Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 valla SSD ile oynayan bir arkadaşım vardı AOC ile oynarken. Bir saniyede geçiyordu o loadingleri hiç takılmadan. Hatta Kithai'ye bizden erken geçtiği için kaç kere kesmişlerodi yalnız yakalanıp. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Abi aoc nası bir tecrübe kazandırabilir olsa olsa sabır kazandırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Abi yapmayın. AOC güzel oyun ya. Neyse konuyu dağtmayalım. Malum Wildstar ince mevzuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 inceeeee cok inceee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ESO sevenler wildstarı kirletmeye geldiler, yedirmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 berbat grafikleri olan, garip animasyonlara sahip şirinstar'ın neresini boklayalım abi, oyun baştan sona kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hayirdir o nerden cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Merhumu Brave Vako olarak tanırdık. Ama skilleri fazla gelişmeden taunt attığı için dayanamadı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hahaha ahmet napıyon hakketen arada kalırsın bak kurtaramam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bir anda cikti ortaya. sebepsiz. akp bolunmesi gibi oldu ortam. haberimiz yokken esocular wildstarcilar olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 adamın aocuna laf ettiniz, ondan gerildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ahaha taunt falan yok yahu nerden çıkardınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Oyunun tek beğendiğim yanı Dev bloglar... Çok eğlenceli... gerisi trışka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ESOcular basmış başlığı hadi biz de onların başlığa gidek. SWGde yapardık bunu, rebellar bizim şehre gelirdi, biz onlarınkine giderdik. Ortada buluşamazdık hep. Bu da ona benzedi. Tu kaka diyip bok atmaca. Bıngıl hep sen yapıyorsun bunu, eleştiri yapınca fanboilar alınıyor. Artık ESO başlığına bişey yazma istersen. Kendi yağımızda kavrulalım burada. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 burasida bizim.. hayirdir ? eso aliyoruz bunuda alacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Neco gitsene kardeşim başlığına. Bu başlık bizim başlık. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Olm çekirge gibisin ne para yatırdın şu mmo işine. Allah aşkına oynadıklarını sormıcam, oynamadığın mmoları yazsana şuraya. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Cehennemin en karanlık köşesi, buhran zamanlarında tarafsız kalanlara ayrılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 uo oynamadim :) 10 dakika durabildim onda. cok eskiden turk serverimi ne vardi girdim eq1 den zaman bulunca kufrun bini bir para dedim nereye geldim aninda uninstall. geri kalanlari oynamisimdir bir sekilde cikan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ha ama suda var single player oyuna para vermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 E diyorum travma diye, yok yea ne travması diyorlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Kanuni said: uo oynamadim :) Oynanması gereken başlıca oyunu oynamamışsın bana göre. Hayır yaşın da yetiyor hatırladığım kadarı ile ama sana hitap etmedi demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Yok o, elit olmayan ortamları sevmiyor. UO'yu adam gibi girip orijinal serverinde olsa oynardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 orjinal server hala açık. en uzun açık kalan orjinal server olabilir OSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 exo senden, gerçek hayatta yeterince bölündük oyun hayatımız bir olsun mesaj bekledim ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar