tanutte Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konu başlığı çoook heyecanlandırıcı olabilir belki ama doğal bir soru önceden belirtmek istedim. Son 1 haftadır dotlan maps'den sov herketlerini falan izliyorum. Tuhaf ve anlam veremediğim bazı şeyler gördüm onu paylaşmak istedim. Dün fountainde ki sistemlerin hepsi birden aynı saatte "Executive Outcomes" allaince'na geçmiş. Başka ilginç bir şeyde tribute'de olmuş. Mercilles'in elindeki sovlar Nothern Coalition'a geçmiş. Ama savaş varmı diye bakıyorum gözükmüyor. Alliance'lar sovları bibrbirlerine bırakabiliyor mu? savaş yapmadan hem de?? Açıkçası o kadar çok el değiştrirme var ki kafam karıştı :). Bunu bilen arkadaşlar anlatabilirmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Diplomatik iliskiler dogrultusunda savas olmadan sovlar paylasilanilabilir. Ittifaklar kendi aralarinda ki olaylara gore degistirimislerdir sov piyasasinda ki bu tur dalgalanmalari normal karsilamak gerekir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Peki bu tür dalgalanmaların jitaya vurması ne kadar sürer :)))) Mesela sovu olan bir corp x alliancedan y allianceina gecerse bu haritalar guncellendigi zaman o sovlarin hepsi ayni anda y allianceina gecmis gozukur. Veya aralarinda anlasirla adamlar kendi tcu larina soker, sokulur sokulmezde o sovu almak isteynler kendi tcularini atar. Boylece tcular online oldugunda sov transferi tamamlanmis olur. Baska yontemlerde olabilir bilmedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Toprak kavgasi bu yillardir sure gelen bir turlu bitmeyen bir karis toprak icin kanlar akitilan savaslar yapilan bir dava. 0.0 da bi donum yerim olsun cocuklarima birakicak diye yapmadigimiz sey kalmadi Unutmadan: Sov verilmez alinir K.Ataturk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar