Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızıl Nehirler

Qui

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla 2 yıl kadar önce seyretmiştim jean reno nun oynadığı fimi. ama pek beğenmedim. kitaptan farklıydı çünkü. sonu farklı bitmişti hatta yardımcı polis zenci bile deil baya normal bi tipti. umarım o değildir.
Mesaj tarihi:
Ben de okudum kitabını da. Ben 8 bölümlük dizi olarak çekildi diye biliyorum. Filmini hiç izlemedim bakalım nasılmış.[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Mesaj tarihi:
said:
rion, 26 Eylül 2004 14:02 tarihinde demiş ki:
yardımcı polis zenci bile deil baya normal bi tipti. umarım o değildir.

niye zenciler normal tip degil mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
Valla kitabı okuduktan sonra film çok kötü geldi bana ya... Özellikle Karim Abdouf yerine bir beyaz konması çok kötü. Ayrıca kitaba göre çok atlaya atlaya gidiyor... Beğenmedim yani.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Valla ben de direk Ronaldinho benzeri bi tip olarak düşünmüştüm. Ayrıca ilk defa büyük sempati duyduğum bir siyahi karakterdi kitapta... O dazlakları durdurması, Glock21leriyle ve zenci tavrıyla hakkaten helal be demiştim.

Çok atlamış filmde ya, üstelik müzikler daha iyi de olabilirmiş. Yani güzel müzikler ama böyle bi filme çok mistiklik katmaya çalışmış bu yüzden de yapmacık olmuş gibi geldi bana...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
  • Yeni Oluştur...