BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 geçen sene halloweende kostümüm olmadığından çok içime oturdu (yurt dışında yaşıyorum) şimdi yazın hazır burdayken alıp gidiyim diyorum adam gibi hiç uğraşmadan :D var mı kaliteli bi jack sparrow kostümü satan yer istanbulda?
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 manyağın teki istiklalde giymiş silah milah çekiyordu kostümle kenarda durup, emaneti saplamadılar iyi bump
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 edit: mesajım konunun amacını değiştirebileceği için silindi.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 kapı kapı dolaşıp şeker de toplayın bari
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Marl0_on said: kapı kapı dolaşıp şeker de toplayın bari o da çok içimde kaldı küçükken (halloween değil tabi şeker bayramı sdf) hiç yapmadım ama yaş geçti artık :D ilerde de böyle "gençken yapmadım içimde kaldı" dememek için yapıcam en azından bi kaç sene :D edit: edit2: vazgeçtim editten:P
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Olm ozenmeyin bu kadar gavurlara lan. Cek siparroyla falan ugrasacaginizia Haluk Levent, osman yagmurdereli kostumu falan giyin zibidiler.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Birader tellak kostümü giyip dolaş halloween de.Süper olur,bi tane bele havlu gibi (ama beyaz-kırmızı kareli) o şeylerden sarıp ayakta da tahta terlik.Eline de bi kese.Manyak olursun orjinalliğin dibi işte.
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bu zamanda rte kostümü giyin,rte bıyığı bırakın
Öne çıkan mesajlar