Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ben de diyorum ki operasyon ne için yapıldı, hedef neydi, başarıya ulaştı mı, daha TSK neyin ne olduğunu bize açıklamadan "dağ taş bombaladık, herzaman ki gibi, ziyan, sanki adamları öldürdük, gaz alma vs vs" gibi yorumların anlamsızlığına dem vuruyorum ve sanki içerdenmiş gibi söylenmesine laf ediyorum. Bi durun, orduyu bu kadar hakir görmeye ne gerek var. Amaç, hedef, sonuç bir açıklansın. Ön yargı tamam oluşmuşda eski başarısızlıklardan, her harekete de ön yargı ile yaklaşmak ne derece doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bu hava bombardımanını bi işe yaramaz dağa taşa atıyorlar diye düşünmemek lazım. ama bunu sürekli yapacaksın. haftada bir. ayda bir. arada sırada iki günde bir. sürekli devamlı bombalanacak orası Kartaca gibi ot bitmeyecek üstünde. moral olarak çökecekler rahat olmadıklarını anlayacaklar ve binalarını yatakhanelerini eğitim yerlerini taş taş üstünde bırakmayacaksın AMA doğru düzgün kara harekatıyla beraber yapacaksın bunu. sonra bak silahla bitiyor mu bitmiyor mu. meclise girdiler 2 dönemdir, devlet tv'sinde kanalları var vs hani zaten bir eksikleri yoktu eskiden de artık fazlaları bile var ve terrör azalmak yerine artıyor. demek ki silahla çözeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Lancelion said: fıratnews said: Roj Tv: Skorsky helikopteri düşürüldü ANF 21:39 / 17 Auğustos 2011 HABER MERKEZİ - Roj Tv, Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında 12 askerlerin öldürülmesi ardında, Türk ordusuna ait Skorsky tipi bir helikopter HPG’li gerillalar tarafından düşürüldüğü bildirildi. HPG-BİM'in konuyla ilgili açıklama yapacağı bildirildi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25242713/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yok artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bu ne abi 77 model araba mı da bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Lancelion okumadan mı yapıştırıyorsun haberi? pkklılar Skorsky düşürdük diyor ama haberdeki kobra tipi helikopter ve Malatya'da düşüyor. okumadan alakasız haberi koyma lütfen, tekrar tekrar alıntılıyarak ve altına bu haberi pkklılar düşürmüş gibi koyarak bariz itlerin propagandasını yapmışsın said: Malatya'da 2. Ordu Hava Alayı'na ait helikopter eğitim uçuşu sırasında düştü. Alınan bilgiye göre, eğitim uçuşu yapan kobra tipi helikopter Topsöğüt beldesi yakınlarında düştü. Helikopterdeki Pilot Yüzbaşı Erhan Kındır şehit olurken, yaralı Pilot Yüzbaşı Kamuran Sönmezay'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Siirt'te çatışma sonucu iki şehit vermişiz. Yeni hava saldırıları başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bombaya kimyasala orduya falan hiçbişeye gerek yok kur itlerin dibine bi nukleer santral, zaten bütün kanunları çıkardılar hazır sanırım 3 güne kalmaz kendileri bombalar zaten, olmadı kürt işçiyle doldur orayı da 3 güne patlar biz de rahat ederiz onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 OHA AYRIMCI IRKÇI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ne alakası var ben nukleer e evet diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Negatif ayrımcısın sen konuşma !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bencede koysunlar bi nükleer de kurtulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 @quotelayan, okumadım haberi, sevindim alakasız olmalarına barış barış dedik de pkk durduk yere saçmaladı, major kara harekatı gelmeden de birşey olacağı yok ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 aynen dayıcan nükleer i o bölgeye,herkes rahatlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hatta şöyle yapalım direk nükleeri yapıp delelim duvarı. Yavaş yavaş sızsın havasına suyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 kara harekatı gelse nolcak en son yaptılar 2.gününde amerikadan eleman geldi durdurun harekatı dedi tıpış tıpış döndüler geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bi allahın kulu ordan çıkıp fuck you bitch diyip kafasına sıksaydı o elemanın dönmezlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 artık yeni bi hippi ve saykodelik akımı daha başlamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Canonical said: hatta şöyle yapalım direk nükleeri yapıp delelim duvarı. Yavaş yavaş sızsın havasına suyuna taşına toprağına bin can feda sgkhjdf Profosyonel ordu şart. 9 aylık er le neyin kara operasyonunu yapıcaz. Tank girmiyor etmiyor bölgeye. bi 80 şehit de orda mı verelim. 90 lardaki sisteme dönmek lazım artık. bu iş raydan cıktı. bu işin içinde sadece pkk lısı değil bölge halkı da var. batıdaki okumuş kürtlerin bazıları barış istiyor olabilir.ama ordaki yerel halk bir numaralı terör sempatizanı.bölgede roj tv den başka bişey izlenmiyor her evde bi uydu. sabah çobanlık akşam teröristlik yapıyolar.korucuların içine de sızmış vaziyetteler zaten. eskiden pkk içine sızmış bizim ajanlar olurdu.artık onlar da yok sanırım.istihbarat anca ergenekon, balyoz dinlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 @sylvanas çağımızın hippisi liberaller, saykodelikleri de hipsterlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 kara harekatına ırak'a giren askerin kısa dönem 2 ay önce sivilden alınmış adam olduğunu mu zannediyorsun bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Kuzay ırakda ki pkk hedefleri vuruldu diyor dimi. yani bunların orda olduğu biliniyor ? müdahele için illa bişeylerin olması mı bekleniyor anlamadım ben. yaramaz çocuk bişeyleri kırarsa kötek var, zarar vermezse yaramazlığa devam. bune la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Aket-Atum said: @sylvanas çağımızın hippisi liberaller, saykodelikleri de hipsterlar :D olsun, yeni peygamberler yollanmalı müzik dünyasına. değiştirirse müzik değiştirir işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Herşey büyük bir planın parçası hala farketmiyosunuz. Hepimizi kullanıyorlar duygularımızı sömürüyorlar. Aslında terör bitirilmek istese 5 dakikada bitirilir ama bitirmek istemiyolar çünkü Türkiyenin gelişmesini istemiyorlar. Aslında bor madenlerini kullanabilsek bütün dünya bizim olacak. Pkk nın amacı van gölündeki uranyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar