Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tebrik ederim arkadaşı, çok duyarlı, çok zengin bi arkadaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslinda bir protokol olarak torrent ban sebebi degil. Oyunu torrent'ten indirip, legit acc'ni kullanarak girersen yasa disi bir olay yok bunda. Yapildigi durumlar da var zaten.

Oyunu (atiyorum arkadasinin cd'si) orijinal cd'den kurup, crack'leyip oynarsan suc islemis oluyorsun.

Dismissed.
Mesaj tarihi:
aquatik said:

Ya adam sıkılmış, geyik yapmış, sen de gülersin, eğlenirsiniz diye. Sen ciddi cevap verince kendini tutamayıp üstüne üstüne gelmiş bence. Bir de şu ''pis fakir'' olayına alınanları anlamıyorum. Çoğumuz başka pek çok çoğuna göre fakiriz sonuçta =)

abi ben fakirim ve açım mesela şu anda.

mukavva kutuda yaşıyorum.
o derece işte
Mesaj tarihi:
suç işlemiş oluyosun da foruma karşi işlenmiş bir suc yok oyun firmasına karşi işlersin o sucu ve bu forum ve forumm kurallarını bağlamaz ne zaman ki gelip crack ve warez linkini hatta torrent linki de dahil forumda acıkca paylasırsan ozaman paticik kurallarına aykırı hareket olur.
Mesaj tarihi:
edinmek değil çoğaltmak suç. 2011 de yaşıyoruz bunu hala ayırt edemeyenler var. nası bi zihniyet lan bu ?

o zaman torrent tavsiyesi isteyen insanları yörünge dışına gönderelim, niye insanlar davetiye istiyolar fakir mi bu insanlar ?

torrent kullanan bütün fakirlere aynı muamele hadi
Mesaj tarihi:
bi kere şunu bir açıklığa kavuşturalım paticikte fakir yok. fakir rpsi yapan insanlar var. bu bir...

herif seni trollemiş. ne cevap veriyon. bu iki...

hamsipilav cidden çok rahatsız edici bir insan. bu üç...

ha bi de niye crack soruyorsun. bu döööört...
Mesaj tarihi:
bu arada geçen konusu dönmüştü; forum içinde istediğimiz ezik ve hatta büzükleri ignore edelim de mesajlarını görmeyelim diye...

aha onun pılaginini buldum: http://www.phorum.org/phorum5/read.php?16,16347

kodlara erişim yetkisi olan bi zahmet şunu entegre ediversin de nezih bi ortama kavuşalım. hadi bakalım...
Mesaj tarihi:
Ingenious said:

bu arada geçen konusu dönmüştü; forum içinde istediğimiz ezik ve hatta büzükleri ignore edelim de mesajlarını görmeyelim diye...

aha onun pılaginini buldum: http://www.phorum.org/phorum5/read.php?16,16347

kodlara erişim yetkisi olan bi zahmet şunu entegre ediversin de nezih bi ortama kavuşalım. hadi bakalım...

oha sticky yapılsa ya bu, devrim olur ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...