haydari Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Öncelikle 8mb kadar sınırsız kullanıyorum. Şu an 7 mb max alıyorum pingler fena değil idare ediyorum :). Bu pakete ilişkin Taahhütlü aboneliğim eylül ayında dolacağından şimdiden arayıp ekimi bedava verelim dediler. Bende olur dedim tabi. Ancak bu durum bende bir kıllanma yarattı. Zira TTnet sevmeyeceği eşeğe arpa vermez diye biliyorum. Bu durumda diğer alternatiflerimi, maliyeti en düşük İnternet seçeneklerimi, TTnet'in muhtemel kampanyalarını, Kasım'a kadar beklersem ne kaybedeceğimi bilmek istiyorum :). Fikri olan ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 yandın ölene kadar ttnet ilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 1 ay bedava almak için 2 yıl sözleşme mi yapıyorsun yani sonuç olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 onu dicektim, taahhütünü yenilemiş olmasın bu dallamalar? digiturk'ün falan da bir numaralı para kaynağı bu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Açıp sor adamlara biz ne desek atmasyon olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hayır ram gitmiştir. kesin %100 ramdir o. değilse de anakarttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bence baya bi gg olmus o. adamlar direk 2 yıllık taahutu gommuslerdir hiç acımazlar bole durumlarda. bişide yapamazsın adamların elinde ses kaydın var direk kabul ettiğine dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 abi 1 ay ne ya? ben 5 ay 10 lira verip 2 yıl uzatmıştım sözleşmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 mokoko said: bence baya bi gg olmus o. adamlar direk 2 yıllık taahutu gommuslerdir hiç acımazlar bole durumlarda. bişide yapamazsın adamların elinde ses kaydın var direk kabul ettiğine dair. telefonda mal karı söylemediyse 2 yıl da uzatcaz he diye kurtarma şansı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Bütün internet sağlayıcılar, kablolu tv falan sürekli insanlara taahhütlü sözleşmeler imzalatmaya çalışıyorlar. İlk ay bedava olsun, modemi bedavaya verelim falan diyip taahhütün üstünde durmuyorlar. 2 kuruş para için 2 yıl boyunca adamlara para ödeyeceğine söz veriyorsun, müthiş saçma bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 CthuLhu said: mokoko said: bence baya bi gg olmus o. adamlar direk 2 yıllık taahutu gommuslerdir hiç acımazlar bole durumlarda. bişide yapamazsın adamların elinde ses kaydın var direk kabul ettiğine dair. telefonda mal karı söylemediyse 2 yıl da uzatcaz he diye kurtarma şansı var dava açarsın 3 5 seneye çözülür işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Sorun olmaz iptal edersin henuz kulanmadıgından bişicik olmaz ama ileride iptal edersen ve bi kampanya dahilinde isen o kampanyada faydalandığın indirim vs türü şeylerin farkını ödersin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 abi naptınız ??! ben zaten kadına bunu dedim. kasımda istediğinizi seçersiniz dedi. yani bugunkü gibi bir bağlantıyı 1 ay daha bedava verdiler(ekimi). şimdi ben asıl bu bir ayda ne olur diyorum. yani ben neyi kaçırdım :) böylece. ya da kasımda napmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 beleş mezar bulsam girerim aga mı diyon simdi :D ben tırsarım beleşse bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 5 ay 10 lira ödemece devam ediyor kampanya olarak eğer ttden memnunsan gir ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 kampanya dalgasının bitimine 6 ay kala bende kapattırdım neti çok aradılar bedava falen muhabbeti yaptılar kabul etmedim e güvenemedim kimbilir sonradan ne isler acıcaklar şimdi cepten vf kullanıyorum kafam rahat sosyal fobi rahatsızlığıda kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar