bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ehu amerikada kaç insanın türkiye den haberi var acep? =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: decoy, 26 Eylül 2004 00:54 tarihinde demiş ki: chimera ve selocan ozellikle chimera cok sacma bi msj atmissin cocuk onları gorse belki o da cizmek ister eger ki okuma yazması varsa biraz turkiyeyi gorur cocugun amerikadan bile haberi yoktur buyuk ihtimalle haklısın böyle düşünmemiştim ama çizim bir yetenektir sonradan kazanılır mı bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: blackchaos, 26 Eylül 2004 00:55 tarihinde demiş ki: ehu amerikada kaç insanın türkiye den haberi var acep? =) sorun o degil ki ben daha cok cocugun dunyadan haberi var mı anlamında soyledim yani biz burada elestiri yapabiliyoruz onla bunla ilgili ama o cocugun bunlardan haberi bile yok. Mesele kisilik meselesi.[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Chimera167, 26 Eylül 2004 00:55 tarihinde demiş ki: said: decoy, 26 Eylül 2004 00:54 tarihinde demiş ki: chimera ve selocan ozellikle chimera cok sacma bi msj atmissin cocuk onları gorse belki o da cizmek ister eger ki okuma yazması varsa biraz turkiyeyi gorur cocugun amerikadan bile haberi yoktur buyuk ihtimalle haklısın böyle düşünmemiştim ama çizim bir yetenektir sonradan kazanılır mı bilemem... sorun o da degil ki, onemli olan kendinin bi ise yaradigini gorebilmesi.[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Çocuğun Türkiye'den haberi olunca ne olacak? "Vay be benim gibi ne çok kişi varmış üzülmeme gerek yok" mu diyecek ? Hala karnını nasıl doyuracağının derdinde olacak. Ya da çizmeye özenecek birşeyler karalayacak. Peki nasıl bu işten para kazanacak ? Hadi diyelim bir çocuk fırsat yakaladı bunun eski gazete parçalarına çöpten bulduğu kalemle yaptığı çizimleri birisi gördü beğendi vs... Sen böyle durumda olan çocuklara Leman, Penguen verip hepsini karikatürist yapamazsın ki.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bir örnek daha bizim apartman görevlisinin oglu gelip benden oyun istedi seçti sonra dedi ki ben bu kış bilgisayar alıcam o zmn bunları bana werir sin tmm diyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Selocan, 26 Eylül 2004 01:00 tarihinde demiş ki: Çocuğun Türkiye'den haberi olunca ne olacak? "Vay be benim gibi ne çok kişi varmış üzülmeme gerek yok" mu diyecek ? Hala karnını nasıl doyuracağının derdinde olacak. Ya da çizmeye özenecek birşeyler karalayacak. Peki nasıl bu işten para kazanacak ? Hadi diyelim bir çocuk fırsat yakaladı bunun eski gazete parçalarına çöpten bulduğu kalemle yaptığı çizimleri birisi gördü beğendi vs... Sen böyle durumda olan çocuklara Leman, Penguen verip hepsini karikatürist yapamazsın ki. anlamak istemiyosun sanırım AMAÇ ONLARI BİRER KARİKATÜRİST YAPMAK DEĞİL zaten. Olay yine cocukta bitiyor, en azından hic bir sey de olmazsa o cocugunu boyle bir zulüm etmez, alıp okudugun pengueni cocuga goturmenin zararlı bir tarafını goremiyorum.[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Ardeth, 26 Eylül 2004 00:50 tarihinde demiş ki: en azından siz düşünüyorsunuz vicdanınız rahat etsin daha bu yaşta böyle bir durumda ne kadar yardım edebilirsinizki kendinizi fazla üzmeyin dendiği gibi hiç düşünmeden 300 milyon harcayıp kendinden 300 bin isteyen çocuktan iğrenenlerde var. Ha ama sokaktaki herkeste tekin değil bunu kabul etmeniz lazım ben ne tipler gördüm... +1 Okuldan 2 arkımın basından gecti... Ali die bir arkadasım bostancıda caddeye yakın bi evde oturuyor.Bir arkadası gelmis caddeden eve giderken bi cocuk para istiyo.DİKKAT 2 ark suan Ali'nin evinin onundeki sokaktalar.Tmm al dio 1 milyon cıkarırken ters eliylede 10 milyon cıkıyo (kotun cep dar oldugundan)Daha ne oldugunu anlamadan hop cocuk bi ıslık calıyo 4 tane 10-11 yas grubu tinerciler alini bogazına bıcak dayıyolar (cocuklar alinin cenesine gelmiyolarmıs) Ali ve arkadası tellerini artı 40 milyon verdikten sonra bu 10-11 yas grubu tinerciler kayıplara karısıyolar. Mutlu son teller bulundu alininki 5.elde arkadasının ki 3.elde lol ise bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 oha diyorum başka bişey demiyorum böyle heriflerde war demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: decoy, 26 Eylül 2004 01:07 tarihinde demiş ki: said: Selocan, 26 Eylül 2004 01:00 tarihinde demiş ki: Çocuğun Türkiye'den haberi olunca ne olacak? "Vay be benim gibi ne çok kişi varmış üzülmeme gerek yok" mu diyecek ? Hala karnını nasıl doyuracağının derdinde olacak. Ya da çizmeye özenecek birşeyler karalayacak. Peki nasıl bu işten para kazanacak ? Hadi diyelim bir çocuk fırsat yakaladı bunun eski gazete parçalarına çöpten bulduğu kalemle yaptığı çizimleri birisi gördü beğendi vs... Sen böyle durumda olan çocuklara Leman, Penguen verip hepsini karikatürist yapamazsın ki. anlamak istemiyosun sanırım AMAÇ ONLARI BİRER KARİKATÜRİST YAPMAK DEĞİL zaten. Olay yine cocukta bitiyor, en azından hic bir sey de olmazsa o cocugunu boyle bir zulüm etmez, alıp okudugun pengueni cocuga goturmenin zararlı bir tarafını goremiyorum. 1.Cocuk okuma yazma nerden bilsin. 2.Daha cop toplicak dilencek vs. EKMEK yicekken oturup 3-4 saat (diorum cunku cocuk ordaki espirileri cozebilirmi hayatında kac kere tv vs. gormus) 3.Gulmek bu cocukların hayatını kurtarmaz karnını doyurmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bu cocukları kotu isler yapmadan incik boncuk saticiliginda felan yakalamk lazım[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Sayın decoy; demek istediğinizi anladım. Tek düşündüğüm bunlardan daha öncelikli şeylerin olduğu. O yüzden dergi verme fikrine pek ısınamadım.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bakırköy de otururken orada tinerciler vardı bi kaç kez yolumu kesmişlerdi arkadaşlarla birini adam akıllı dövdükden sonra hepsiyle arkadaş olmuştuk. aslında çok iyiler muhabbetleri flm çok eğlenceli asla utanmadım yanlarında durmaktan gelip oturdum birini tinerden vazgeçirebildim.İnşallah devam etmiyordur.Gelip beni çağırırlardı hepsine bira alırdım içerdik birlikte gece vakti sokakta arkadaşlarıda alırdım. çok şey öğrendiler çok şey öğrendim. yemek yerdik maça giderdik hep bizim zengin veletlere ısmarlatırdım =) Ailem çok kızardı takıldığım için. benım ve arkadaşlarımın yanında asla tiner kokulu gelmezlerdi çok sadıklar çok farklı insanlar...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Halueth-N, 26 Eylül 2004 01:12 tarihinde demiş ki: said: decoy, 26 Eylül 2004 01:07 tarihinde demiş ki: said: Selocan, 26 Eylül 2004 01:00 tarihinde demiş ki: Çocuğun Türkiye'den haberi olunca ne olacak? "Vay be benim gibi ne çok kişi varmış üzülmeme gerek yok" mu diyecek ? Hala karnını nasıl doyuracağının derdinde olacak. Ya da çizmeye özenecek birşeyler karalayacak. Peki nasıl bu işten para kazanacak ? Hadi diyelim bir çocuk fırsat yakaladı bunun eski gazete parçalarına çöpten bulduğu kalemle yaptığı çizimleri birisi gördü beğendi vs... Sen böyle durumda olan çocuklara Leman, Penguen verip hepsini karikatürist yapamazsın ki. anlamak istemiyosun sanırım AMAÇ ONLARI BİRER KARİKATÜRİST YAPMAK DEĞİL zaten. Olay yine cocukta bitiyor, en azından hic bir sey de olmazsa o cocugunu boyle bir zulüm etmez, alıp okudugun pengueni cocuga goturmenin zararlı bir tarafını goremiyorum. 1.Cocuk okuma yazma nerden bilsin. 2.Daha cop toplicak dilencek vs. EKMEK yicekken oturup 3-4 saat (diorum cunku cocuk ordaki espirileri cozebilirmi hayatında kac kere tv vs. gormus) 3.Gulmek bu cocukların hayatını kurtarmaz karnını doyurmaz ben aciklamaktan bıktım siz sormaktan bıkmadınız. quote ettigin mesajı bir okusan daha süper olacak herşey.[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konusmakla bi yere varılmıyor gidip yardım edelim çok kişiyiz dövemezlerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 cocuk o dergiyi cope bile atsa cope atmis olur elinden bir sey gelmez en azından bir sey denemis olursun, en azından sen atacagina o atar cope o pengueni... Eğer severse de bi daha ki hafta tekrar getirirsin.[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: blackchaos, 26 Eylül 2004 01:14 tarihinde demiş ki: bakırköy de otururken orada tinerciler vardı bi kaç kez yolumu kesmişlerdi arkadaşlarla birini adam akıllı dövdükden sonra hepsiyle arkadaş olmuştuk. aslında çok iyiler muhabbetleri flm çok eğlenceli asla utanmadım yanlarında durmaktan gelip oturdum birini tinerden vazgeçirebildim.İnşallah devam etmiyordur.Gelip beni çağırırlardı hepsine bira alırdım içerdik birlikte gece vakti sokakta arkadaşlarıda alırdım. çok şey öğrendiler çok şey öğrendim. yemek yerdik maça giderdik hep bizim zengin veletlere ısmarlatırdım =) Ailem çok kızardı takıldığım için. benım ve arkadaşlarımın yanında asla tiner kokulu gelmezlerdi çok sadıklar çok farklı insanlar... kİM BİLİR NELER NELER ÖĞRENMİŞİNDİR şanslı bi insansın onlara uymadan onların nasıl oldugunu görmüş bir kişisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ver yani o dergiyi o gazeteyi. İlgilenmezse o kaybeder.[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... [Bu mesaj decoy tarafından 26 Eylül 2004 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: decoy, 26 Eylül 2004 01:19 tarihinde demiş ki: ver yani o dergiyi o bazeteyi. İlgilenmezse o kaybeder. Ilgilenir işinede yarar yakar ve ısınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Yahu penguen nedir? allah aşkına ya... Kime ne getirisi vardır. öğretici neyi vardır? Dünyadan bi haber olan adam ordaki espiriden ne anlar? ver kitap okusun. Türkçeyi penguendemi öğrenicek penguenlemi genişliyecek ufku. hey allahım ya...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: blackchaos, 26 Eylül 2004 01:21 tarihinde demiş ki: Yahu penguen nedir? allah aşkına ya... Kime ne getirisi vardır. öğretici neyi vardır? Dünyadan bi haber olan adam ordaki espiriden ne anlar? ver kitap okusun. Türkçeyi penguendemi öğrenicek penguenlemi genişliyecek ufku. hey allahım ya... Karikatür genel kültürün kaynagıdır yanlış düşünüyorsun çok fazla şey verebilir insana kültür sanat herşeyi ben şu anda sanat okulundayım bunun nedeni bu dergiler işte ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: blackchaos, 26 Eylül 2004 01:21 tarihinde demiş ki: Yahu penguen nedir? allah aşkına ya... Kime ne getirisi vardır. öğretici neyi vardır? Dünyadan bi haber olan adam ordaki espiriden ne anlar? ver kitap okusun. Türkçeyi penguendemi öğrenicek penguenlemi genişliyecek ufku. hey allahım ya... arkadas penguen olmaz icimizde bir yer olur. Zaten cocuga ozel almiyosun ki aldıgını veriyosun. Hatta biraz da temiz kullanırsın cocuk onun icin aldın zanneder belki daha cok ozen gosterir okumaya.[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: decoy, 26 Eylül 2004 01:19 tarihinde demiş ki: ver yani o dergiyi o bazeteyi. İlgilenmezse o kaybeder. ıste bu yuzden yardım etmek sıtemyıorum[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ne demek istedin?[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yazdıklarımı okuyun 5. nin sonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar