onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 merhaba radyo dinleyen patiler bu aksam serverlarima karsi inanilmaz bir hucum var(60mbit gibi bir trafikle ugrasiyorum) bu gecelik radyoyu kapatiyorum. yarin tekrar hizmetinizde olucak insallah. Herkesten ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben radyoyu bir iki aydir gizli gizli host eden kisiyim(artik gizemli degilim:P ) neyse bu gecelik bole oldu ozur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Nasıl yani?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 what is the matrix ?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 who are you ?[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Neyse, sağlık olsun, yarın devam ederiz... *Winamp'ını açıp playlist1'i seçer*[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 all our base are belong to him...[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sorun değil ben zaten sadece rhapsody dinliyorum :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 neyse olayi sharky e bildirdim sizlede merakta kalmayin diye buraya yazdim fazla anlatilcak birsey yok paticik radyoyu ben host ediyorum ama bu gece host ettigim serverda buyuk bir yogunluk cekiyorum o yuzden bu gecelik ara vermek zorunda kaldim yayina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 where are you?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 dakka başı server ya down ya kapalı zaten çocuk oyuncağı oldu yayın yapamıyoruz adam gibi[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 elimde son 1.5 ayin istatistikleri var toplam down zamani serverin 15 dakikayi gecmez said: cmrownz, 26 Eylül 2004 01:30 tarihinde demiş ki: dakka başı server ya down ya kapalı zaten çocuk oyuncağı oldu yayın yapamıyoruz adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ok ben yalan soyledim[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 .... :-)[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link [Bu mesaj tAKA tarafından 26 Eylül 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 onyreal host neydi bu arada?[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 eheha sözlüğe hemen entry girdim affetmem...[signature][hline]:):( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 wtf:)[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ok kardesim sen taqil said: cmrownz, 26 Eylül 2004 01:40 tarihinde demiş ki: ok ben yalan soyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bı daha olmasın[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ok takiliyorum[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 fallow the white rabbit değilde follow the white rabbit yaptık biz.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 en fazla 15 dakka down dedigi serverda bizim radyo staff bolumunde delanin "serverin down olma suresi 31 saat oldu offf" diye attigi bi mesaji buraya ssleyip koymak istemiyorum abi kizdirmayin beni[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bak canim kardesim sizin teknik belalariniz beni ilgilendirmez tamam benim serverimin 31 saat down yapma luksu yok eger yaparsa dusunebileceginden cok cok fazlaya mal olur bana. ha arada sfotwar iniz bozuluyorsa o olabilir ama o benim sorumlulugum altinda degil. benim sana sert cikma sebebimse burada insanlara haber vermeye calistim seninse cikip firca atmaya calisman ben babamin hayrina yapiyorum ve gayette kaliteli hizmet veriyorum. kimseden minnet istedigim icin yapmadim yapmiyorumda(ki bak bu kadar zaman olmus kimse bilmiyor) tek derdim paticige yardim etmek ama gelip firca yiyemem.(hele bu gece 11 serverla ugrasiyorum 60mbit bandwidth) kisacasi gayet sakin sekilde bu isi nasil duzeltebiliriz diyecegine bole is olurmu diye kendince havalara girmen sik durmuyor. said: cmrownz, 26 Eylül 2004 02:54 tarihinde demiş ki: en fazla 15 dakka down dedigi serverda bizim radyo staff bolumunde delanin "serverin down olma suresi 31 saat oldu offf" diye attigi bi mesaji buraya ssleyip koymak istemiyorum abi kizdirmayin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 o zaman ver parasini bul kafana gore bir server . beles server ancak bu kadar genede takdir etmek lazim ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 abi havalardayim evet , radyonun down olmasi serverinin down olmasi demek degil - şekil 1 a : şimdi- adam saymış 22 saatte bile mesaj atmış ozaman dela yalancı kınıyorum delayı kın kın kın kın kın[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar