu ne biten maçta yaklaşık 40 sayıyı sadece ondan yedim ... Tamam Ariza gayet iyi bir basketbolcu bence severim ama bu kadar değil ... - Alley-op pasları aşırı basit ... Lagdan dolayı olsa gerek diye düşünüyorum lakin single oynarken bu kadar basit atamıyorsun. Fakat multi de yarı sahayı geçtikten sonra her yerden rahatlıkla olumlu bir alley op pası atılabiliyor. Bazı adamlar var sadece bunla oynayan, birde arada üçlük deneyen ... -Miami tam bir bug ... -Dallas ondan da bug, isim olarak gerçi şuan bence ligin en iyi kadrosu lakin oldukları konum belli, bitmişler vs. -Adam gibi üçlük atmayı halen beceremedim asdf işin garibi single'da orlando ile oynuyorum. Hidayet ile her şekilde üçlüğü sallıyorum. Ama sadece onunla, nasıl alıştıysam asdf Birde Westbroke ile arada sallıyorum, denk gelirse Durant o kadar Böyle işte, oynuyoruz yine de bakalım. Chicago'yu da çok kötü yapmışlar hiç beğenmedim. Gerçi oynayan Derrick Rose ile tam bir tecavüz timi olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yok abi online yalan bu oyunda.gittim os forumlarından roster+slider buldum,association kasıyorum.oyun 2 seviye birden atladı... oyuncuların yüzdeleri vs tamamen gerçekçi,tam sim. oldu oyun. online'ı anca girer arkadaşım ile oynarım bu saatten sonra,gerçi... aynı adamla oynamakta sıkıyor bir süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 nj nets sebebim oldu. Association açtım oynuyorum çok eğlenceli ya, multi de kullanmaya başlayacağım sanırım düzenli olarak, ilk maçımda orlando'lu bir lavuğu farka boğdum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar