Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaçınız hayatınızda PERVANA BÖCEĞİ OLDUNUZ:!?hı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pervana böcekleri hep ateş için yaşarlar bir nefesde hayatlarını onlara sunmak için,ateşin etrafında döner döner sonundada kendilerini ateşe atarlar peki siz hiç pervana böceği oldunuzmu bile bile kendinizi ateşe attınızmı yada sizce pervana böceğinin ateşi AŞK MI:)ne dersiniz?
Mesaj tarihi:
üzme sen tatlı canını takıl...[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
pervana nirvana gibi bişey mi? yoksa sözlükteki pervane kelimesini mi yansıtmak istedin :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
said:
tamirci, 21 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
üzme sen tatlı canını takıl...

haha lol ^^ yarıldım bu lafa[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
hmm aşk sandığınız gibi ateş falan değil ama neyse[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
paspatur tamam takılıyoruz bak seninde etrafında pervana böcekleri var bence sende düşün biraz dur akimm ana yok yok seninde kanatların var bence pervana sensin:)
Mesaj tarihi:
said:
PinkTelya, 21 Eylül 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
pervana boceği hee...hiç duymamıştım...nerden buluon bunları... superdii:D

aaa
ne kadar ayıp bilmiyonmu
manavlarda bulunuyo bu böcek !
vela havle[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
3 defa okudum ama hala bişey anlıyamadım.

-Yoksa ben zurnamıyım he ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Mesaj tarihi:
walla bi kaç kere denedim de oram buram yandı anlarsın ya aşk maşk işi yattı bi kaç sene ondan beri daha tmıyorum ateşe kendimi terapi görüyorum.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
said:
Celibon, 21 Eylül 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
paspatur tamam takılıyoruz bak seninde etrafında pervana böcekleri var bence sende düşün biraz dur akimm ana yok yok seninde kanatların var bence pervana sensin:)

"ewet belki parvanayım,ama bakarsan hangimiz parvana değiliz ki"[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Mesaj tarihi:
kuş beyinli derler... bi de balık akıllı derler... sanırım aşıklara da pervane akıllı dicez :P[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Mesaj tarihi:
celibon'cum kızıp bozulma da, sen her kişiye böle cevap vermeye kalkarsan database s.çar.

takıl sen :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
Zaten aşk adamı deli gibi bişey yapıyor pervana gibi karşındakinin etrafında dönmeye başlıyorsun pırrrrrrrrrrrr pırrrrrrrrr oluyorsun hakıszmııym:)
Mesaj tarihi:
said:
tamirci, 21 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
üzme sen tatlı canını takıl...

zaten arkadas tek ve ilk mesajta noktayi koymuş:P biliomuş bole olcagini heralde[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle ....
Mephisto D'loethe

-Bitmeyen sarki istiyoruz !!!
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 21 Eylül 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
celibon'cum kızıp bozulma da, sen her kişiye böle cevap vermeye kalkarsan database s.çar.

takıl sen :)

haha koptum[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
  • Yeni Oluştur...