laverda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ısırgan otunıu kaynatıp suyuyla saçınızı yıkayın acayip işe yarıyo bi de saç derisine sarımsak sürmek var ama benim miğdem kaldırmaz o kokuyu[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: kermit_frog, 26 Eylül 2004 16:29 tarihinde demiş ki: saçların düzgün olması için ne yapayım hafif kıvırcıkta ! duştan sora 7/24 sür ıslakken..sora fırcayla tarayarak kurut faydası olabilir..[signature][hline]for more information!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: kermit_frog, 26 Eylül 2004 16:29 tarihinde demiş ki: saçların düzgün olması için ne yapayım hafif kıvırcıkta ! bence hiç isteme benim saçım düz ve bezginlik geldi, jöle sürmem ve bu yüzden yaklaşık 4-5 senedir şekil vermeye uğraşmıyorum bile. Ha eğer ben jöle sürerim bol bol diyorsan elidorunmu ne 24/7 denen dandirik bişisi vardı onu dene. En iyisi dalgalı saç[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: laverda, 26 Eylül 2004 18:39 tarihinde demiş ki: ısırgan otunıu kaynatıp suyuyla saçınızı yıkayın acayip işe yarıyo bunu deniyen var mı hiç?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 saçları dökmesinde aman...[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ya benimde çok dökülüyor. eskiden hiç dökülmezdi uzattım biraz sonra dökülmeye başladı e okullar açılınca kestirdim ama hala dökülüyor[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yakla$ık 1,5 haftadır jöle bile sürmüyorum ama jöle sürdüğüm zamana anzaran daha fazla dökülüyor bi elimi attım mı rahat 5-6 tel birden geliyor ki saçlarda çok uzun değil heh.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: L0cksmiTh, 26 Eylül 2004 15:57 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben saçlarımı uzattım bi hayli dökülüyo saçlarım.Saçlarımı güçlendirmek ( dökülmesini biraz olsun azaltmak ) için özel bir şampuan veya saç kremi var mı? Eğer bu konuda bilgisi olan var ise bana lütfen yardımcı olsun Saygılar... günah hocam saç uzatmak. kestir sen onları.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 diğer arkadaşlar için ; her zaman için aynı tip şampuanı kuıllanıın. değiştirdiğinizde dökülür. jöle vs. genelde saça birşey yapmaz. adam akıllı bir markaysa tabi. gidip 1 milyonluk jöle alırsanız sadece saçınız değil şeyiniz bile düşebilir. saçlar uzarken genelde dökülürler. saçlarınızı temiz tuttuğunuz sürece dökülme azalacaktır birde saçlar ve kafa derisi için iyi gelen vitaminler vardır. örneğin B vitamini. ufak bir tahlil yaptırıp hangilerini almanız gerektiğini öğrenebilir ve gidip eczaneden alabilirsiniz. vitamin kullanmak için reçeteye gerek yoktur ama kalkıpta bir çok hatun gibi 200 derecede 1 saatte pişen pasta 400 de yarım saatte pişer gibisinden bir sevdaya kapılmayın yazık etmeyin kendinize. ha şampuan demişken onuda dandik almayın. dove baya iyidir bu konuda.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 jole kullanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 "Sebamed" biraz pahalı olsada oldukça faydalı bu tür konularda. büyük kozmetik mağazalarında bulunabilir tahminimce. Veya sirkecideki meşhur Zümrüt'te.[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sebamed sivilce için değilmiydi?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Benim de bir aralar çok uzundu hayvan gibi saç dökülüyordu Şimdide uzun sayılır ama o kadar uzun değil[signature][hline]Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 MOOS Isırgan Otlu Sabun Sölemesi ayıptır dermatolojik testleri fakültemde yapılmış. Heyhaat! :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Silthanas, 26 Eylül 2004 19:49 tarihinde demiş ki: said: Sinank, 26 Eylül 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Şimdide uzun sayılır ama o kadar uzun değil haci, sen ne demeye cali$tin burada =D eskisi kadar uzun değil[signature][hline]Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Silthanas, 26 Eylül 2004 19:09 tarihinde demiş ki: bi ara aminoasitli $ampuan satiliyodu amerika da TR ye geldi mi acaba.. hehe hasta mısın bu arada hürriyet de doktor bi adam var böyle sağlık falan yazıo, baya ünlü ama ben adını unuttum neyse.. olay şu adam saç olayında en önemli şey dışarıdan kullandıklarınız değil yedikleriniz yazmıştı.bilmem faydası olur mu. bu arada aynı sorun bende de var.acaip dökülüo bazen.çözmeye kasmıorum ilginç bi durum :D.[signature][hline]Travel fast Have a blast Travel fast Make it last Girls rock the world! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Sinank, 26 Eylül 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Benim de bir aralar çok uzundu hayvan gibi saç dökülüyordu Şimdide uzun sayılır ama o kadar uzun değil koptum ya:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 su an radyolarda bir suru reklam i olan biis var onu dene[signature][hline]:rock: Thats the spirit :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 uzun saç çok dökülür normaldir. bir de kısayken dökülen saç pek farkedilmez. yani sonuçta kısa bir şey olduğu için göze batmaz. ama uzun saçta ele gelecek 3-4 tel sanki çam ağacı gibi gözükür. ahanda kel kalcam sendromu başlar. öyle olsa bütün hanımlar saçsız gezer 30'undan sonra. adam gibi bakarsanız uzun saç da sağlıklıdır. 1-2 ayda bir gidin berbere uçlarından aldırın. erkek adam saç taramaz moduna girmeyin. sonuçta uzatıyorsanız bakmanız da lazım. bir fırça alın. ilk önce uçlarından başlayıp yapışan saçları ayırın. gittikçe dibe yaklaşın. birbirine giren saçlar daha çabuk kırılır bozulurlar. fırçaya çok gelir, normaldir. yavaş ve nazik olun. eğer abartı yağlı saçlarınız yoksa her gün yıkamayın. saçlar yağa ihtiyaç duyarlar. iki günde bir yıkamanız daha sağlıklı olur.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pain Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 saçlarım herşeyim onlarsız kel kalırım :D[signature][hline]Günah ; kendi arzularında ibadettir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ya benim ailemde yok saç dökülmesi gürdür saçlarımda hadi radyasyondan mutasyon geçirip kel kalsam bile de ektiririm diktiririm ne olacak ki:) bi de türkiye'de insanlar tam kel değil ona uyuz oluyorum.saç ya olsun yada tam olmasın.adamın tepesi açılmış önüned bi tutam saç var iğrenç görünüyo.kel dediğin the x-files daki skinner gibi olur.karizmatik ve düzgün kel adam.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 o olaya ben de uyuzu oluyorum yanlarda say duruyo boyle, üst taraf imara kapalı alan gibi.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar