Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Youtubedan veya embed şekilde herhangi bir video açınca yükleniyor gibi yapıp 3 sn sonra chrome donuyor :S Ne saçma şey bu ,streamlere de sıçradı hatta vürüz tarzı birşey mi aldık ki pc ye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 benim firefox da acayip şişti zaman zaman aynı şekilde flash içerikli herangi bir şeyde donuyor uzun bir süre ama bunu zaman zaman yapıyor çok salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 flashı kaldır restart at flashı kur restart at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 cunku crome dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 chrome dandik değil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Biz mi dandiğiz aluriel ne demek istiyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 dasaaa said: flashı kaldır restart at flashı kur restart at denedim bunu ,restarttan sonra çalıştırıyor , sonra birşeyler şişiyor donmaya başlıyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yok sen de dandik değilsindir de chrome kesinlikle değil ona eminim. dasaaa'nın dediğini yap bakalım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 extension falan var mı yüklü? idm yada jdownloader tarzı altta çalışan program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 adblock ile stumbleupon var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 onları kapatınca da devam ediyor mu aynı sorun? bi de işlemci kullanımını kontrol edermisin bu takılmalar sırasında. son olarak da flash ayarlarından hardware accelerationu kapatıp dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 opera yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 flash internetin virusu zaten. islemciyi yalan ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Aluriel said: onları kapatınca da devam ediyor mu aynı sorun? bi de işlemci kullanımını kontrol edermisin bu takılmalar sırasında. son olarak da flash ayarlarından hardware accelerationu kapatıp dene bi. kapattım denedim ,birşey değişmedi ,takılma sırasında cpu farklı birşey yapmıyor gayet relax ,hardware accelerationda farkettirmedi tam kafayı yemelik saçma sapan bir durum :S donanımda gaz yapıp da donma gibi birşey değil zaten ,sadece explorer donuyor geri kalan herşey normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 chrome u komple kaldır.sonra tekrar kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Firefoxda yapıyormuş aynı durumu pehh :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 browser kaynaklı değil senin sorunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ya bende de yemek sepeti tam son onay kısmında donuyor Firefox ile. Deliriyorum. Flash kaynaklı diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 CCleaner - Registry Fix 3 dakikada çözdü valla hiç beklemiyordum,registry sıkışıp meme yapmış düzelttik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar