Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 2 hafta önce Sabancı Universitesinde Genetik ile ilgili bir konferansa gitmiştim. Profosor genetik kodlarla dna larla oynanmanın zararlı olmadığını savunuyordu. Neyse biz dinlemeye devam ediyoruz. Bu adam konuşmasına devam ederken "Şu konserve mısırları gerçek mısırmı sanıyorsunuz? Onlar geni değiştirilmiş Bakteri" falan dedi. Birden tartışma kavga falan çıkmıştı öğrenciler birbirine girdi. Çok ilginç gelmişti. O konferanstan çıktıktan sonra bayadır kafa yoruyorum. Eğer bir bakteri genetiği değiştirilerek mısır tanesi oluyorsa bir domateste insan olmaz mı? İnsan bedenini bile genetiği değiştirerek yenileyebilirsin diye düşünüyorum... Görüşleriniz neler sizlerin?[signature][hline]:):( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 The scientists hala dna olayını cozebilmis deil. dna degistirilmesi sonucunda neler olacagı bilinmiyor.İnsan dnası beyinden sonra en karmasık iştir Hic bir sey yoktan insan olamaz cunku insanda ruh wardır fakat insan yenilenebilir cunku insanda buyume,tip,degisik yetenekler kendi dna larında war.Bunlarda ana babadan gelir.Dna lar izin verirse spidey bile oluruz. En buyuk kanıtı ise bunların 6-7 parmaklı doganlar vs vs [Bu mesaj Halueth-N tarafından 26 Eylül 2004 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 emin olki bakteriden mısır üretmek mısırı koçanını çok basit bir makinayla mısır taneciklerine çevirmekten çok daha pahalıya gelir ama kıtlık olan yerlerde bi alternatif olabilir[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bence çoktan değiştirilmiş çoktan yapılmış şeyler bunlar illegal laboratuarlarda kimbilir kaçtane 8 kollu insan yapıp öldürmüşlerdir? Diğer ilginç olan ise yaratmak allaha mahsustur fakat bir insan eğer yapabiliyorsa ruhsuzmu oluyor nasıl yani kafamı karıştırdı...[signature][hline]:):( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Eleman ucmus biraz. Su anda Bakteri gibi tek hucreli bir canlıyı mısır gibi cok hucrelı bir organızmaya cevirmeyı beceremiyoruz. Beceriyorsak bile bu teknoloji mısır ureticelerının elınde degıl.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Ferrero, 26 Eylül 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Diğer ilginç olan ise yaratmak allaha mahsustur fakat bir insan eğer yapabiliyorsa ruhsuzmu oluyor nasıl yani kafamı karıştırdı... Arada canım cekti soyliycem: Is there a ghost in this shell?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 o na bakarsan sen suan nasıl hareket ediyosun.Seni hareket ettiren bisimi war?Bu enerji bu guc nasıl oluyor?Yel degirmenini donduren sudur.Suyun akmasını saglayan yerin yatay konumudur.Fakat ben nasıl hareket ediyorum he buna cvp verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Tartışmaları alakasız noktalara çekmekte ne kadar başarılısınız. Adamın orada söylemeye çalıştığı şey bakteriyi mısır yapmak değil, yoğurt üretiminde olduğu gibi bakterilerin yardımı ile mısır üretimini kolaylaştırmak olsa gerek. Aynı şey diabetlilerin kullandığı insülinde de var. Rekombinant DNA teknolojisi ile bakterilere eklenen bir DNA dizisi ile istediğimiz proteinleri üretebiliyoruz. Sunumu yapan adam biraz popülizm yapmak istemiş belliki.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyla ne alaksı var bunun? OTpıgı bozmıyalım Ayrıca sen hareket etmek icin kaslarını kullanıyorsun ve kaslarinda hareket etmek icin kalsiyum ve atp kullanıyor. Eger nasıl var oluyorum nerde bu guc diyorsan, sanırım var olusu tartısmıyorduk forumlarda.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Qui cumle aynen "onlar geni degıstırılmıs bakteri." bu cumleyi bi ere cekmem gerekmiyorki. Yanlıs anlasılma varsa bu o seminerdeki adamın cumle yapsındaki bozukluktan kaynaklanıyor, bu cumleyi baska turlu anlıyamam ben.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ben o lafı sana demedimki. :) Geni değiştirilmiş bakteri, rekombinant DNA teknolojisinden nasibini almış bakteri oluyor. Aslında doğru tanımlama "gen eklenmiş bakteri" olacak.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Aha benimde genimi degıstırmısler sazan olmusum.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ehe millet süper asker yaratmaya çalışıyor biz hala mısırdı koçandı bakteriydi onları tartışıyoruz :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Yaratma konusunda pek bişey yapamadığımız için biz tartışırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yuh mısırdan bakterimi? adam herhalde bakteriden elde edile bir enzimle falan yaptık demek istemiş ama büyük bir ihtimalle popülarist ve egosunu tatmin etmek için karmaşa çıkarmış. Oha bende tanımadan etmeden neyse..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bakteri kolonisinin genlerini değiştirip mısır tanesi haline getirmiştir belki de. ya da japonla yapıştırmıştır.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya adam bakmis insanlar tereddutle yaklasiyo kimse takmiyo bunu, demis sunlarin dikkatini bi cekiyim, bi laf ediyim. etmis ama fazla kacmis bu sefer de... sonrada kiviramamistir muhtemelen; altta kalmamak icin de baslamistir tartismaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 fazla uzak değil, 10 yıl içerisinde Gen Terapisi olayı çıkarsa, rezil edilecek tüm dünya...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 genleriyle oynanmış yiyceklerin yarardan çok zararı olduğunu okumuştum bi yerlerde, 1 yıl sonra tarladan ürün alamadığını söyleyen çiftçiler vardı. nedir ne değildir bilemem ama öyle hormonlarla genlerle oynanması felan kıl ediyo beni.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Sly-One, 26 Eylül 2004 02:18 tarihinde demiş ki: bakteri kolonisinin genlerini değiştirip mısır tanesi haline getirmiştir belki de. ya da japonla yapıştırmıştır. muhahahah espri yeteniği fazla bi arkadaş... Ferreronun dediği doğru aynı şeyi bende bi sitede okumuştum...[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Halueth-N, 26 Eylül 2004 01:56 tarihinde demiş ki: o na bakarsan sen suan nasıl hareket ediyosun.Seni hareket ettiren bisimi war?Bu enerji bu guc nasıl oluyor?Yel degirmenini donduren sudur.Suyun akmasını saglayan yerin yatay konumudur.Fakat ben nasıl hareket ediyorum he buna cvp verin Aldığın besinlerin hücrelerde kimyasal reaksiyonlarla ayrıştırılması sonucu çıkan kimyasal enerji... Herşeyi Allah'a, dine bağlayıp gözünüz kapalı oturacağınıza biraz araştırın.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 26 Eylül 2004 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ben katılmıyorum ferrero dedıyse yalandır zuhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Rew'e katkıda bulunayım: Kaslardaki nöromusküler plağın uyarılması sonucunda depolanmış Ca açığa çıkar ve aktin, miyozin liflerinin birbirleri üzerinde kaymaları sağlanarak kasın boyu kısaltılır. Yet another yaradılış thread![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 + kas gevşerkende o kalsiyumlar geri toplanır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Sonra duysal liflerle beyne uyarı taşınır, dopamin neyin salgılanıp kişisel tatmin sağlanır lol :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar