Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SATILIK Motu Ultralite mk3 Firewire Ses karti


Korax

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar. Karti ihtiyac fazlasi oldugu icin satmayi dusunuyorum. Sanmiyorum burdan buna alici ciksin ama, sansimi bi deneyeyim yinede :) Belki gerge falan alir ehueh. Sadece evde kullandim ve cok az kullanildi, temiz durumda. 2009 yilinda isvecteyken satin almistim.

Takas dusunmuyorum. Ankara yada Istanbul ici elden teslim.

Fiyat: 1000 TL



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Çok güzel alet abi ama benim gibi ev kullanıcısı için fazla büyük, o kadar in/out'u ne yapayım ben, 0404 gibi bir şey yetiyor bana =)

Para da yok zaten, gözü kör olsun...


Ehuhe canin sagolsun napalim :) Hybrid degil bu. Hybrid olan modeli gecen sene cikti sanirsam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Selamlar Onur abi.
MOTU'nun mic preamplari nasil, memnun musun, daha dogrusu hic mikrofon ile kayit yaptin mi bununla? Ben sahsen Firewire Solo + Presonus TubePre kullaniyorum SM57 ile, ama ayriyetten o ikisini satip motu'ya mi gecsem diye dusunuyorum da, buyuk bir upgrade olur mu benim icin bilemedim, ya da Presonus TubePre'yi kullanmaya devam etsem mi karar veremedim, bir de on-axis + off-axis birlikte dual miking yapmak icin 2 mic girisine ihtiyacim var tabi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptim, mic preamp'leri guzel aletin. Ama mukemmel degiller tabiki. Yinede piyasadaki bi cok ses kartina göre cok daha iyi. Netekim ikisini satip motu'ya gecmen, "mikrofon ile kayit" kismi icin extra 1 pre amfi eklemenden daha buyuk bi arti olmaz. Yani cok buyuk bi fark alirmisin bilemiyorum, sadece motu'nun preamfilerinin karakter farki olur, oda cok buyuk bi fark diyemicem isin asli. Netice olarak presonus tubepre basli basina bi preamp. Motu'daki preamp'ler lambali degil. Karakter farki olur arada, bu durumda ben olsam presonus'u tercih ederdim preamp olarak, lambalinin tonlari daha sicak olur cunku.

Yani tam olarak bi upgrade denemez, ses karti olarak evet motu, bi kac gömlek ustte firewire solo'dan.

Ama eger hem preamp hemde ses karti olarak upgrade edicem dersen, RME'lere bak. Fireface 400 yada Firefice UC falan bulabilirsen ikinci el, kacirma bile. Hem preamp olarak hemde ses karti olarak bulabilecegin en iyisi. Inanilmaz guzel preamp'leri var RME'lerin.

Buarada ses karti satildi, bilginize :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...