Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 geçen cumadan beri malcolm ve scrubs yok cnbc-e'de. onlarda da sezon sonu filan mı oldu da benim haberim yok acaba? en son cuma günü akşam vardı, ben gece tekrarını izlediğim için izleyemedim. o günden beri de izleyemedim hiç. bugünde yok. nerde bunlar?[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yeni yayında 24'ün 3. sezonu geleceği için, CNBC-E ilk sezonu tekrar ediyor... Scrubs ve Malcolm In The Middle'ın tekrarları o yüzden sezonları bitmeden kaldırıldı... Yeni yayın döneminde, yeni bölümleriyle devam edecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yani kaydırık 24 için ben şahane dizilerimden mahrum oldum öyle mi? hay ya..[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kıyrırık 2 dizi gitmiş 24 gelio YAŞASIN :) previously on twenty-four[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 la havle ile başlıyodu dimi o dua[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 24'ün 3. sezonu fena değil ama insan daha etkileyici bir şey bekliyor... Scrubs'ın 3. sezonu ise muhteşem... Gülmekten kırıp geçiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 24 iyidir de malcolm+scrubs yerini tutamaz[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bu arada scrubs'ın yeni bölümleri ne zaman başlıyor? eylül?[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Evet... Eylül'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Öf bea. Gece yatmadan mutlu mesud yatıyodum ikisini izleyip. Ya naapıyım 24 ü ben bea :)[signature][hline]Kandiliniz Mübarek Olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 aynen. j.d. alışkanlık yapıyo insanda. elliot ile dr. cox zaten vazgeçilmezlerden.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Saeros, 20 Ağustos 2004 01:26 tarihinde demiş ki: aynen. j.d. alışkanlık yapıyo insanda. elliot ile dr. cox zaten vazgeçilmezlerden. +1 ama dr.cox süper adam tek gecerım =)[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 benim sevindigim artik gece 12 de angel veriliyo in$allah sezon sonunu ve onceki 2 bolumude gosterirde kacirdiklarimi izlerim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kıyırık sensin be.. komedi bunlar gomedi..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Angel'ın 4. sezonunun ortasından başladılar... Herhalde yeni yayın dönemine tam olarak yetişsin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Dr. Perry Cox mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 scrubs yeni sezonla geliyomu ? hic reklamini gormedim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Moonlight, 05 Eylül 2004 02:59 tarihinde demiş ki: Dr. Perry Cox mı ? Hastasıyım... JD ninde...Barbininde... Scrubs izlenir..Malcom da... Ek:Smallville de izlenecek alternatif diziler listenizde olsun.Netten indirebilirsiniz tüm bölümlerini...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Scrubs'ın 3. sezonu yeni sezonda CNBC-E'de var... Reklamları nadir çıkıyor... Bir de "Yeni Sezon 6 Eylül'de Başlıyor" geyikleri arasında "Gedappa"lı müzikle sarı kırmızı insanların dansettiği fragman da Scrubs'dan... Ancak tahminim fragmanın 4. sezondan alınmış olduğu... 3. sezonda öyle bir sahne hatırlamıyorum... 4. sezon 31 Ağustos'ta Amerika'da gösterime girdi... İlk bölümü inmek üzere... Görüşlerimi yakın zamanda bildiririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 kapici ile malcolm daki en ufak çocuk beni kopartiyordu birde dr cox un pisikolugu güseldi ama bu sezonda yayim lanacak diye birşey görmedim saçma sapan diziler fln gelmiş nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 4. sezonda yeni bir karakter gelmiş... Dr. Molly Clock... Heather Graham oynuyor... Gayet hoş bir bayan... :) İlk bölüm fena sayılmaz... 3. sezonla bağlantı kurma görevi gördüğü için hikaye, esprilerin önüne geçmiş ama yine de epey güldürüyor... Neticede, Scrubs'ın 4. sezonundan umutluyum... Güzel olacağa benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Amanın bugünmüydü?[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Scrubs kaçıncı bölümdü? (izleyemedim) En son bölümde, tekrarlar başlamadan önce, "What is the deal with Q-Tips?" diyip Seinfeld'e gönderme yapmışlardı. O bölümden sonraki bölüm müydü yoksa 2. sezonun ilk bölümü müydü?[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 09 Eylül 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 malcom pazartesi-20,00 scrubs perşembe-20,30 yeni sezon(sanırım):)[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Heyoo scrubs başlıyo şimdi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar