McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Oyunlarda hep böyle küçük küçük kareler şeklinde renkler bozuluyor. morlu mavili şeritler parıldıyor. Uo da scorpion kingin rengi gibi işte. Önce syberia da oldu oyunun hatasıdır belki dedim. Şimdi farcry yükledim onda da olmaya başladı. Ekran kartımın son driverını yükledim. Bu arada ekran kartım ati radeon 9200. Yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 monitör'ün nedir? ne zaman olmaya başladı? bir şeyler değiştirdikten sonra mı oldu? biraz daha detay verirsen daha rahat yardım edebilir herkes.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 format attıktan sonra olmaya başladı monitörden olacağını zannetmiyorum. Çünkü görüntü kalitesini düşürünce fazla olmuyor. Özellikle beyaz fonlarda çok fazla oluyor[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 directx sürümün nedir? directx 9b epey iyi. dirext 9a ve 9c biraz problemliydi en son denediğimde. monitör tazeleme oranları fazla zorlanıyor da olabilir. vsync ve anti-alias ile alakalı da olabilir. vsync'i açıp, anti-alias'ı kapamayı dene, gerçi kapalıdır zaten büyük ihtimalle. ekran kartının son sürücüsü derken catalyst mi yükledin? ve daha önceden başka bir sürücü var mıydı? sürücü değiştirirken de sorun olabilir. en iyisi sürücüyü windows'tan sildikten sonra, bir de ati'nin smartgard uninstaller ve catalyst uninstaller programlarıyla sürücüyü iyice kaldırıp temiz kurmak. ne yazik ki sorunun çözümünü tam bilmiyorum. bu yazdıklarım genel problemlerin çözümleri, belki işe yarar.. umarım işe yarar.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ekran kartın fazla ısınıyor olabilir. Yeni yüklediğin sürücünün dinamik ocerclock vb özelliği var mı acaba?[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hiç anlamam valla overclock falan. atinin en son catalysı yükledim 3 tane prog var içinde. Catalays hydrebilmemne bide controlpanel[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 son sürüm dediğin cata 4.9'sa pek iyi değil diyenler var diye duymuştum. onu silip, catalyst uninstaller kullanarak tamamen yok et. sonra da 4.7 ya da 4.8 kurup bir de öyle dene. ya da değişik bir sürüm dene işte. monitör sürücülerini yenile, markasının resmi sitesinden son sürücüleri bulabilirsin. değişik bir directx dene. bu tip şeyler genelde sürücüde bitiyor.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bazı oyunlar dx9c istiyo 9b ile de çalışır mı onlar ? Ona göre yükleyim[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hmm, ben öyle bi oyun görmemiştim bilemiyorum. ama denemekten zarar gelmez. gerçi directx 9c'nin de tam sürümü yeni çıktı galiba.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ekranın markası ne belki tüpü bitmeye başlamıştır[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 tup bitiyo olsaydi renkler tumden giderdi. yani yesil bi layer olurdu goruntunun ustunde ya da baska renklerde. pixel pixel oynamazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 aynen riglous, ben de öyle biliyorum. en azından benim monitöre öyle olmuştu :p.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar