zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Hz1'de kalma varmı?(Dersten) Varsa yandım :)[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 valla ben İAL'deyim ama kalma var. yok ben kalmıyorum.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 HazIrLIkta kaLma yok herhaLde... KaLIyosanda kafan hiç ingiLizceye ßamIyo herhaLde...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe Add Him My Icq List MatriX Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bizim sınıfta var bi tane kalmış öğrenci geççen seneden. ama artık gelmiyo o ayrı.benim hzlık bitiyo bu sene[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hazırlıkta ikinci dönemde ingilizceden 1 alırsan geçen dönemki notun ne olursa olsun kalıyor(muş)sun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 kalırsın[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ahah zamanında bende hazırlık 2 de bütünlemeye kalmıpştım bütün yaz ingilizce çalışmaktan imanım gevremişti... mavi tura çıkılıyor millet güvertede eğleniyor babacum ise aşşağıda ders çalışıyor arada hava alsın yüzsün die izin veriliyor... peeh ne zamanlardı be... ama acısını oerta okulda çıkartmıştım nasılsa şök falan vardie salmıştım böle notlarda ileri derecede kötüydü :) herhalde bizim okulu ewn rahat, sakin, aheste bitirecek olan eleman benolacam :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Hazirlikta kalma yoktur.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Hayatımda ilk takdir aldığım seneydi Hazırlık. :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar