Natural Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 one hundered year's song[signature][hline]ibiğim ben ibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Michael Jackson - Billie Jean Black - Wonderful Life Phil Collins - Another Day In Paradise[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle [Bu mesaj nameless13 tarafından 22 Eylül 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Böyle bir kıyaslama yapamam çünkü her şarkı ayrı güzeldir[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 300-500[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanchure Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Sweet Dreams derim..[signature][hline]>>Bana yukarıdan bakarsan ben şeytanım. Aşağıdan bakarsan ben Tanrı'yım. Karşımdan bakarsan ben SEN'im<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 emrah - boynu bükükler [signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Bach and his deltones - Brandenburg'a yollanan sipariş konçertomuz.mp3[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ŞAKUKAAAAA ŞAKLUKAAA ŞAKŞUKAAAA yyada ANANINİYOLAR YEE YEEE ANANI YİYOLAR YEEEE[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bence böle bişey kesinlikle belirlenemez ne anlamda baktığına bağlı[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 John Lennon +1.[signature][hline]baktım olmaz seyre daldım,anılardan bir tomardım çok yoruldum,çok daraldım,penceremden gir içeri E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valindel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 VH1 bi ara böyle bi anket yapmış Top100 şeklinde. 1. Queen - Bohemian Rhapsody 2. John Lennon - Imagine 3. Pink Floyd - Another Brick In The Wall valla bence 3ü de baba şarkılar ve 3ü de yüzyılın şarkısı ama bence de biraz ağır bir başlık olmuş, onca tür ve onca zaman...[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 cant take my eyes of(f) you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas773 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bence insomnia feytlıstan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Michael Jackson/Billie Jean [Bu mesaj einsof_totor23 tarafından 25 Eylül 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Cuce, 22 Eylül 2004 01:00 tarihinde demiş ki: Cok zor binlerve sarkı var sendigi insanın. en sevdigim paint it black en önemli the wall +1 +1 ve gene +1[signature][hline]imzamda komut kullanamıyoruuuum! :hrr: :hmm: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 adam sum 41 demis yaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uche Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yy'ın sarkisi kesinlikle metallica _one olmali darkness inprisoning me all that I see absolut horror I can not live Ican not die traped myself body my holding cell ......[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Queen - Bohemian Rhapsody salak bi grubun konserini beklerken, birisi mirildanmaya basladi, 6 kisi katildi, sonra dalga halinde herkes dahil oldu... sanirim 100 yilin sarkisi yapar bu onu... Can't get my eyes off (of) you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Sly-One, 22 Eylül 2004 00:56 tarihinde demiş ki: hangi yüzyılın önceki yüzyıldan kaç grup biliosunuz ki önceki yüzyıl 20. olduğuna göre 2-300 tane biliyoruzdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 1.stairwayto heaven-led zeppelin 2.bohemian rhapsody-queen 3.the wall-pink floyd 4.steppenwolf-born to be wild 5.smells ilke teen spirit-zırvana 6.stxy-boat on the river 7.yusuf islam-lady d abanville 8.dire straits-brothers in the arms 9.bob marley-no woman no cry 10,alice cooper-hell is livin with out you 11.elp-hoe down 12.eagles-hotel california 13-the doors-you are lost little girl 14.the doors-peace frog 15.kiss-killer 16.bill withers -aint no sun shine 17.cream-i shot the sheriff 18.deep purple-speed king 19.aero smith-dream on 20.elvis-little less conversation 21.animals-house of the rising sun 22.cream those were the days 23.uriah heep-look at your self . . . . kime göre? neye göre ? diye sorarlar adama bana göre böyle aklıma gelmaeyen onca şarkı da cabası[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ajdar - nane nane (remix - dı 14 üncü versiyin.)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 metallica enter sandman de suzeldir.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 guns n' f*@!k n' roses - paradise city[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 it s the final countdown' dur.[signature][hline] DiaBLeSSe, 23 Eylül 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Ya yapma =o/ mesafeler koyuyor bu şarkılarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar