Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekranda bozulmalar

McFrenzy

Öne çıkan mesajlar

Oyunlarda hep böyle küçük küçük kareler şeklinde renkler bozuluyor. morlu mavili şeritler parıldıyor. Uo da scorpion kingin rengi gibi işte. Önce syberia da oldu oyunun hatasıdır belki dedim. Şimdi farcry yükledim onda da olmaya başladı. Ekran kartımın son driverını yükledim. Bu arada ekran kartım ati radeon 9200. Yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Sosyal ağlarda paylaş

directx sürümün nedir? directx 9b epey iyi. dirext 9a ve 9c biraz problemliydi en son denediğimde.

monitör tazeleme oranları fazla zorlanıyor da olabilir. vsync ve anti-alias ile alakalı da olabilir. vsync'i açıp, anti-alias'ı kapamayı dene, gerçi kapalıdır zaten büyük ihtimalle.

ekran kartının son sürücüsü derken catalyst mi yükledin? ve daha önceden başka bir sürücü var mıydı? sürücü değiştirirken de sorun olabilir. en iyisi sürücüyü windows'tan sildikten sonra, bir de ati'nin smartgard uninstaller ve catalyst uninstaller programlarıyla sürücüyü iyice kaldırıp temiz kurmak.

ne yazik ki sorunun çözümünü tam bilmiyorum. bu yazdıklarım genel problemlerin çözümleri, belki işe yarar.. umarım işe yarar.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

son sürüm dediğin cata 4.9'sa pek iyi değil diyenler var diye duymuştum. onu silip, catalyst uninstaller kullanarak tamamen yok et. sonra da 4.7 ya da 4.8 kurup bir de öyle dene. ya da değişik bir sürüm dene işte.

monitör sürücülerini yenile, markasının resmi sitesinden son sürücüleri bulabilirsin.

değişik bir directx dene.

bu tip şeyler genelde sürücüde bitiyor.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

ekranın markası ne belki tüpü bitmeye başlamıştır[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...