Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amd sapphire hd 3850 driverı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya evdeki eski emektar pc'ye bi format atayım dedim evdekiler kullanıyor internete girmek için vs ama ekran kartı cd'si atılmış ati sitesinden indirsemde işe yaramıyor mesela age of 3 kurdum açmıyor ekrankartı driverı yok gibi bir hata veriyor ne yüklediysem olmadı ya bunun driverını bulabilene +1 dürüm plz
Mesaj tarihi:
hazır burda bi amd konusu varken herhangi bi extra konu açmıyım. exa nın sitesinde board ile işlemcilere biraz baktımda bütün boardlar intel falan destekliyor yazıyor. ben amd bi pc toplamak ıstıyorum (bunca yıldır oyun için en başarılı olanı amd derler diye öyle bi plan yaptım kafamda) hiç amd ye özel arkadaş amd yi destekliyor bu yazan bi board görmedim. ne marka destekler amd yi tam performans alabilirim?
Mesaj tarihi:
Zaybird said:

şunu bi kur bakalım nolcak.
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_xp-32.aspx

yok olmuyor.
direct3d diye bir şey istiyor mesela aoe.
normal chrome falanda scrollayınca bozuk şekilde iniyor aşağı smooth kaymıyor anlatabildim mi bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Tam yerine geldin. Dur evdeki makineye bağlanayım. Upload eder linki koyarım buraya.

Sapphire HD 3870x2 vardı bende de. 3800 Series olarak çalıştırıyordu. Sanırım işini görecektir... :P

Here
http://www.speedyshare.com/files/29931911/Ati_HD3870_Ekran_Kart_S_r_c_s_.rar
Afiyet olsun.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

direct3d diye bir şey istiyor mesela aoe.

o zaman amd driveri degil ki sorun

directx kurmamissin

xp icin son surum directX 9.0c idi sanirim, boyle arat googledan
Mesaj tarihi:
throine said:

device manager da nasıl görünüyor ekran kartı? uyarı işareti falan var mı? ve doğru driver mı görünüyor?

ee abi boşuna mı yazıyoruz iplemiyo musun mu yoksa? sfsd
bir de hatalarda tam olarak ne diyor caps versen iyi olur du oyuna girmeye çalıştığında mesela ve driver yüklerken?
Mesaj tarihi:

soru işareti ve ünlem işareti var.

şöyle diyor:
The drivers for this device are not installed. (Code 28)

To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver.

oyuna girerken'de şu hatayı veriyor:

Mesaj tarihi:
bi program kurdum driver magician diye o buldu eksik bişi display/graphic için onu indirdim kurdum SIS VGA utilities diye bir şeyler ama setupa girince de system cannot detect the device diyor.

donanım guruları bi el atın be +1 dürüm var çözene
  • Yeni Oluştur...