decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: blackchaos, 26 Eylül 2004 00:33 tarihinde demiş ki: ayrıca sokakta görüğünüz çocuklara para vermeyin. onun yerine onlara yararlı şeyler alın yada yemek yedirin. Ama para vermeyin +1500[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: blackchaos, 26 Eylül 2004 00:33 tarihinde demiş ki: ayrıca sokakta görüğünüz çocuklara para vermeyin. onun yerine onlara yararlı şeyler alın yada yemek yedirin. Ama para vermeyin Dogrusu bu olmalı bencede o zmn onu bırakan bu duruma iten ailesine de katkı olmuyor ama çocugun ihtiyacı karşılanmış oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: NuKe, 26 Eylül 2004 00:34 tarihinde demiş ki: @decoy yuh abi naptın. bizim zekamıza en yakın varlık maymun insanı maymunlardan ve kalan herşeyden birçok filmde de işlendigi uzere robotlardan ayıran tek şey duygularının olması.[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: RazorJimmy, 26 Eylül 2004 00:35 tarihinde demiş ki: Gel de yardım etme bu çocuğa.. Ama binlercesi var bu çocuklardan hangi birine yardım ediceksin.. Bu yüzden vakıflar var.. Bu vakıflara takılmak lazım.. Dedi de aklıma geldi okul bi kere bizi böyle bi yere götürmüştü sokak çocuklarının oldugu bir okul gibi vakıf gibi biyere onlar kendi elleri ile boncuklar yapmışlar 5-6 tane alırken çocuk abi alma onları ben yaptım hemen kopuyo onlar demişti :( bu çocuklar bu kadar dürüst işte ! Suç kimde peki ! AİLEDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 kim ne derse desin acıyorum ben o cocukların hele hele yaşlı fakir dilenen bi insanın yanından geçerken içim gidiyor. yaşlılara çok acıyorum yazık vallahi yazık.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Chimera167, 26 Eylül 2004 00:32 tarihinde demiş ki: Düşünmedim mi ama o çocuk - Ben böyle çok iyi satabiliyorum ewt hep böyle yapayım diye düşünmez mi ? Şimdi ne düşünecek peki? "Bu şekilde para kazanamıyorum ben bu işi yapmayayım artık". Sonra kendi yaşıtlarından bir grup çocuğun yaptığı gibi hırsızlık mı yapsın dilencilik mi yapsın? O çocuğu oracıkta mutlu etmek çocuğun gelecekte de bu işi yapıp yapmamasını etkilese ne kadar farkeder ki?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 BİZ ÖLÜMDEN KORKARKEN ONLAR ÖLMEK İÇİN GÜN SAYIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: RazorJimmy, 26 Eylül 2004 00:35 tarihinde demiş ki: Gel de yardım etme bu çocuğa.. Ama binlercesi var bu çocuklardan hangi birine yardım ediceksin.. Bu yüzden vakıflar var.. Bu vakıflara takılmak lazım.. bunlara yardım edılmez kı bunlar aılesının zorlaması yuzunden boyle yardım edersın okula gonderırısın aılesı yıne gonderrı bunları sokaga[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Selocan, 26 Eylül 2004 00:39 tarihinde demiş ki: said: Chimera167, 26 Eylül 2004 00:32 tarihinde demiş ki: Düşünmedim mi ama o çocuk - Ben böyle çok iyi satabiliyorum ewt hep böyle yapayım diye düşünmez mi ? Şimdi ne düşünecek peki? "Bu şekilde para kazanamıyorum ben bu işi yapmayayım artık". Sonra kendi yaşıtlarından bir grup çocuğun yaptığı gibi hırsızlık mı yapsın dilencilik mi yapsın? O çocuğu oracıkta mutlu etmek çocuğun gelecekte de bu işi yapıp yapmamasını etkilese ne kadar farkeder ki? O da dogru tabii ki ewt yapılacak tek birşey kalıyor bi tane alıp geçmek heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bizim yazlıkta bi dilenci memo wardı Çınarcıkta yazlıgı falan olan varsa bilir adamı gece eski model mercedes le alıyolardı kaç kere gördüm bunlarda war yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bugun taksımde ark 200 milyon yedi.Ayakkabı giysi gibi pahalı seyler de deil.Cocuk 14 yasında haftada 300 kusur alıyo.Gecerken bi cocuk gordum -Abi simit alcam 300 bin liran warmı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 off ki ne offfffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Chimera167, 26 Eylül 2004 00:40 tarihinde demiş ki: BİZ ÖLÜMDEN KORKARKEN ONLAR ÖLMEK İÇİN GÜN SAYIYOR gaza gelme. onların da olmek icin gun saydigini zannetmiyrum, bu tip cocuklara yeni ilgi alanları vermek lazım, mesela bir gun gecerken eline leman penguen felan tutustursan cocuk onları okusa biraz ufku genislese?[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Halueth-N, 26 Eylül 2004 00:44 tarihinde demiş ki: bugun taksımde ark 200 milyon yedi.Ayakkabı giysi gibi pahalı seyler de deil.Cocuk 14 yasında haftada 300 kusur alıyo.Gecerken bi cocuk gordum -Abi simit alcam 300 bin liran warmı abi abi bu koparır artık beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Chimera167, 26 Eylül 2004 00:40 tarihinde demiş ki: BİZ ÖLÜMDEN KORKARKEN ONLAR ÖLMEK İÇİN GÜN SAYIYOR +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben hafta sonları 20 20 alıyorum hafta içi 10 = 90 yani artık yardım edicem ama !! taktım kafama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 olm siz zenginsiniz ben her hafta 50 alıyorum, neyse konu degişmesin de yakınmak yerine şu yukarıda yzadığım comment ı okusanız ?[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: RazorJimmy, 26 Eylül 2004 00:46 tarihinde demiş ki: said: Halueth-N, 26 Eylül 2004 00:44 tarihinde demiş ki: bugun taksımde ark 200 milyon yedi.Ayakkabı giysi gibi pahalı seyler de deil.Cocuk 14 yasında haftada 300 kusur alıyo.Gecerken bi cocuk gordum -Abi simit alcam 300 bin liran warmı abi ee şey, nası desem.. "bu parayı ben ayda almıyorum abi nakit?" desem.. bende şöyle söyliyim Fındıkzadede boktan bir ewde otururken bi anda 2 arabalı hayvani süper bi yerde oturmaya başladık allah iyi düşünenin ztn rıskını veriyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 en azından siz düşünüyorsunuz vicdanınız rahat etsin daha bu yaşta böyle bir durumda ne kadar yardım edebilirsinizki kendinizi fazla üzmeyin dendiği gibi hiç düşünmeden 300 milyon harcayıp kendinden 300 bin isteyen çocuktan iğrenenlerde var. Ha ama sokaktaki herkeste tekin değil bunu kabul etmeniz lazım ben ne tipler gördüm...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: decoy, 26 Eylül 2004 00:45 tarihinde demiş ki: said: Chimera167, 26 Eylül 2004 00:40 tarihinde demiş ki: BİZ ÖLÜMDEN KORKARKEN ONLAR ÖLMEK İÇİN GÜN SAYIYOR gaza gelme. onların da olmek icin gun saydigini zannetmiyrum, bu tip cocuklara yeni ilgi alanları vermek lazım, mesela bir gun gecerken eline leman penguen felan tutustursan cocuk onları okusa biraz ufku genislese? Adam ona bakarak nolucak ki bi anda Bahadır Baruter mi olucak anlamadım ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: decoy, 26 Eylül 2004 00:45 tarihinde demiş ki:mesela bir gun gecerken eline leman penguen felan tutustursan cocuk onları okusa biraz ufku genislese? Sence kaç tanesi okuma-yazma biliyor ?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: decoy, 26 Eylül 2004 00:45 tarihinde demiş ki: bir gun gecerken eline leman penguen felan tutustursan cocuk onları okusa biraz ufku genislese? [signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Selocan, 26 Eylül 2004 00:51 tarihinde demiş ki: said: decoy, 26 Eylül 2004 00:45 tarihinde demiş ki:mesela bir gun gecerken eline leman penguen felan tutustursan cocuk onları okusa biraz ufku genislese? Sence kaç tanesi okuma-yazma biliyor ? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 chimera ve selocan ozellikle chimera cok sacma bi msj atmissin cocuk onları gorse belki o da cizmek ister eger ki okuma yazması varsa biraz turkiyeyi gorur cocugun amerikadan bile haberi yoktur buyuk ihtimalle[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: gecerken eline leman penguen felan tutustursan cocuk onları okusa biraz ufku genislese? FHM ver daha iyi genişler...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar