hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ya evdeki eski emektar pc'ye bi format atayım dedim evdekiler kullanıyor internete girmek için vs ama ekran kartı cd'si atılmış ati sitesinden indirsemde işe yaramıyor mesela age of 3 kurdum açmıyor ekrankartı driverı yok gibi bir hata veriyor ne yüklediysem olmadı ya bunun driverını bulabilene +1 dürüm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 işletim sistemin ve kaç bit olduğunu yazarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 xp 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 device manager da nasıl görünüyor ekran kartı? uyarı işareti falan var mı? ve doğru driver mı görünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 şunu bi kur bakalım nolcak. http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_xp-32.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hazır burda bi amd konusu varken herhangi bi extra konu açmıyım. exa nın sitesinde board ile işlemcilere biraz baktımda bütün boardlar intel falan destekliyor yazıyor. ben amd bi pc toplamak ıstıyorum (bunca yıldır oyun için en başarılı olanı amd derler diye öyle bi plan yaptım kafamda) hiç amd ye özel arkadaş amd yi destekliyor bu yazan bi board görmedim. ne marka destekler amd yi tam performans alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=22&name=AMD-Motherboards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 EXA'nın sitesinde var baya AMD boardlar. Socket olarak AM3 , AM3+ bakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 phenom x4 980 model işlemciyi tavsiye ederim.exa da bol bol bulunmakta amd boardlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 teşekkür ettim saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Zaybird said: şunu bi kur bakalım nolcak. http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_xp-32.aspx yok olmuyor. direct3d diye bir şey istiyor mesela aoe. normal chrome falanda scrollayınca bozuk şekilde iniyor aşağı smooth kaymıyor anlatabildim mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 senin sorunun farklı bişey o zaman.bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Tam yerine geldin. Dur evdeki makineye bağlanayım. Upload eder linki koyarım buraya. Sapphire HD 3870x2 vardı bende de. 3800 Series olarak çalıştırıyordu. Sanırım işini görecektir... :P Here http://www.speedyshare.com/files/29931911/Ati_HD3870_Ekran_Kart_S_r_c_s_.rar Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 hamsilipilav said: direct3d diye bir şey istiyor mesela aoe. o zaman amd driveri degil ki sorun directx kurmamissin xp icin son surum directX 9.0c idi sanirim, boyle arat googledan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 directx kurdum fark olmadı. diğer linkteki şeyi de indirdim ama hata veriyor error installing diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 throine said: device manager da nasıl görünüyor ekran kartı? uyarı işareti falan var mı? ve doğru driver mı görünüyor? ee abi boşuna mı yazıyoruz iplemiyo musun mu yoksa? sfsd bir de hatalarda tam olarak ne diyor caps versen iyi olur du oyuna girmeye çalıştığında mesela ve driver yüklerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 soru işareti ve ünlem işareti var. şöyle diyor: The drivers for this device are not installed. (Code 28) To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver. oyuna girerken'de şu hatayı veriyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bi program kurdum driver magician diye o buldu eksik bişi display/graphic için onu indirdim kurdum SIS VGA utilities diye bir şeyler ama setupa girince de system cannot detect the device diyor. donanım guruları bi el atın be +1 dürüm var çözene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 cd'nin içinde driver'dan başka birkaç program daha oluyor benim bildigim. .net falan filan programlar var onları da mı kurman gerekli acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ne gibi hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bende vardı bu kart 3800 series diye geçiyor du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 du neden ayrı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Aluriel said: du neden ayrı? canım öyle iste di sa na ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://img94.imageshack.us/img94/5697/hahhahh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 :) çok komiksin lan :) gel iki şaplak atayım ense ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar