Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Selamlar, Anneme telefon goturucem de giderken, Nokia seviyor ve dokunmatik sevmiyor, en son sunu almistim 1.5 sene once mi ne baya begenmisti http://www.amazon.com/Nokia-Indigo-Unlocked-Cellphone-Camera/dp/B002ECZ0C0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1313962979&sr=8-1 bu ayarda bi telefon onerir misiniz bana, tuslari olsun tipi guzel olsun internete girebilsin facebook flan icin o kadar, abarti biseye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Çok tuşlu seviyormu ki, Nokia öyle işlevli aletlerin çoğunu dokunmatiğe çevirdi. Onun dışında E serisinin blackberry gibi bol tuşlu versiyonları var. Ben sevmiyorum öyle gerçide kullanırmı öylesini o mesele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 T9 daha iyi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 eskilerden bulman gerekicek o zaman,herhalde nokia nın bu ara çıkardığı tüm telefonlar ya dokunmatik yada çok tuşlu şu var mesela 6700 classic,kullanan bi kaç arkadaşım memnundubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bu bu bide bu bunlar olabilir sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bu arada ben de sorayim da, arkadasim icin nokia n8 veya iphone 4 goturmeyi planliyorum, fiyat/memnuiyet olarak iphone 4 ve nokia n8 karsilastirirsak ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 iphone4 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 manve arkadaş olalımmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 apple>noobkia, bir müddet daha alınmaz nokia. düzgün os release ederlerse yada androide tamam derlerse belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 tesekkurler oneriler icin, X3'u begenmistim baska ama baktim 3G'si yok. baska biseyler yok mudur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Gelismeler oldu: Meger annem touchscreen istiyormus. 3G'si ve onde goruntulu konusma icin kamerasi olan bi telefon ariyoruz yani, nokia olmasina da gerek yok. iPhone onermeyin, kontratsiz satilmiyor burada bi de 5 cikacakken gidip 4 almanin anlami yok. samsung omnia 7 veya focus dusunuyordum ama front camleri yok. acil biraz fikri olan varsa da yazabilirse super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 samsung wave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Windows Mobile tam anne telefonu bence. Gerçi çok Amerika odaklı servisleri. O nedenle olmaz diyorsan Android diyeceğim ama onların da önden kameralı olanı var mı bilmiyorum. Görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 samsung galaxy s2 veya anneme o çok dersen 1'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar