Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conver to English :D

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Yaw Bam margerayı davet edecez Türkiyeyede şimdi benim ingilizce sakat ??? böle işaretler felan cıkmasın şöyle sağlam ingilizcesi olan dediklerimi ingilizceye cevirirse cok harika olur

Selam bam biliyorum biraz çılgınca ama seninle tanışmayı istiyoruz türkiyeye gelebilirsen harika olur zaten toplam 60 70 kaykaycı var hepsi seninle tanışıp kaymayı ister Çoğunluğumuz Istanbul ve Ankarada yaşıyor

Gelirsen çok mutlu oluruz türkiyede kaykay yeni yeni gelişmeye başlıyor ve sende gelirsen dahada büyük bi ilgi olacağını düşünüyoruz böylece kaykayı türkiyeye tanıştırıp ülkemizde gelişecek tabiki boardlarda ucuzlayacak :)

cevap verirsen cok seviniriz hoşçakal

teyteyyy bunu yazın size 100 puan lütfen ama cok lazım :( dalga geçenler olcaksa s.ktirsin gitsinler başka yerde geyiğini yapsınlar burda gerçekten önemli bişey yapıyoruz!

size çocuk işi gelebilir ama bizim için aşırı önemli.[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

Hi bam, I know it's little crazy but we really wanna know you.If you could come to Turkey that would be great.There are allmost 60 70 skaters in Turkey and they all wish to meet&skate with you.Most of us are living in Istanbul or Ankara.

We really would be happy if you will come to Turkey.Skate is newly spreading in Turkey.That way we can spread skating in Turkey easly.(And ofcourse skate prices will be decrased :) )

We'd be happy if you can write an answer.Take care.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 26 Eylül 2004 04:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 26 Eylül 2004 04:13 tarihinde demiş ki:
Selam bam biliyorum biraz çılgınca ama seninle tanışmayı istiyoruz türkiyeye gelebilirsen harika olur zaten toplam 60 70 kaykaycı var hepsi seninle tanışıp kaymayı ister Çoğunluğumuz Istanbul ve Ankarada yaşıyor

Gelirsen çok mutlu oluruz türkiyede kaykay yeni yeni gelişmeye başlıyor ve sende gelirsen dahada büyük bi ilgi olacağını düşünüyoruz böylece kaykayı türkiyeye tanıştırıp ülkemizde gelişecek tabiki boardlarda ucuzlayacak :)

cevap verirsen cok seviniriz hoşçakal

hi bam
it's kinda crazy thing but we would like to see you in turkey that'll be amazing for us. You know, we're just 50-60 skaters in turkey who live in istanbul or ankara and we are glad to see you here...
Skating is gloving in these times in turkey and we believe that your departure could make things better than ever. of course your departure makes the boards more cheaper than ever :)
we are waiting your answer
see ya[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexininkini yolladım vallaha teşekkürler zaman ayırdığınız için...

azmo allahtan biri msg yazdı yoksa :) damarıma basıodun :-P diem yani :D

Hangisi daha kötü?
azmodaagötü
[signature][hline]hö?

[Bu mesaj Erutan tarafından 26 Eylül 2004 04:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gelirse beni de çagır len eheh

severim bam amcayı[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah Azmo naaptın :D

bişiy diil adam çılgın, harbiden gelir türkiye ye falan
rezil olursunuz half pipe yok bişiy yok , 60 milyonda 60 tane skater ehe
valla öyle dersen adam sana ben gelmiorum, ben cky, siz avril lavigne den sk8er boi falan der yani..
herhangi bi düzgün skating ortamı yok benim bildiğim türkiyede[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 26 Eylül 2004 04:23 tarihinde demiş ki:
-hi bam... me and a few loser friends...

-Turkey are having a hard time humiliating ourselves.

-oh btw i think its cool to get all drunk and post stuff on forums and telling people who won't comply to f*ck off.

-please diss us bad. we need it.

AHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 26 Eylül 2004 04:27 tarihinde demiş ki:
ahah Azmo naaptın :D

bişiy diil adam çılgın, harbiden gelir türkiye ye falan
rezil olursunuz half pipe yok bişiy yok , 60 milyonda 60 tane skater ehe
valla öyle dersen adam sana ben gelmiorum, ben cky, siz avril lavigne den sk8er boi falan der yani..
herhangi bi düzgün skating ortamı yok benim bildiğim türkiyede

boo skatepark varda nereye kadar :D bilmiom vallaha bende pek içini istanbulda
+
MErsinde flamingo skatepark var kısmetse oraya gitcez

*! kavelin kulakları çınlatır *
çın çınn
[signature][hline]hö?

[Bu mesaj Erutan tarafından 26 Eylül 2004 04:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aehaeuhaeu

yarıl yarıl bi hal olduk ehi[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 26 Eylül 2004 04:19 tarihinde demiş ki:
Hi bam, I know it's little crazy but we really wanna know you.If you could come to Turkey that would be great.There are allmost 60 70 skaters in Turkey and they all wish to meet&skate with you.Most of us are living in Istanbul or Ankara.

We really would be happy if you will come to Turkey.Skate is newly spreading in Turkey.That way we can spread skating in Turkey easly.(And ofcourse skate prices will be decrased :) )

We'd be happy if you can write an answer.Take care.

...........That way we can spread skating in Turkey easly. deil early
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 26 Eylül 2004 04:23 tarihinde demiş ki:
hi bam... me and a few loser friends who try and promote the skateboarding sport within the borders of Turkey are having a hard time humiliating ourselves. So why don't you reply to this email with maximum abuse, don't worry i can soak it all up 'cos i'm all hard. just like what a skateboarder should be.

oh btw i think its cool to get all drunk and post stuff on forums and telling people who won't comply to f*ck off.

We considered Tony Hawk but he isn't good enough for us, i think you are just about right for our calibre.

please diss us bad. we need it.

thxcyabye.

Bam margeranın o yazdıgın mektubu okuyacagini bile zannetmiyorum. Byle girişi Hi you motherf*cker felan die olsun ki adamın ilgisini ceksin. Bence azmonunki daha iyi :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 26 Eylül 2004 04:29 tarihinde demiş ki:
p.s: dude could you bring a pipe on your way here? we lost ours...

muahah sufer[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bu isin ucak parası otel parası felan var, replik aynen su olur

Why am i go to turkey for some 17 years old stupid kids? look at name, erutan, hah! go get some sleep.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 26 Eylül 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 26 Eylül 2004 04:13 tarihinde demiş ki:
toplam 60 70 kaykaycı var hepsi seninle tanışıp kaymayı ister

zuahzauahzu orasi yardi zaten :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...