Gunn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Yeni aldığımız Villa da son finalim olan Çarşamba akşamı muhteşem bir parti verilecek!!! Tüm Ultima tr camiası davetli :) İçki yemek gırla olacak. Ayrıca insanları bizim guilde alıp güreş turnuvası da yapıcaz :) Hediye getirmek ve sızana kadar içmek ZORUNLUDUR!!! Ek bilgileri buradan ileticem[hline]http://www.geocities.com/grinsshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Oh be, ellerinize saglık. Yasasın aksiyon :) Ava da gidecek miyiz sonra topluca? Shadow Wyrmler haber yollamıs, bekliyorlarmıs bizi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 ava gitmeyiz sanırım ya çok dağılırız. ev zaten bomboş istediğimiz gibi tepiniriz isterseniz drag getirip release ederiz. İsterseniz Fatih Altaylı ve psiklog başhekimler korosunu konu alan bir tiyatro (komedi) düzenleriz.[hline]http://www.geocities.com/grinsshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 ben kesın ordayım :) hatta bos karakter slotu olanlar arif verimli fatih altaylı diye karakter yaratsınlar ehe iice geyik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 saat kac gibi? ayarlanmam lazim da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 ayyy çalışmıyor olursam kesin gelirim. negzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 ben de gelcem ben de! yasasin![hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Muhabbet gece olacak güzel bi dizayn yapıcaz işte. Hazır ev boşken tepinelim biraz. Not: çiçek getirmeyin TEGV ye bağış yapın.[hline]http://www.geocities.com/grinsshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 CUma versek şu partiyi olmaz mı yafs Neyse cuma da veririsin bi parti daha[hline]ELV ENMELU ALA ÜÏÉ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayabusa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 bede gelıoms :)[hline]Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 statue getirecem:) prawler sen uo yu birakmamis miydin son defa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 ne uo su adam bilgisayarı bırakmıstı, sanırım bu golden shot oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 yok bisey olmaz golden shot falan koymuyo prawler a... nereye gidiyor genclik~.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Parti saat 9:30 - 10:00 gibi başlayacak. Gelirken biraz içki neyin getirin de kıtlık olmasın.[hline]http://www.geocities.com/grinsshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2002 Praw ben gidicem olm partiye sana noluo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 ay ben gelemiorum galiba :( UO Resimlere foto bekleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 ay tam bırakıyordum acc buldum OSI ye Şnas ki ne şans Neyse azalttık Bilgisayarı bayağı Olayalr yolunda işte bIrakmama gerek yokmu$[hline]ELV ENMELU ALA ÜÏÉ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 gunn lol silarin`i gordum dun gece brit bank`te agliodu gitti paraciklarim villa aldik, hic param kalmadi die heheheh haa, bi de bu foxx da pek kazikci demeyi ihmal etmedi :P[hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 nie hafta sonu yapmıyosunuz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 Lol be benimde son finalimdi bitti bugün... yippeeee hürüm artık...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 ikinize de gecmis olsun valla[hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2002 heheh yok foxxa laf ettirmem. neticede iyi yerde ev. o kadar para ederdi hatta kasılsa fazlaya da satılır. Sadece silarin'in genetik kodunda bizde bulunan "her sene %100 enflasyon" DNA sı olmadığı için fiyatların iki ayda yüzde 8500 artmasına alışamadı hala. Düşünün adam 9 ay önce evini 1.5 milyona alırken 26 milyona castle önermişler adama. :)[hline]http://www.geocities.com/grinsshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Hehehe parti süper oldu hepinize çok teşekkür ederim bi sürü resim aldım işallah yakında yollarım resimler kısmına. Yanlız hediye getiren arkadaşlar çok mahçup etti söyliym. Etrafı Türk işi dağıttıktan sonra Fele gittik iki tane gemi satın aldık. iki gruba ayrıldık ve korsancılık oynadık. çok zevkliydi :) Dark ve ekibi tozumuzu attı :))) Ultimada en eğlendiğim günlerden biriydi :)[hline]http://www.geocities.com/grinsshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Bişeyler yazıcaktım ama ev sahibini bekledim :) partinin 20 dakikasında yoktum telefon yuzunden ama cok zevkliydi korsancılık olayı superdi ya (2 client gocmesi ve 2 makine cokmesi sonucu azcık oynadım ) eueh athe aksam kopardı beni gemideki tavuk olayı superdi lol umarım bi daha boyle guzel bi organizasyon olur hepinize tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2002 spordan gec geldim, villaya ugradim kimse yoktu bende kendi kendimi destardda eglendirdim :( ... hediyeyi de veremedim bi ara veriim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar