NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Aslında çok kedi köpek insanı değilimdir kuş severim daha çok ama bu köpeğe bayılıyorum arkadaş ilerde bundan almayı düşünüyorum. Az buçuk alışkanlıklarını falan biliyorum sormak istediğim trde bulunabilir mi bulunursa kaça patlar yada sahiplenme ihtimali olur mu? Birde evde ızdırap çeker mi bu hayvan. http://www.dogbreedinfo.com/images10/PembrokeLucy2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ein! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bu türden sokak köpekleri var türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 çiftliklere falan sor bin eurodan kitlerler muhtemelen trde fazla yoksa bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 TR de yok ureten kimse, ama alacagın zaman haber ver getireyim sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi yurtdışından hayvan getirmek sıkıntı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 adını da mozilla koyucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 getirebilcek birini tanıyorum sorayım ciddi düşünüyosan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar