Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia telefon tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,
Anneme telefon goturucem de giderken, Nokia seviyor ve dokunmatik sevmiyor, en son sunu almistim 1.5 sene once mi ne baya begenmisti
http://www.amazon.com/Nokia-Indigo-Unlocked-Cellphone-Camera/dp/B002ECZ0C0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1313962979&sr=8-1

bu ayarda bi telefon onerir misiniz bana, tuslari olsun tipi guzel olsun internete girebilsin facebook flan icin o kadar, abarti biseye gerek yok
Mesaj tarihi:
Çok tuşlu seviyormu ki, Nokia öyle işlevli aletlerin çoğunu dokunmatiğe çevirdi. Onun dışında E serisinin blackberry gibi bol tuşlu versiyonları var. Ben sevmiyorum öyle gerçide kullanırmı öylesini o mesele?
Mesaj tarihi:
Gelismeler oldu:

Meger annem touchscreen istiyormus. 3G'si ve onde goruntulu konusma icin kamerasi olan bi telefon ariyoruz yani, nokia olmasina da gerek yok. iPhone onermeyin, kontratsiz satilmiyor burada bi de 5 cikacakken gidip 4 almanin anlami yok.
samsung omnia 7 veya focus dusunuyordum ama front camleri yok.

acil biraz fikri olan varsa da yazabilirse super olur
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Windows Mobile tam anne telefonu bence. Gerçi çok Amerika odaklı servisleri. O nedenle olmaz diyorsan Android diyeceğim ama onların da önden kameralı olanı var mı bilmiyorum. Görmedim hiç.
  • Yeni Oluştur...