Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genclerbirligi-Fenerbahce

_Tora_

Öne çıkan mesajlar

Rüştüye verilen paralar helal olsn az bile alıyo nekadar doğru bi transfer olduğunu kanıtladı volkan olsa şu anda bu yerde olamazdık.

Maç çok ilginçti hakkaten bende gördüğüme duyduğuma inanamadım. Fener kazanmasını bildi desem, diyemiyorum son 4 dk da beklenmezki. Bugün şans denen faktör fazlasıyla bizimleydi demek en doğrusu olur sanırım..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Bence rıdvan ne derse çıkıyo ayrıca tam bir yorumcu yani adam gibi ve objektif bakıyo her olaya kimse eleştiremez rıdvanı bu konuda.Ama mesela cüneyt tanman her zaman gsyi haklı görüyo hep biyerlerden bişe bulup bok sürüyo.bana göre hiç objektif bi yorumcu deil.Gsli olduundan demiyorum ama çok taraflı yorumlar yapıyo.bu benim şahsi fikrim
Man utd maçına gelince rooney de oynuomuş.servet olsaydı onu nistelroyla boğuşçak adam olurdu en azından birini oyalardık ama servet yok.Böle olduğu için lucianoyu nistelroya vercek ama rooneyi savuncak adam yok tabi
Ayrıca kanatlar tam gaz işliyo man utd nin nası durdurcaz bilmiyorum
Ronaldoyu ümitle giggside denizle tutmaya calıscak heralde
Umarım yine şans mans bişeler olur ölü topdan gol penaltı falan :) Yoksa çok zor orda man utd yi yenmek
Ama yenilsek bile kimse işte hüsran fener man utdyi yenemedi falan demicektir
Sosyal ağlarda paylaş

yavrum alex ben bir fenerli olarak fener bu kadar berbat oynadı maçı alex kazandı diyorum ama sonuçta 3 puan[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

gençlerin kale arkası kombine kartını aldık (40 milyon, maraton da 100 milyon) 5 arkadaş gittik cillop gibi izledik valla hem ankara takımına destek hem de eğlence oldu, tavsiye ederim gs ve ts hala gelmedi 40 milyona 5 maç seyretsen yine süper,
bu arada bütün maç denizi yuhladılar ama serkana çıt çıkmadı anlamadım ben niyedir?
ha bide maçtan 2-3 saat önce gitmeyin sakın bangır bangır defalarca çalınan serdar ortaç ve 1 numara gençler şarkıları yüzünden 2 gündür başım ağrıyo lanet olsun![signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...