Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genclerbirligi-Fenerbahce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi hükmen olayı falan wamı fizban ??...warsa yattık demektir..gitti bizim kuponcuklar :)))...şaka bi yana cidden helal fenere..ama ben biliyodum onlar çevirirler macı..:)[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
Mesaj tarihi:
heyt ulan bu ne ya 2 gol beleşten kazandık goller beleş deil ama maç beleşti harbiden bok gibi oynadı maç boyunca alex çıktı 2 tane caktı helal olsun valla[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
yok böyle bir olay ya..
çok komik...dedim ki maçı dinlemeyeyim,dinleyince fener yeniyor..85 de dinlemeye başladım fener yendi,bir daha fener maçını radyodan dinleyen fenerli olsun :([signature][hline]click here
Mesaj tarihi:
alex 2 gb 1[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
  • Admin
Mesaj tarihi:
büyüdür büyü[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
insight_13, 24 Eylül 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
tbr fb...haftaya ezile ezile yenilceksin!!!!

:) lol kendi maçlarınızdan çok bizimkilerlen ilgilenir oldunuz kaçıncıydınız[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
said:
insight_13, 24 Eylül 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
tbr fb...haftaya ezile ezile yenilceksin!!!!
P3I<1 ß@ß[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
  • Yeni Oluştur...