MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 farz et böyle yirmi tane birden tab açmışım ama o sırada bilgisayarı kapatmam gereken bir durum var. o anda açık olan bütün tableri nasıl kayıt edebilirim ve bilgisayarı tekrar açtığımda historye girmeden o sayfaları tekrar geri getirebilirim? bir nevi playstation'da save atmak gibi yani. aklıma direk güç tuşuna abanıp bilgisayarı kapayıp geri geldiğimde bilgisayarı açınca chromeu restore etmek geliyor ama öyle yapmak istemiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Hemen bi folder yaratıp içine onları bookmark olarak atabilirsin ama amelece ve uzun bir iş olur. Tek hamlede bunu yapmak mümkün mü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 chrome u açtıgında recently closed tabs var. ordan tüm tabları açabilmen lazım sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 options, basics, reopen the pages that were open last Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 benim hep böyle, bi an dedim farklı browser mı kullanıyorum sdf. kendim ayarlamışım demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sağolun :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 eklentisi de var, telefondan bulamadim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kısayolu da vardı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ctrl shift t ama o sadece en son kapatılan tabı açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 eet oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 en son kapatılan tabı açmaca hayat kurtarıyor resmen. "BAWWWWWWw! niye kapadım onu ben şimdi, gitti herşey!!" ler geride kaldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 hazır başlığı açılmış benimde bir sorum var,nereden tema bulabilirim ? bol seçenekli çeşitli olursa süfer olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 butun tablar açıkken direk çarpıdan kapat chrome'u. tekrar açtığında boşbeyaz sayfada altta açık olan tabları tekrar aç diye bi seçenek oluyo. ama sanırım homepage'inin olmaması lazım bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bro crtl + alt + del yapğçaksın chrome sonlandırcaksın sonra kapatçaksın pc işe yarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kkk said: butun tablar açıkken direk çarpıdan kapat chrome'u. tekrar açtığında boşbeyaz sayfada altta açık olan tabları tekrar aç diye bi seçenek oluyo. ama sanırım homepage'inin olmaması lazım bunun için. evet son kapatılan 20 sekme diye yazar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mum_Chamber said: eklentisi de var, telefondan bulamadim simdi session buddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 chrome için nereden tema bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 https://chrome.google.com/webstore?category=theme&hl=en-US şurada var ama web storedakileri beğenmiyorsan bilemeyeceğim tabi. xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar