Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Ps2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elimde öylece duruyor. yıllardır dokunmadım neredeyse. belki ilgilenen bir arkadaş vardır diye buraya da sorayım dedim. Evet;

satılık çipli slim ntsc Ps2 + 2 kol + 1 adet 8 mb hafıza kartı + 100 civarı gümüş/altın dvd oyun (optik okuyucuyu yormayan cinsten). piyasada bu dvdler en düşük 5 liradan satılıyor. ama ben tümünü 250 lira civarı bir fiyata satmayı düşünüyorum. Ankara elden verilir.

ilgilenen arkadaşlar özel mesaj atarlarsa sevinirim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
nerdeyse tüm efsane oyunları veriyorum yanında istemiyor mu kimse?

god of war 1-2, metal gear solid 2-3, tekken 5, final fantasy 14, street fighter 3rd strike... ve daha bir çoğu. 100 civarı oyun diyorum. çoluğunuza çocuğunuza alın en az 2 sene keser onu :) bu bayramda sevindirin :P
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Kusura bakma :) 2 gündür eve uğramıyordum görmedim mesajı.

benim ps2 yi satma nedenim kenarda boşuna durmasını istememem. 2 senedir oynamıyorum. ps3 çıkıpta ps2 ye çıkan oyunlar kesilince makineyi kenara kaldırdım.

aletin durumuna gelince alette herhangi bir sorun yok. hiç mor dvd kullanmadım. en son kaldırırken de dvd çizik içinde değilse okuma problemi yaratmadı. belki kolları nemi bir bezle temizlemen gerekir o kadar.

fiyatın son oluru 200 lira. çünkü yanında bir dünya oyun veriyorum. bunlar yine mor dvd değil. bunları toplamak bana baya bir paraya mal olmuştu. yani alan kişiyi epey bir meşgul edecek oyun var.
Mesaj tarihi:
Sende haklısın o konuda ama 200 liraya xbox 360 elit varken outofdate konsola o kadar para vermek bana pekde cazip gelmiyor aslında bende kendime değil kardeşime almak istiyordum sıkılıyor diye yoksa laptop beni idare ediyor o konuda
  • Yeni Oluştur...