Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ben aslında hep beş dakikalık aşkların durağında pinekledim kaçarken hayatın kaçmazlarından ve ararken seni değil belki ama seni bana hatırlatan bir şeyleri aradım hep ama komik şey hayat unutuyor insan en güzel şeyleri bile ve bazen aklında kalan yalnızca bir parça yasemin kokusu bir yığın anıdan ne diceğimi bilemiyorum bir anda içimden fışkırdı hepsi, umarım beğenirsiniz.. :) bunların hepsi benim çiğ ve içten duygularım, lütfen trollemeyin http://www.resim5.com/resim/Gul-2150.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ibretlik bir paylaşım, eline ayağına sağlık kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için öncelikle teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 gül 3 boyutlu beyler gözlükle denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Bloodless liked it (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 en güzel şiir henüz yazılmamış olandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Beğendim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yavuz yine yüreginin kapılarını açıp, okuyucularının ruhuna giden barikatları yıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar