Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

radyo dinleyen patilerden ozur dilerim

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

en fazla 15 dakka down dedigi serverda bizim radyo staff bolumunde delanin "serverin down olma suresi 31 saat oldu offf" diye attigi bi mesaji buraya ssleyip koymak istemiyorum abi kizdirmayin beni[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat)
so , what do you expect from this person :)
Sosyal ağlarda paylaş

bak canim kardesim
sizin teknik belalariniz beni ilgilendirmez tamam
benim serverimin 31 saat down yapma luksu yok eger yaparsa dusunebileceginden cok cok fazlaya mal olur bana.

ha arada sfotwar iniz bozuluyorsa o olabilir ama o benim sorumlulugum altinda degil.

benim sana sert cikma sebebimse burada insanlara haber vermeye calistim
seninse cikip firca atmaya calisman

ben babamin hayrina yapiyorum ve gayette kaliteli hizmet veriyorum. kimseden minnet istedigim icin yapmadim yapmiyorumda(ki bak bu kadar zaman olmus kimse bilmiyor)
tek derdim paticige yardim etmek ama gelip firca yiyemem.(hele bu gece 11 serverla ugrasiyorum 60mbit bandwidth)

kisacasi gayet sakin sekilde bu isi nasil duzeltebiliriz diyecegine bole is olurmu diye kendince havalara girmen sik durmuyor.

said:
cmrownz, 26 Eylül 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
en fazla 15 dakka down dedigi serverda bizim radyo staff bolumunde delanin "serverin down olma suresi 31 saat oldu offf" diye attigi bi mesaji buraya ssleyip koymak istemiyorum abi kizdirmayin beni
Sosyal ağlarda paylaş

abi havalardayim evet , radyonun down olmasi serverinin down olmasi demek degil - şekil 1 a : şimdi- adam saymış 22 saatte bile mesaj atmış
ozaman dela yalancı
kınıyorum delayı
kın kın kın kın kın[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat)
so , what do you expect from this person :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...