Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Hayatımda ilk kez okula servisle degilde metro ile falan gidicektim okul taksimde Pera bilen bilir Güzel Sanatlar okulu neyse ordan maslakta oturuyorum 4.leventte indim yürüyoprum köşede bi baktım 15 yaşlarında bir çocuk 3 tane ''halley'' ( çikolata) koymuş onları satıyor... Iste hayat bu sen bu çocugun yanından yürüyerek geçmek zorundasın ne yapabilirsin ki elinden ne gelir ki. Hayt bu yaşarsan warsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Birde yanına 3 tane bebek koyup oturup dilenenler var. Onların yanlarındanda yürüyüp geçmek zorunda kalıyoruz. :([signature][hline]:):( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 O cocugun yanından gecmek zorunda olmak sahsen ban buyuk bir acı vermez cocuga acırım ama gecerken acı duymam. Bi halleyini alırım ama :)[signature][hline]= O = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bır yerde ınsanlar gulerken bıryede aglıyorlar sonuc olarak hersekılde yasamak zorundasın kendı hayatını devam ettırmek zorundasın[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bi ara par vermek istedim ama bilmiyorum ya çok farklı bir durum bende w yaş küçük şöyle bi kendime bakıp ona bakınca 1 damla yaş akıyor tabii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bunlara takmamak elde değil ama çok fazla takarsan hayat zindan olur seninde yaşaman ve mutlu olman gereken bir hayatın var malesef hayatınla elinden gelenin en iyisini yapmalısın[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 İstanbul-bakırköy de patlama olmuştu Carousel in çaprazın Avşar Sinema sokağındaki mudurnun önündeki LPG li taksiye bomba koymuşlardı. Tam o sırada ordan geçiyorduk bomba patladı biz ne oldunu anlamadık ve şuhursuzca koşmaya başladık.Sanki otomatik olarak gidiyoruz koşarken yana doğru baktım adam yerde yüzünün yarısı parçalanmış.ama sen hiçbirşey yapamıyorsun o adamı gördüğümde o anda değilde koşmayı bırakıp kendime geldiğimde üzülmeye başlamıştım. hayat bu işte.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 napacan hayat bu.. ben de toureg i olanlara imreniyorum. Zengin olmak istiyorum.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 evet böyle basit şeylere takmamak lazım. Hayatın her karesinde var bunlar. beterin beteri var. o halleyi bile satamıyacak çocuklar var sokaklarda.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: blackchaos, 26 Eylül 2004 00:12 tarihinde demiş ki: İstanbul-bakırköy de patlama olmuştu Carousel in çaprazın Avşar Sinema sokağındaki mudurnun önündeki LPG li taksiye bomba koymuşlardı. Tam o sırada ordan geçiyorduk bomba patladı biz ne oldunu anlamadık ve şuhursuzca koşmaya başladık.Sanki otomatik olarak gidiyoruz koşarken yana doğru baktım adam yerde yüzünün yarısı parçalanmış.ama sen hiçbirşey yapamıyorsun o adamı gördüğümde o anda değilde koşmayı bırakıp kendime geldiğimde üzülmeye başlamıştım. hayat bu işte. Delirmemek elde degil hayat bilmiyorum beynim sıkışıyor sanki düşündükçe 17 yasımda iken 90 yaşında oluyorum bi anda düşünsenize bu gün yanında olan çok sevdigin biri yarın olmaya bilir. :( ( delirio muyum ne ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bunlara kafayı takarsan delirmek kaçınılmaz sondur. bi kaç sene önce aynı şey benımde aklıma gelmişti 3-5 gün kurcalamıştı kafamı. sonra anladımki hayat bu herkese aynı davranmıyor.Kimileri şanslı büyüyor kimileri şanssız kimileri sonra yakalıyor şansı kimileri kaybediyor. o kadar çok şey varki. Her pencerenin ardında ayrı bir hikaye hepsi bi diğerinden daha beter.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 o cocukların aılesı yuzunden ordalar onlar okumaz ıstemezmı arkadasları ıle top aynasın ıstemezmı ama ıste aıle faktoru yapıyor ana bana cocugu atıyor soka sanrıım bıraz dogarkende sanslı olmak gerekyıor[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 haklısın daha neler var bunun gini yaşayan ama bu bana çok koydu ben gezer tozarken o orda ne biliyim çekip almak istiyorsun ama onu alsan başkası da war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Dogarken milyonlarca sperm arasından tek sperm 1. geliyor şanslıyım sanıyoruz diymi ? YALAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 İiide o çocuğu okutmayan bi zihniyet ancak cahil bir aileden gelme olan biridir. Yani bu böyle sürüp gidiyor. Ayrıca hayat insana öyle oyunlar oynuyorki belki onlarda istemiyorlardır ama mecbur kalıyorlardır. Kim bilebilir ki...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Chimera167, 26 Eylül 2004 00:21 tarihinde demiş ki: Dogarken milyonlarca sperm arasından tek sperm 1. geliyor şanslıyım sanıyoruz diymi ? YALAN ! ne kadar dogru[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Duygular yerine akılla hareket etsek!!![signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Chimera167, 26 Eylül 2004 00:21 tarihinde demiş ki: Dogarken milyonlarca sperm arasından tek sperm 1. geliyor şanslıyım sanıyoruz diymi ? YALAN ! ben hic bir zaman cok sansliyim milyonlarca sperm arasından ben secildim die dusunmedim, ama bu teoriye gore hepimiz aslında secilmis insanlarız. Ve bu teori de insanların degerini anlamamızda daha çok yardımcı olur bize, ne kadar öküz olsalar bile...[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... [Bu mesaj decoy tarafından 26 Eylül 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bu konu uzar gider o kadar çok yaşam war ki o kadar acı çeken war ki gece gece arabeske baglıcam bünyeyi yok yerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Yürüyerek geçmek zorunda değildin. Sattıklarının üçünü de alabilirdin. Hatta alıp birisini çocuğa bile verebilirdin; kimbilir belki o gün sabah hiç birşey yiyemedi. Yapabilirdin edebilirdin derken seni suçlamıyorum ama alınma.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: insight_13, 26 Eylül 2004 00:29 tarihinde demiş ki: Duygular yerine akılla hareket etsek!!! kesinlikle kazanırız ama insanoglu bunu yapabilemez beyin ne kadar warsa kalpte o kdr agır basıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Selocan, 26 Eylül 2004 00:31 tarihinde demiş ki: Yürüyerek geçmek zorunda değildin. Sattıklarının üçünü de alabilirdin. Hatta alıp birisini çocuğa bile verebilirdin; kimbilir belki o gün sabah hiç birşey yiyemedi. Yapabilirdin edebilirdin derken seni suçlamıyorum ama alınma. Düşünmedim mi ama o çocuk - Ben böyle çok iyi satabiliyorum ewt hep böyle yapayım diye düşünmez mi ? : başka çagrem yoktu kesinlikle :( : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: insight_13, 26 Eylül 2004 00:29 tarihinde demiş ki: Duygular yerine akılla hareket etsek!!! o zaman maymundan farkımız kalmazdı.[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ayrıca sokakta görüğünüz çocuklara para vermeyin. onun yerine onlara yararlı şeyler alın yada yemek yedirin. Ama para vermeyin[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 @decoy yuh abi naptın.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! [Bu mesaj NuKe tarafından 26 Eylül 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar