nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 FRAPS'le Minecraft videoları çekip Let's Play yapayım diyorum, youtube'da. Ama 15 dakikalık video 7gb falan oluyor ki youtube'a yüklerken büyük bir sorun oluşturuyor bu, 2gb üstünde uğraştırıyor diye biliyorum. Bu yüzden ücretsiz converter lazım, zira FRAPS'e para bayılmak göçertti şu ara, dolar da tavan zaten. Neyse işte, kullanımı da kolay olursa sevinirim ve hangi formata çevirirsem 480p'de iyi kalite ama 2gb altı dosya alırım söyleyebilirseniz çok şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 direk frapsten çıkan hali yüklenmez zaten. bi sıkıştırman lazım önce onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 total Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Aluriel said: direk frapsten çıkan hali yüklenmez zaten. bi sıkıştırman lazım önce onu. işte convert ederek olmuyor mu o? O yüzden sordum :) hangi formata çevirirsem iyi sıkışmış olur? Youtube hangi formatları kabul eder onu da bilemedim de ondan. @Fistan: Sağol, bakacağım ona birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Free converter istiyorsan Format factory'e göz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ya şimdi onu denedim, ilk başta çok kalitesiz çevirdi. Sonra mpeg formatında 720p^ye 10000kb/s video ve 192kb/s audio olarak çevir dedim ve 30 fps dedim. Gitti 9 saniyelik videoyu 20 saniyelik olarak yaptı ve izlenemedi :/ tekrar denedim 22 saniyelik yaptı. Neden böyle oluyor? O bitrate'lerle oynamam sakıncalı mı? Daha yüksek olursa daha kaliteli olur diye düşünmüştüm ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 windows movie maker'da atıp direk kaydedince boyutunu düşürüyo fakat 720p falan nolur bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 of bu programı beceremyeceğim galiba, total'ı deneyeyim bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 total video converter bütün işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 gayet başarısız oldu, hem çok kalitesiz bir görüntü ortaya çıkarttı, yani bulanıklık falan değil direk hatalı görüntüler falan, hem de watermark'tan kurtulmak için 57 dolar ödeyemem yani :D virtualdub ve MeGUI diye programlar önerdiler minecraft forumlarında ama kullanmayı beceremedim onları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Xilisoft Video Converter Ultimate 6 3 dakka trial var. yada kırıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi virtual dub'a at videoyu save as yap orda sıkıştırıyor zaten kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 neyse format factory'de çevrilince 18 saniye gözüken ama 9a kadar normal çalışıp 9 saniyelikmiş gibi biten videoyu youtube'a attığımda normal çalıştı 10 saniyelik video olarak gözüktü onu kullanacağım heralde, diğerlerini denerim sorun olursa. Teşekkürler herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ya fraps videoları parça parça kaydediyormuş :/ movie maker'la ekledim birbirlerine ama sadece kolpa wmv olarak kaydediyor ve çok düşük kalitede :( Format factory ya da diğerleri yapabilir mi bu uç uca ekleme işini? Yani sadece uç uca eklesin, avi formatını deiştirmesin istiyorum, bunu nasıl yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Google'a free video joiner yaz zilyon adet program çıkar bir çoğu kalitesiyle oynamadan birleştirebilir.Tabi tam olarak istediğin bu ise. Ayrıca virtual dub ilede yapabilirsin http://www.afterdawn.com/guides/archive/virtualdub_join_avi.cfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 daha dun hamster diye bi firmanin ucretsiz converterini kullandim basariliydi hem arayuz hem performans videoconverter.hamstersoft.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar