bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 7milyon $ verip kaliteli adam alırsan işte seni böyle ipten alır... her takıma lazım alex[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya 1 taneyi anladım da 2 tane noluyo kardeşim bea biraz insan taklidi yap[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 manchester bekle biz geliyoruz :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Selametle gidin her zaman İngilizler in yenilmesini isterim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Fenerbahçeyi sevmesem bile sırf ingiliz gıcıklığı İnşallah alır fb Tamam Türkiyede nefret ediyorum ama avrupada en azından Türkiyeyi temsil ediyor.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Rüştüye verilen paralar helal olsn az bile alıyo nekadar doğru bi transfer olduğunu kanıtladı volkan olsa şu anda bu yerde olamazdık. Maç çok ilginçti hakkaten bende gördüğüme duyduğuma inanamadım. Fener kazanmasını bildi desem, diyemiyorum son 4 dk da beklenmezki. Bugün şans denen faktör fazlasıyla bizimleydi demek en doğrusu olur sanırım..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 M.Utd intikam ateşiyle yanıp tutuşuyo...Ama bendede bi ingiliz düşmanlıgı war... Aynen fb sevmiyom ama ingilizleri yensinlerde biraz zor !!!!![signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bence rıdvan ne derse çıkıyo ayrıca tam bir yorumcu yani adam gibi ve objektif bakıyo her olaya kimse eleştiremez rıdvanı bu konuda.Ama mesela cüneyt tanman her zaman gsyi haklı görüyo hep biyerlerden bişe bulup bok sürüyo.bana göre hiç objektif bi yorumcu deil.Gsli olduundan demiyorum ama çok taraflı yorumlar yapıyo.bu benim şahsi fikrim Man utd maçına gelince rooney de oynuomuş.servet olsaydı onu nistelroyla boğuşçak adam olurdu en azından birini oyalardık ama servet yok.Böle olduğu için lucianoyu nistelroya vercek ama rooneyi savuncak adam yok tabi Ayrıca kanatlar tam gaz işliyo man utd nin nası durdurcaz bilmiyorum Ronaldoyu ümitle giggside denizle tutmaya calıscak heralde Umarım yine şans mans bişeler olur ölü topdan gol penaltı falan :) Yoksa çok zor orda man utd yi yenmek Ama yenilsek bile kimse işte hüsran fener man utdyi yenemedi falan demicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 manchester gol atamaz bize gençler atart manchester atamaz.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Fistan, 25 Eylül 2004 11:08 tarihinde demiş ki: manchester gol atamaz bize gençler atart manchester atamaz. dimi?[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 açıkcası ben bu maçta manch. fark beklıyorum çünkü fb nın defansı berbat ama rüştü faktörü var. hmmm[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 man utd karsisinda elbette boyle bi fb beklemiyorsunuzdur umarim,en azindan yuruyerek oynamayiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Gol atamayız ama yemeyızde.Alırız 1 puan pasalar gıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yavrum alex ben bir fenerli olarak fener bu kadar berbat oynadı maçı alex kazandı diyorum ama sonuçta 3 puan[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Azmodai, 25 Eylül 2004 01:31 tarihinde demiş ki: ne diim. sonucta kazanan taraf onemli oyun degil heh. eeh td luce olunca değişiyor herhalde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 gençlerin kale arkası kombine kartını aldık (40 milyon, maraton da 100 milyon) 5 arkadaş gittik cillop gibi izledik valla hem ankara takımına destek hem de eğlence oldu, tavsiye ederim gs ve ts hala gelmedi 40 milyona 5 maç seyretsen yine süper, bu arada bütün maç denizi yuhladılar ama serkana çıt çıkmadı anlamadım ben niyedir? ha bide maçtan 2-3 saat önce gitmeyin sakın bangır bangır defalarca çalınan serdar ortaç ve 1 numara gençler şarkıları yüzünden 2 gündür başım ağrıyo lanet olsun![signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar