Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 15 dakika önce kız arkadaşım aradı ve artık bitmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Tam aptala döndüm nedenini sorduğumda bana,bütün gençliğini benimle harcamak istemediğini,yeni arkadaşlar bulmak istediğini,yeni heyecanlar aradığını söyledi. Ama beni de çok sevdiğini benden kopamadığını,bu yüzden telefondan açıkladığını söyledi. Söylicek hiçbişey bulamadım, tamam dedim. Şu an aptal gibiyim tam 25 aydır beraber olduğum kız arkadaşımdan ayrıldım :([signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yuh nedene bak bee yuh[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 harbi oha ya oha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bu bahane başka birini bulmuş bence bunları söyleyen bir kızdan başka bir şey beklenmez. Hele ortada hiç bir kavga anlaşmazlık vs gibi bir neden yokken...Eğer öyle birşey çıkarsa yakın bir zaman içinde darbe yemiş gibi olma diye söylüyorum. Üzüleceksin bu doğal ama hayatı kendine zehir etme geçeceğini bil. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Eylül 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 çüş be çüş. hayat bu. sende yeni arkadaş bul bak kız ne güzel sölemiş.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Cidden tek kelimelik tepkiler vermek istemzdim ama Yuhha!! Nedene bakar mısın.. Yuh..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 21 Eylül 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Yaşadığı herşeyi harfi harfine biliyorum, 2 yıllık ilişki bu,tabiki kavga da ettik,çok mutluda olduk. Ama şaşırdım kaldım hiçbişekilde yeni birini bulma gibi bi ihtimali yok,tamamen durup dururken oldu. Tamamen aptala döndüm. :([signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 oha be o kadar ciktigin insanla telefon uzerinden ayrilmazsin bi kere haywanlik bu. arkadaslarinla konus insanlarla paylas uzuntunu biraz bile olsa rahatlatir. ayrica bisi derdim simdi ama tahmin ediyorum ki o kizi hala seviyosun (normaldir, o kadar uzun sure ciktiktan sonra baya uzun bi sure kizi aklindan atamazsin)...[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ya yazık ya ne diim, şimdi olay kızın tuhaf tutumu, ilişkinize bakış açısı. Bi yere kadar olabilir diyebilirsin ama sözlerinden seni sevmediini ya da sevgisini kaybettii annaşılıyor. Unut gitsin desem 2 yıllık ilişki, barışırsınız desem kız ağır, geri dönüşü yok gibi konuşmuş. Gel içmeye gidelim en iisi ööle, bi süreliine unut yoksa duygusuzluk duygusunda seni kaybedebiliriz..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Kendiside ayrılamıyo,yüzyüze gelince dayanamıyo ama ayrılmak istiyo böyle garip bi durum :( Elbet alışıcam ama özellikle içinde olduğum zamanlar,en zor zamanlarım.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ne olursa olsun bi insanin 2 sene ciktigi birine yuz yuze ayrilacak kadar saygisi olmasi lazim.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ne olursa olsun insanın duygusal olarak birşeyler paylaştığı bir zamanlar değer verdiği bir insana insan gibi davranacak kadar saygı duyması lazım iki sene veya iki ay ilişki var ilişki var. Yani bir ilişki bitirirken karşısındaki düşünmeyen insan ondan sonrada hiç bir zaman düşünmez ben onu çok üzdüm ya diye çünkü tamamen ondan sonra kendine yoğunlaşır bu yüzden hiç uğraşma birşeyler yapsamda nekadar üzüldüğümü görse bana tekrar şevkat gösterse diye en fazla daha çok canın acır. Geçene kadar bu acını yakın arkadaşlarınla paylaş vs. Umarım bir gün geçerde iyi ve ciddi bir ilişkiye layık bir insana aşık olursun. Kendini iyi hissedermisin bilmem ama bir telefon mesajıyla aşık olduğu insan tarafından terkedilenlerde var. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Eylül 2004 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 seni denior olamaz mı Brook? bence bir kez arayıp sormalısın? eğer ciddiyse, unut gitsin..neler unutulmuorki bu hayatta... mansur'un salla gitsin şarkısını armağan ediorum sana[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bana senide çok üzüyorum birazda o yüzden ayrılmak istiyorum falan dedi, ben ne kadar ben halimden memnunum desemde, ne fayda.. :( Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kendime bir adım yakın sana bir adım uzağım artık bu bir adım atılması gereken dikenli tellere atılan bir adım olsada diyorum ben sana[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bosver asik olmaya degmeyen bi kizmis zaten. gecenin bi yarisi "ayrilalim" diye telefon edilir mi ya. insani insan yerine koyan birini bulursun baska sefer isalla.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 çok uçuk bi düşünce olabilr ama yakın süre içinde belki büyük bi ayrılık yaşıcaktınız ona hazırlık için yapmış olabilr uçuk bi örnek gene başka bi şehre taşınacaklardır mesela..[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 tamamen bahane etmiş... bence ayrılacağına seni mutlu edebilmek için elinden geleni yapmalıydı...[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hayır,herşeyini biliyorum öyle bişey olmasına imkan yok. Belki yeni arkadaşlar edinmek istiyodur,onada hak veriyorum aslında çok kıskanç birisiyim,bazen gerektiğinden fazla kıskançlıklar yapıyorum belki bunalmış olabilir..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: PinkTelya, 21 Eylül 2004 01:30 tarihinde demiş ki: seni denior olamaz mı Brook? bence bir kez arayıp sormalısın? Bi kaç kere daha olmuştu böyle ayrılık durumlarıben elimden geleni yaptım,ama artık yapmıcam,aramıcam zorla olucaksa hiç olmasın..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 brook yaş kaç bu arada??[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 18[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 böyle düşünen bir kız bahane bulmak istediği zaman onu durduramazsın ;) Buarada dediğin gibi kıskançlığında varsa bence fazla olan kısmından kurtulmaya çalış karşındakine değer veriyorsan.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 çok fazla abartıya baglamak istemiyorum.. insan sonuçta 16 yaşında kız veya erkek arkadaşı olur.. bunun evliliğe kadar sürdürülmesi bilmiyorum bana ters geliyo.. yani bu yaşlarda insanların daha çok şey görüp yaşaması gerekiyo. bu yaşlardan ileri seviyey gelen ilişkiler bana sağlıklı gelmiyo. bence normal bi süreç bu ayrılmanıza çok üzüldüm.. ama olması gereken bu bence..[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Tabi aslında fazlası kasar durumu, ama işte insanın içinden gelen bi durum engel olamıyosun ki.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar