Celibon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Pervana böcekleri hep ateş için yaşarlar bir nefesde hayatlarını onlara sunmak için,ateşin etrafında döner döner sonundada kendilerini ateşe atarlar peki siz hiç pervana böceği oldunuzmu bile bile kendinizi ateşe attınızmı yada sizce pervana böceğinin ateşi AŞK MI:)ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 üzme sen tatlı canını takıl...[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 pervana nirvana gibi bişey mi? yoksa sözlükteki pervane kelimesini mi yansıtmak istedin :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: tamirci, 21 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki: üzme sen tatlı canını takıl... haha lol ^^ yarıldım bu lafa[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hmm aşk sandığınız gibi ateş falan değil ama neyse[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celibon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Haha nirvana mı ım olabilir nirvana senin için bir aşksa ozaman sende onun için pervana böceğiymişsin :)nasıl yorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 pervane,aşk,böcük,ateş boşver çok derin düşünme keyfine bak...;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celibon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Yarılın arkadaşlar zaten eğlenim diye yapıyoruz canlarım PERVANA BÖCÜKLERİM BENİM:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 pervana boceği hee...hiç duymamıştım...nerden buluon bunları... superdii:D[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celibon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 paspatur tamam takılıyoruz bak seninde etrafında pervana böcekleri var bence sende düşün biraz dur akimm ana yok yok seninde kanatların var bence pervana sensin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: PinkTelya, 21 Eylül 2004 21:26 tarihinde demiş ki: pervana boceği hee...hiç duymamıştım...nerden buluon bunları... superdii:D aaa ne kadar ayıp bilmiyonmu manavlarda bulunuyo bu böcek ! vela havle[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 3 defa okudum ama hala bişey anlıyamadım. -Yoksa ben zurnamıyım he ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celibon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bugünlerde etrafımda çok böcük varda ordan buluyorum pinkcim dur bakimm heh biride sana doğru yaklaşmaya başladııııııı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sizleri eshefle kınıyor yarışmacı arkadaşlara allah belanızı versin diyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 walla bi kaç kere denedim de oram buram yandı anlarsın ya aşk maşk işi yattı bi kaç sene ondan beri daha tmıyorum ateşe kendimi terapi görüyorum.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Celibon, 21 Eylül 2004 21:27 tarihinde demiş ki: paspatur tamam takılıyoruz bak seninde etrafında pervana böcekleri var bence sende düşün biraz dur akimm ana yok yok seninde kanatların var bence pervana sensin:) "ewet belki parvanayım,ama bakarsan hangimiz parvana değiliz ki"[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celibon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Brook bidaha oku canım oku oku 3 de yetmezz 4 taneeee oku oku oku okuuu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kuş beyinli derler... bi de balık akıllı derler... sanırım aşıklara da pervane akıllı dicez :P[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celibon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 eh lord buda bir gelişmedir tabi sen akıllı olan pervanelerdenmişsin:)brooooovoooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celibon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ne o NOrton üstüne alındın sanırım ooo tabi anlamalıydım seninde kanatlar bayaaa bii cık cık maşşallaaahh:)heuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 üzülmeyin siz ya[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 celibon'cum kızıp bozulma da, sen her kişiye böle cevap vermeye kalkarsan database s.çar. takıl sen :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celibon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Zaten aşk adamı deli gibi bişey yapıyor pervana gibi karşındakinin etrafında dönmeye başlıyorsun pırrrrrrrrrrrr pırrrrrrrrr oluyorsun hakıszmııym:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: tamirci, 21 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki: üzme sen tatlı canını takıl... zaten arkadas tek ve ilk mesajta noktayi koymuş:P biliomuş bole olcagini heralde[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Saeros, 21 Eylül 2004 21:34 tarihinde demiş ki: celibon'cum kızıp bozulma da, sen her kişiye böle cevap vermeye kalkarsan database s.çar. takıl sen :) haha koptum[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar