Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam Çeviri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bunu okudum anladım gibi ama bir de size sorayım dedim.

check all leads from motherboard to hard drive including electrical and all of your cd/dvd drives make sure the connections are good and not faulty and there is no dust built up on them
make sure your computers ram modules are securely seated with no dust in the sockets also the Cmos battery has charge and seated with no dust in the sockets
could be a memory dump you might be running to many programs at the one time placing to much strain on the CPU you might not have enough RAM random access memory
if you can get you laptop started
to check what is running when your computer is running scroll to the bottom toolbar right click select task manager applications and processes if you see something you dont need running select end now
try uninstalling a few unnecessary programs then click start run type cmd then type chkdsk/r/f which will scan for and attempt to fix any bad sectors and automatically fix any corrupt files on your hard drive this will schedule on a restart don

Adam bana laptop ta çok fazla program çalışıyor olabilir demiş.Tozunu al demiş.Bozuk program falan varsa düzelt demiş galiba.Başka birşey demiş mi ?
Mesaj tarihi:
kısaca özet geçeyim sana,
cd/dvd sürücüsü tarzı aletlerin bağlantı yerlerine iyi bak,toz moz olmasın.
ram lerin yerlerine iyice otursun,aralara toz var mı onlara bak demiş.
bilgisayarı başlattığında task manager ı aç oralara bak bakalım gereksiz gördüğün çalışan programlar var mı demiş.belki ram in yetmiyodur falan.
gereksiz kullanmadığın programları sil,arasıra defrag yap,bad sector varmı bi bak falan fıstık demiş bişeyler işte
Mesaj tarihi:
sabit disk anakart elektrik ve tüm CD / DVD sürücüler emin bağlantıları iyi ve hatalı değil ve onları inşa toz dahil olmak üzere tüm yol açar kontrol
bilgisayarlar bellek modülleri soketleri toz ile güvenli bir şekilde de CMOS pili şarj soketleri toz oturduğundan ve oturur oturmaz, emin olun.
Eğer yeterli RAM rasgele erişim belleği olmayabilir CPU üzerindeki fazla yük için yerleştirerek tek seferde birçok program çalışıyor olabilir bir bellek dökümü olabilir
dizüstü bilgisayar alabilirsiniz başladı
şimdi seçin sonunda çalışan ihtiyacım yok bir şey görmek, bilgisayarınızın alt araç çubuğundaki kaydırma çalışırken ne çalıştığını kontrol etmek için görev yöneticisi uygulamaları ve işlemleri seçmek için tıklayın
cmd chkdsk / r / f için tarama ve bozuk kesimleri düzeltmek ve sabit diskinizde herhangi bir bozuk dosyaları otomatik olarak düzeltmek için bu bir yeniden başlatma değil zamanlama girişimi hangi yazın run yazmak başlatmak tıklatın sonra bir kaç gereksiz programları kaldırmayı deneyin

sdfsdgsd
Mesaj tarihi:
Abi adama dedim ki ; benim laptop oyun falan oynarken 15dk da kapanıyor.4 kere garantiye gönderdim sorun çözülmedi.Laptop ın özellikleri bla bla ve cod2 oynarken bile kapanıyor bunun bir arası yok dedim.Acer ın hatalı bir serisi ne yapabilirim dedim.Bu mu yani cevabı.Püüüü.
  • Yeni Oluştur...