BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 geçen sene halloweende kostümüm olmadığından çok içime oturdu (yurt dışında yaşıyorum) şimdi yazın hazır burdayken alıp gidiyim diyorum adam gibi hiç uğraşmadan :D var mı kaliteli bi jack sparrow kostümü satan yer istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 manyağın teki istiklalde giymiş silah milah çekiyordu kostümle kenarda durup, emaneti saplamadılar iyi bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 edit: mesajım konunun amacını değiştirebileceği için silindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 kapı kapı dolaşıp şeker de toplayın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Marl0_on said: kapı kapı dolaşıp şeker de toplayın bari o da çok içimde kaldı küçükken (halloween değil tabi şeker bayramı sdf) hiç yapmadım ama yaş geçti artık :D ilerde de böyle "gençken yapmadım içimde kaldı" dememek için yapıcam en azından bi kaç sene :D edit: edit2: vazgeçtim editten:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Olm ozenmeyin bu kadar gavurlara lan. Cek siparroyla falan ugrasacaginizia Haluk Levent, osman yagmurdereli kostumu falan giyin zibidiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Birader tellak kostümü giyip dolaş halloween de.Süper olur,bi tane bele havlu gibi (ama beyaz-kırmızı kareli) o şeylerden sarıp ayakta da tahta terlik.Eline de bi kese.Manyak olursun orjinalliğin dibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bu zamanda rte kostümü giyin,rte bıyığı bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar