Lamrowner Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 mrb arkadaslar ben ilk defa script isine girdim ole bir server acmak istiyorum yani normal olarak denedim indirdim sphere dosyasini sonra ne yapmam gerekiyor daha dogrusu okudum 3 4 sitede sphere turkde faln yapmad1m bana sade ve herseyi tam anlatabilecek biri varmi kiletlemezsiiniz iyi olur:)
keyn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sana niye kimsenin cevap yazmadıgını soyleyim. 1.sebep her gun bir tane turuyor zaten (server) 2.sebep scripting isine yeni girdigini soyluyorsun ve server acmak istiyorsun boyle sacma birsey yapman hickimse tarafından onaylanmaz..[signature][hline]Always Rammstein
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Uzun hikaye..[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: kaan0489, 25 Eylül 2004 20:33 tarihinde demiş ki: sana niye kimsenin cevap yazmadıgını soyleyim. 1.sebep her gun bir tane turuyor zaten (server) 2.sebep scripting isine yeni girdigini soyluyorsun ve server acmak istiyorsun boyle sacma birsey yapman hickimse tarafından onaylanmaz.. sacma birsey yapman hickimse tarafından onaylanmaz.. Orda kal ishte.. Sen kimsenin öğrenim hakkını kısıtlayamazsın![signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. [Bu mesaj Deathrack tarafından 25 Eylül 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yahu sölemiyorsanız link verin ona baksın bari :yapma: . Adamı ne uğraştırıyorsunuz . http://forum.paticik.com/view.php?id=80998&page=1 burda ben anlatmıştım incele istersen . olmazsa başka linklerde veririm patinin içinden[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
-Revenant- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben sana caresini soylim ALT+F4 Yapiyorsun tum sorunlarin cozuluyor :D[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Monitör'ün üzerine bir bardak suda iyi gidebilir. İşe yaramadımı? Ozaman kasayı açıyoruz,bi yıldız tornavida lazım,sonra işlemci fanımızın üzerine bigüzel soğuk suyumuzu döküyoruz,bu çekilde hem işlemciyi inanılmaz derecede overclock edebilir hemde bütün problemlerin kökünden kurtulabiliriz :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Buraya bi bak[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..
Lamrowner Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 benim amacim zaten buyuk bir server kurmak diil sadece nasil acildigini ogrenmek isrtiyortum dier sitelerde okudum sphere turk spheregen tr faln ama yapamadim sade bir dilde ogrenmek istedim o kadar hepinize tsk ederim
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Üzgünüm site kapalıymış.. Ben acık sanmıstım, sphere ile ilgili en ince ayıntılarına kadar anlatıyordu..[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ingcen var ise bunu incele ve tabiki şurda yazan ne varsa(runuo dısında)aç oku[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Korax ve Revenant milletle dalga gecmek cokmu hosunuza gidiyor? Biraz yardımcı olmayı deneseniz hem sizin kariyeriniz icin hemde baskaları icin cok iyi olur.. Boyle giderseniz yakında 0'ın altına duseceksiniz.. Kimse anasının karnından tecrübeli olarak dogmadı sizde bir zamanlar boyleydiniz, o arkadasın yerine kendinizi koyun ve öyle cevap yazın..[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 nick bi grp geldi bana.kusura bakmada lamerowner sandım bi an.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Scripting Bolumundekı Script Hakkındaki Yazıları Okuyabilir, Burada Sorular Soran Arkadaşların Sorularına Cevap Veren Arkadaşların Yazdıkları Yazıları Dikkatlice Takip Edersen Öğrenebilirsin.. Ama İlk Oncede İçinde Script Öğrenme Duygusunun Olması Gerekiyor.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Duygu deilde Merak - istek diyebiliriz.. Benim gibi sabahlara kadar uyumadan 2 ay boyunca pc basından kalkmadan denersen cok uykusuzluk sorunu cekersin. O günden beri gecem gündüz, gündüzüm gecem oldu..[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..
-Revenant- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sphere exe ye bakip virus diye makinayi kapatanlara ne ogretebilirsinki dil dokcen adam iki dakka sorna skilcak alt f4 cekcek ? [Bu mesaj -Revenant- tarafından 25 Eylül 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Revenant- tarafından 25 Eylül 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ne kadar çok seviosunuz köstek olmayı hayret ediyorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: -Revenant-, 25 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki: sphere exe ye bakip virus diye makinayi kapatanlara ne ogretebilirsinki dil dokcen adam iki dakka sorna skilcak alt f4 cekcek ? [Bu mesaj -Revenant- tarafından 25 Eylül 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Revenant- tarafından 25 Eylül 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Orası Ona Kalmıs Biz Onerılerımızı Soyluyortuz. Ogrenmek İstiyorsa Kasması Lazım.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier
mikado Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 milletin bencilligine bak, birde kardesimiz hemen owner yapmis ismini oda guzel :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Öne çıkan mesajlar