Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 o kız 15 sene beklemez sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 deacon sinirlenince çok seker oluyosun hihi (seker = bouncer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kontrolsüz güç güç değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 harbi çok kötü bir olay ya, madem bi vuruşluk canın var velet gibi arabayla neyle oynuyon ne bulaşırsın elin adamına. Ölenden çok boksöre yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 aga büyük ihtimal o adam banada vursa bende ölürüm tek yumrukla kalkıpta şimdi sıradan adam vursa ölmem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 oyuncak araba oynayan veletle muhatap mı olunur. öyle çocuğu yatıracak kucağına poposuna şaplak atıp duracaksın. ama şu da var bu zamanın veletlerinin dili öyle büyük ki öyle laflar ediyorlar ki saç baş yolmamal elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Redeagle said: Yargılamış ve infaz etmiş adam. +1..artı hak etmis..like a boss yumrugu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bence adam çocuğu fazla ciddiye almış. Ben olsaydım çocuğa gülünecek şeyler yapardım mesela sevgilisinin ayaklarını öptürmek gibi veya diz çöküp özür diletmek gibi. şimdi ne oldu. o hatunu çatır çutur yiyecekler belkide 40 çıkmadan yapacaklar bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 adam buymuş http://www.gazetevan.com/images_up/3275-Rasul_Mirzayev_250854169.jpg http://en.rian.ru/images/16605/63/166056372.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Dragonutopia said: Redeagle said: Yargılamış ve infaz etmiş adam. +1..artı hak etmis..like a boss yumrugu.. öldürülmeyi mi haketmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 saturn said: Bence adam çocuğu fazla ciddiye almış. Ben olsaydım çocuğa gülünecek şeyler yapardım mesela sevgilisinin ayaklarını öptürmek gibi veya diz çöküp özür diletmek gibi. saturn said: Ben olsaydım çocuğa gülünecek şeyler yapardım mesela sevgilisinin ayaklarını öptürmek gibi saturn said: mesela sevgilisinin ayaklarını öptürmek gibi saturn said: sevgilisinin ayaklarını öptürmek http://1.bp.blogspot.com/-DtccHaB3pyQ/TdsWh34g3YI/AAAAAAAACEw/fNOeIfbq3VI/s1600/dude-wtf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yumruk yemeyi haketmiş, ölmeside eşantiyon olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bu adam içerden 15 senede cıkamaz böyle her laf atana yumruk atacaksa -yada cıkar ama ayakları üstünde deil- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben vursam oracıkta ölmüştü. 6 tane leşim var. ringleri saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben çocuğu merak ettim yok mu resmi ölenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 çocuğun öleceği varmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yalnız kızı oyuncak arabaya atıcam lafı bence yumruktan daha sert olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 saturn said: ben çocuğu merak ettim yok mu resmi ölenin http://www.russpress.net/wp-content/uploads/2011/08/Ivan-Agafonov3.jpg http://www.russpress.net/wp-content/uploads/2011/08/Black-Tiger-300x245.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 çocuk nuri alço nun gençliğ gibiymiş sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Tipe bak. Ben olsam ben de vururdum agzina bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 biri beni tek yumrukta öldürücek var ya kalkar o adamın ağzını yüzünü kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 şaftı kaymış abi çocuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bella said: Dragonutopia said: Redeagle said: Yargılamış ve infaz etmiş adam. +1..artı hak etmis..like a boss yumrugu.. öldürülmeyi mi haketmiş? kızsın dimi sen.. kafanız sadece isin sonuna varıyo ..aradaki processi gormuyosunuz bile.. senin bu mantıgınla bisey olucak die hic birsey yapmamak lazım bölece tepki gormeyen rahatsız edici her turlu kesim istedigi gibi alkolunu alıp insanlıktan cıkıp keyfimizi kacırsın.. tek yumrukta ölmesi kötü olmus..tabiki kıza sulanmak ölümle kıyaslanıcak bisey degil..ama eminimki adam yumruk atarken öldürmek icin vurmamıstır..dolayısıyla is kazası malesef.. esas suc doktorda bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 artı hak ettigi sey 'yumruk' .. anlamayanlar icin tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 sakin beyler. böyle sevgilinle takılırken yanına gelip laf atan, gel oyuncak arabama bindirecem diyen şeye yumruk depik felan vurmicaksın ya napcaz ? tabi ki empati medeni olun biraz eleman öldürmek istese komboya girer ama 1 tane vurmuş sonuç trajedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar