Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video Converter isteği

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

FRAPS'le Minecraft videoları çekip Let's Play yapayım diyorum, youtube'da. Ama 15 dakikalık video 7gb falan oluyor ki youtube'a yüklerken büyük bir sorun oluşturuyor bu, 2gb üstünde uğraştırıyor diye biliyorum. Bu yüzden ücretsiz converter lazım, zira FRAPS'e para bayılmak göçertti şu ara, dolar da tavan zaten. Neyse işte, kullanımı da kolay olursa sevinirim ve hangi formata çevirirsem 480p'de iyi kalite ama 2gb altı dosya alırım söyleyebilirseniz çok şukela olur
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

direk frapsten çıkan hali yüklenmez zaten. bi sıkıştırman lazım önce onu.

işte convert ederek olmuyor mu o? O yüzden sordum :) hangi formata çevirirsem iyi sıkışmış olur? Youtube hangi formatları kabul eder onu da bilemedim de ondan.

@Fistan: Sağol, bakacağım ona birazdan
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi onu denedim, ilk başta çok kalitesiz çevirdi. Sonra mpeg formatında 720p^ye 10000kb/s video ve 192kb/s audio olarak çevir dedim ve 30 fps dedim. Gitti 9 saniyelik videoyu 20 saniyelik olarak yaptı ve izlenemedi :/ tekrar denedim 22 saniyelik yaptı. Neden böyle oluyor? O bitrate'lerle oynamam sakıncalı mı? Daha yüksek olursa daha kaliteli olur diye düşünmüştüm ama :/
Sosyal ağlarda paylaş

gayet başarısız oldu, hem çok kalitesiz bir görüntü ortaya çıkarttı, yani bulanıklık falan değil direk hatalı görüntüler falan, hem de watermark'tan kurtulmak için 57 dolar ödeyemem yani :D

virtualdub ve MeGUI diye programlar önerdiler minecraft forumlarında ama kullanmayı beceremedim onları :/
Sosyal ağlarda paylaş

Ya fraps videoları parça parça kaydediyormuş :/ movie maker'la ekledim birbirlerine ama sadece kolpa wmv olarak kaydediyor ve çok düşük kalitede :(

Format factory ya da diğerleri yapabilir mi bu uç uca ekleme işini? Yani sadece uç uca eklesin, avi formatını deiştirmesin istiyorum, bunu nasıl yaparım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...