Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Simdi soyle ilginc bir durum var ki: Ekran kartimin yeni versiyon driverimi yuklemis olmama, direct x9.0 a sahip olmama ve dxdiagda herseyin normal olmasına ragmen warcraft oyununu acinca oyunun acilmasina ragmen goruntu gelmiyor. monitörün tüm ışıkları yanıp sönmeye başlıyor... oyunun açıldığını biliyorum çünkü o ana menüdeki zincir sesleri duyulabiliyor.. escape tuşunu bi kaç kez kokleyince de cikiyorum oyundan... bir fikri olan var mı acaba?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 reinstall dene bi de...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 çözünürlük sorunu olabilr ama tabi yapabilcen çok bişey yok sanırm bencede reinstall dene öncelikle[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bende de aynı sorun vardı ama yeni driver çözmüştü olayı... Çözünürlükle oyna ya da ilk bi tekrar yükle arkadaşların dediği gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bende de olmuştu ekran kartı driverlarını güncelle, olmazsa çözünürlüğü düşür, eğer o zaman da çalışmazsa başka bi sorun vardır.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 atıyorum tarama hızı güvenli modda değilse oyunun çözünürlüğü masaüstü çözünürlüğünden fazlaysa olabilir[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 up[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bence monitör tazeleme hızı gerektiğinden fazla bir değere çıkıyor. monitörün öyle garip bir tepki vermesi bundan olabilir, başka bir şey gelmedi aklıma. directx 9.0b daha güvenli diye biliyorum. bir onu yüklemeyi dene. tazeleme sorunu için ise, RefreshLock adlı bir program var. bu programı aktive ettiğin zaman, olabilecek bütün çözünürlüklerde optimal tazeleme hızını kullanıyor. windows istediği kadar sapıklık yapsın, monitörün desteklediğinden yüksek bir değere çıkıp sapıtamaz. program da 1 exe'den oluşan küçük ve basit bir program. 2-3 yıldır kullanırım. yanlız sitesini google'dan buldum, umarım doğrudur ve umarım sorunu çözer.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 direct x 9.0c var bende.. bu refreshlock programını bulamadım bir turlu ama.... yani o siteden indirilemiyor.... imdak[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bu arada reinstall manyağı ettim zaten warcrafti.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 daha onceden bu bilgisayarda bu oyunu oynamıştım ben.. çalışıyordu... monitörü manual olarak 60hz den yükseltmeye çalıştım... oyunda verdiği aynı hatayı verdi...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Estel_Anorien, 23 Eylül 2004 23:03 tarihinde demiş ki: Simdi soyle ilginc bir durum var ki: Ekran kartimin yeni versiyon driverimi yuklemis olmama, direct x9.0 a sahip olmama ve dxdiagda herseyin normal olmasına ragmen warcraft oyununu acinca oyunun acilmasina ragmen goruntu gelmiyor. monitörün tüm ışıkları yanıp sönmeye başlıyor... oyunun açıldığını biliyorum çünkü o ana menüdeki zincir sesleri duyulabiliyor.. escape tuşunu bi kaç kez kokleyince de cikiyorum oyundan... bir fikri olan var mı acaba? tıpatıp aynısı sorun ben de jedi academy singleında yapıordu. Daha once oynuodum (oyun ilk cıktıgında :)) 1 sene felan sonra yukledim oyun calismamaya basladi demek ki sürücüden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bulamadım. yok[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 aynı sorun başıma geldi windows tazeleme oranı oalrak garip değerler ullanmaya çalıştığı için warccraft aşıldığıında görüntü sapıtıyordu. Kısaca tazleme oranıyla ilgili bir sorun monitörün oyunu açtığın çözünürlükte kaç hz çalışıyorsa onu windows dan ayarlaman gerekiyor (ekran kartı nvdia sie advanced ayarlarında refresh rateleri maual olarak ayarlayabildiğin bir kısım var) Bende görüntü zamanlama olarka geçiyor bir de bütün refresh rateleri 60 da sabitlemişim (monitörüne göre kendin ayarla)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 up[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar