Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Orchestra 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi oyun çok kötü ya
tıkladığım halde ateş etmeyen silahlar, i7 960, gtx 480 varken bile medium ayardaki fps düşüşleri, takılmalar, reload animasyonu bitmeden melee vurmayan karakter, saçma sapan harita bugları, gayet kötü tasarlanmış haritalar, EEEH YETER BE dedim ve çıktım oyundan
isyan ettim sonunda
Mesaj tarihi:
Developer dediğimiz adamlarda mod yapımcısı falan zaten, büyük firma değil ki? Mod yapıp başarılı oldular, 2. oyunlarını paralı satıyorlar işte. Natural Selection 2 stili.
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
10 dolara düşünce bi hata edip aldım

High olmasına rağmen çamur gibi olan grafiklere mi yanayım, kimin kim olduğunun anlaşılmamasına mı yanayım, çöksen çökülmüyor kalksan kalkılmıyor yürüsen yürünmüyor ona mı yanayım, velhasıl Battlefield 1942 veya COD-1 kadar bile değil şu devirde cidden 10 yıl geri kalmış bir oyun...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Güncel

Yeni patch geldi buyrun patch notes

özet geçersek birkaç yeni harita, classic ve action şeklinde 2 tane yeni oyun modu, azıcık da optimizasyon yapmışlar. Özellikle classic modu ile ilk oyuna benzetmeye çalışmışlar daha bi hardcore olmuş şahsen ben çok beğendim.
yaniii, eh işte.. adam etmişler sanki biraz

bu da trailer
[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uy-icZqyfuA#!?feature=oembed" width="459">

ha bide steamde free weekend yapmışlar, satın almak istiyene de %75 indirim yapmışlar $9.99 oyun şuanda.

alın dursun köşede, adamlara destek olun çok fakirler lan.
  • 2 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
3 fonksiyon tek tuşta panpa. cover, bandage, interact. 1 saatlik territory maçında belki 1 kere falan kullanıyorum ama dursun yani ne zararı var. leani mesela direkt sildim q ve e'yi değiştirince, yeni tuşta atamadım, o daha gereksiz.
  • 8 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni content gelmiş.

EDIT: yeni content aslında ekim ayında gelmiş ama indirime düştüğü için yeni gördüm. :( yine de oyunun yaşına bakılırsa iyi bir şey
  • Yeni Oluştur...